AL-HE ADVIESVERLENING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AL-HE ADVIESVERLENING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.859.461

Publication

08/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-08-2014

Griffie

*14307054*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558859461

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AL-HE Adviesverlening

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Bruulstraat 60A 3360 Bierbeek

Onderwerp akte :

Uit een akte opgesteld door notaris Filip DIELS te Boutersem, in vervanging van zijn ambtgenoot notaris Godelieve Bourgeois-Hendrix te Eksel, wettelijk belet, op 6 augustus 2014, ter registratie aan te bieden,

blijkt dat de hierna vermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

OPGAVE VAN DE OPRICHTERS:

1. De heer BOURGEOIS Frederik Paul Pierre Jozef Marthe, bediende, echtgenoot van mevrouw Rooseleers Marijke, wonende te Bierbeek (Lovenjoel), Bruulstraat 60A

2. Mevrouw ROOSELEERS Marijke, administratief medewerkster, echtgenote van de heer Bourgeois

Frederik Paul Pierre Jozef Marthe, wonende te Bierbeek (Lovenjoel), Bruulstraat 60A.

Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt " AL-HE Adviesverlening".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3360 Bierbeek, met als eerste adres, Bruulstraat 60A.

Doel:

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland:

1. Het verlenen van juridisch, fiscaal en financieel advies aan particulieren, zelfstandigen, vennootschappen en verenigingen van welke aard ook.

2. Het verlenen van managementadvies en algemene consultancy aan particulieren, zelfstandigen, vennootschappen en verenigingen van welke aard ook.

3. Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het deelnemen aan het bestuur van andere ondernemingen, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening alsook al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

4. Het oprichten of laten oprichten van gebouwen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende goederen en/of zakelijke rechten hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden in de ruimste zin.

5. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

6. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

een gedeelte van het maatschappelijk doel.

7. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

8. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Voorgaande verrichtingen betreffen evenwel niet handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van de vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Bedrag en samenstelling van het kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is gestort door een inbreng in geld door de oprichters ten belope van 6.200,00 euro, zijnde 5.600 euro door Frederik Bourgeois en 600 euro door Marijke Rooseleers. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 1 juni om 11.00 uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer aandelen en effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 1 september 2014 en mits neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 1 juni 2016 om 11.00 uur.

Benoeming

De heer Frederik Bourgeois voormeld wordt tot gewone zaakvoerder benoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Filip Diels te Boutersem.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
AL-HE ADVIESVERLENING

Adresse
BRUULSTRAAT 60A 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande