AKILIAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AKILIAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.440.433

Publication

04/11/2013
ÿþ(nn Mod Ward 71.1

A E IL_cifi'ç ;` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudep tellemeeilu

aan het

Belgisch Staatsb lad

2 3 OKT 2013

iMus%

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.440.433

Benaming

(voluit) : Akilian

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Elewijtsesteenweg 32, 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Akte uit het proces-verbaal van de Buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders op 20 september 2013

Na beraadslaging beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot bestuurder:

- De heer Joseph AGUILAR, wonende in Frankrijk, 92000 Nanterre, 22 rue des Hêtres

- De heer Stefan JORIS, wonende te 2610 Antwerpen, Kerkhofstraat 36,

Hun mandaat vangt aan op heden en loopt tot de algemene vergadering te houden in 2017.

Onmiddellijk komt de Raad van Bestuur samen en benoemt de heer AGUILAR en de heer JORIS tot gedelegeerd bestuurders voor de duur van hun mandaat. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

Aan mevrouw Diane Dehennin, wonend te 1981 Hofstade, Heymansstraat 3, met recht van indeplaatsstelling, worden alle machten toegekend, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de neerlegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en alsook bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Diane Dehennin

Gevolmachtigde

Bijlagen bij fiée Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt BUSSEL



11111111111111 11111111

*13165408*

i II

i

Vol behoL I

aan'

Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.440.433

Benaming (voluit) ; AKILIAN

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1980 Zemst (Eppegem), Elewijtsesteenweg 32

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : DOELSWIJZIGING - WIJZIGING STATUTEN

Tekst

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Rose-Marie VERBEEK, notaris met standplaats Mechelen, op 16 oktober 2013, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel vôôr registratie, van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AKILIAN", blijkt dat de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen ;

EERSTE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering aanvaardt het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Een exemplaar van gemeld verslag zal samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel,

De buitengewone algemene vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van het artikel vier van de statuten met betrekking tot het doel van de vennootschap door de tekst zoals hierna vermeld. "Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland :

- Het ontwikkelen en commercialiseren van software en aanverwante producten en diensten, evenals aanverwante activiteiten van commerciële, technologische, onderzoeksgerichte, raadgevende of financiële aard, met inbegrip van deelname in andere ondernemingen voor eigen rekening, in samenwerking met derden, of voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime betekenis. - De bouwkunde, de handel, de installatie en het onderhoud van

* Alle toestellen die energiebesparend werken

* Alle systemen of producten die in functie staan van het milieu, hernieuwbare energie of de energie-efficiëntie.

- Het afsluiten van verkoop- en aankoopovereenkomsten, de huur of de dienstverlening in naam en voor rekening van producenten, industriëlen, handelaars of handelsagenten.

- De telemarketing, de vorming, advies en controle op alle domeinen.

- Het in leasing nemen, de installatie, de uitbating van elke vestiging, handelsfonds, fabriek, atelier die op enigerlei wijzen verbonden zijn van de boven vermelde activiteiten.

- De aankoop, uitbating en overdracht van elke procedé of brevet op enigerlei wijzen verbonden met de boven vermelde activiteiten.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

Zij ma " bi middel van inbren., deelnemin " , fusie, " laatsing of o. iedere andere wïze belan " en nemen

22 OKT 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-14

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het 1 elgisch Staatsblad

r

in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een soortgelijk of gelijkaardig doel hebben, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

ln het algemeen mag zij alle industriële, commerciële, financiële, onroerende en roerende verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn haar nijverheid of haar handel uit te breiden of te bevorderen. ".

TWEEDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist om aile nodige machten te verlenen, inbegrepen het recht tot subdelegatie van deze machten aan ondergetekende notaris Rose-Marie VERBEEK te Mechelen om een gecoordineerde versie van de statuten van de vennootschap op te stellen en om deze gecoördineerde statuten neer te leggen bij de griffié van de 'bevoegde rechtbank van koophandel.

Er wordt een volmacht gegeven aan mevrouw Diane Dehennin, wonend te Hofstade (1981 Zemst), Heymansstraat 3 en/of .de naamloze vennootschap CAS, te 3190 Boortmeerbeek, Molenheidebaan 107, met macht afzonderlijk op te treden en/of met recht van indeplaatsstelling, met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de administratie van de B.T.W. en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee zij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bestemd om neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, v66r registratie.

Tegelijk hiermede neergelegd

expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering de dato 16.10.2013 waaraan de onderhandse volmachten gegeven door Renaud Proust, Pierre Bonin en Remy Genest gehecht zijn gebleven, alsook het verslag van de raad van bestuur, de staat van actief en passief per 31.08.2013 en de gecoördineerde tekst van de statuten.

(getekend) Notaris Rose-Marie VERBEEK, rnet standplaats te Mechelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annlexes du Moniteur belge



26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.07.2013 13336-0416-013
15/02/2013
ÿþ` 'e

Mod wod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111!m111~1itIm11,111111n

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

Ondernemingsnr: 0865.440.443

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Akilian

N.eergelegd"tér griffie ce' Rechtbank van Kootilr~ te Leuven, de " 2913

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : Brusselsestraat 288 bus 9, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Akte uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering d.d. 31 december 2012.

Na bespreking van het enige punt heeft de vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

De vergadering beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Elewijtsesteenweg 32, 1980 Zemst en dit met ingang vanaf 1 janauri 2013.

Volmacht KBO

Er wordt hierbij een volmacht gegeven aan mevrouw Diane Dehennin, te Zemst (Hofstade), Heymansstraat 3 en/of de naamloze vennootschap CAS, te 3190 Boortmeerbeek, Molenheidebaan 107, met macht afzonderlijk op te treden en/of tot indeplaátsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte nuttig zouden zijn of noodzakelijk zouden zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot het Ondernemingsloket en BTW administraties/

Diane Dehennin

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2012
ÿþOndernemingsnr : 0865.440.433

Benaming

(voluit) : Akilian

(verkort) :

Rechtsvoren : NV

Zetel : Brusselsestraat 288 bus 9 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Akte uit het proces-verbaal der gewone algemene vergadering d.d. 15 juni 2012.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Marc Vanhulle, wonende te 3020 Herent, Rijweg 11 en van mevrouw Martha Rijckaert, wonende te 2950 Kapellen, Valkenlaan 14 als bestuurder.

Wordt benoemd voor een duur van 6 jaar tot na de algemene vergadering te houden in 2018 de vennootschap Akiliaan BVBA; reet maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek, Molenheidebaan 107 vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Rudi Dierick.

Alle bestuurders aanwezig op de vergadering nemen deze kennis van deze beslissing. Zij beslissen daarom om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder de heer Rudi Dierick, wonende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 288 bus 9.

Dierick Rudi

Afgevaardigd bestuurder

[W.,e4 1:3 ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad Word 11.1

" 12161797*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12557-0401-016
11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 03.10.2011 11572-0245-016
25/05/2011
ÿþMod 2-t

Ondernemíngsnr : 0865.440.433 Benaming

(voluit) : Akilian Rechtsvorm : NV

Zetel : Brusselsestraat 288 bus 9 te 3000 Leuven

Onderwerp akte : Herbenoeming

Akte uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 19 juni 2009 gehouden ten maatschappelijke zetel te Leuven

De vergadering beslist om de heer Marc Van Huile, wonende te Rijweg 11 te 3020 Herent en de heer Dierick Rudi, wonende te Brusselsestraat 288 bus 9 te 3000 Leuven, te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar te houden tot na de algemene vergadering in 2015 en dit met ingang vanaf heden.

Martha Ryckaerts

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 1I I IIll III 1 I I I 101 111

" 11078982'

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 M E 1 2011

GP RIFFIER,

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 25.08.2010 10466-0248-013
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 15.10.2009 09816-0173-014
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 29.10.2008 08803-0045-014
11/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 04.10.2007 07768-0005-014
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 31.08.2006 06758-0731-012
25/06/2015
ÿþMod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergeb

gletel

Ondernemingsnr : 0865.440.433

Benaming

(voluit) : Akilian

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Elewijtsesteenweg 32, 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kosteloos mandaat

Akte uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 11 juni 2015:

Na beraadslaging beslist de vergadering dat het mandaat van de heer Rudi Dierick kosteloos is, dit zowel over de periode ingaande bij de benoeming op datum van 15 juni 2012 vervallend bij de algemene vergadering in 2018.

Akiliaan BVBA

vertegenwoordigd door Rudi Dierick

~rrr ~ ter j;i"ii1s ~ ~ ~ .~ , ~

- , L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 31.08.2015 15507-0066-013

Coordonnées
AKILIAN

Adresse
ELEWIJTSESTEENWEG 32 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande