AL TAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AL TAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.666.563

Publication

25/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310533*

Neergelegd

23-06-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632666563

Benaming (voluit) : Al Tas

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Heiveld 9

(volledig adres) 1745 Opwijk

Oprichting

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 19 juni 2015, ter registratie aan te bieden, blijkt dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Al Tas", met zetel te 1745 Opwijk, Heiveld 9.

1. Opgave van de vennoten

-De Heer TAS Roeland Ann Michaël, van Belgische nationaliteit, geboren te Dendermonde op negentien november negentienhonderd vierennegentig, ongehuwd en zonder een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, aldus verklaard, wonende te 9280 Lebbeke, Fortstraat 9, en

- De Heer AL CHIHABI Anas, van Belgische nationaliteit, geboren te Al Bab (Syrië), op éénendertig januari negentienhonderd zesennegentig, ongehuwd en zonder een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, aldus verklaard, wonende te 9200 Dendermonde, Vlotgraslaan 25/0005.

Hierna ook genoemd "DE OPRICHTERS".

2. Kapitaal, onderschrijving en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal, achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00-EUR) bedragend, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het maatschappelijk kapitaal, onderschreven en volstort wordt als volgt :

-De Heer TAS Roeland, voornoemd, onderschrijft drieënnegentig (93) aandelen, hetzij een bedrag van negenduizend driehonderd Euro (9.300,00-EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd Euro (3.100,00-EUR).

-De Heer AL CHIHABI Anas, voornoemd, onderschrijft drieënnegentig (93) aandelen, hetzij een bedrag van negenduizend driehonderd Euro (9.300,00-EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd Euro (3.100,00-EUR).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen of een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00-EUR), welk bedrag onderschreven is voor de totaliteit en volstort voor een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00-EUR), zodat heden een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00-EUR) ter beschikking staat van de vennootschap.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, werden voormelde bedragen gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE40 0689 0284 0863 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BELFIUS BANK. Een attest van deze deponering opgemaakt op vijftien juni tweeduizend vijftien zal door ondergetekende notaris in het dossier bewaard worden.

3. Benoeming zaakvoerders - bezoldiging.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

-De Heer TAS Roeland, en

- De Heer AL CHIHABI Anas,

beiden voornoemd, die beiden verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door

een besluit dat zich daartegen verzet. De oprichtersveradering heeft bovendien besloten, het

zaakvoerdermandaat van de Heer TAS Roeland, voornoemd, niet te vergoeden, behoudens

andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering en het zaakvoerdermandaat van de Heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

AL CHIHABI Anas, voornoemd, te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Deze benoemingen zullen evenwel pas uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

UITTREKSEL STATUTEN.

1. Naam - Rechtsvorm

De maatschappelijke benaming luidt  Al Tas , vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 1745 Opwijk, Heiveld 9.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : pizzeria's;

-Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enzovoort);

-Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : frietkramen, hotdogstalletjes, enzovoort;

-Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warme wafelkramen;

-Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enzovoort;

-Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : cafetaria's;

-Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : drive-in restaurants; -Restaurant van het traditionele type;

-Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens;

-Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enzovoort;

-Restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum 5) ten behoeve van de eigen cliënteel; -Café-restaurants (tavernen);

-Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

-Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort; -Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

-Overige eetgelegenheden;

-Andere drinkgelegenheden.

De vennootschap zal alle industriële, financiële (inbegrepen de financiering), onroerend en roerende verrichtingen kunnen uitvoeren, die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Deze opsomming dient te worden opgevat in de meest ruime zin zonder limitatief van aard te zijn. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in binnen- als in buitenland. Zij kan deelnemen of zich op eender welke andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in buitenland. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00-EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Statuut van de aandelen

De aandelen zijn op naam. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

7. Overdracht van aandelen

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, indien er meerdere zijn benoemd.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van alle inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten der vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding der hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser en als verweerder ingespannen door de zaakvoerder of zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger - natuurlijk persoon - aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om de vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. De algemene vergadering

Ieder jaar, de derde dinsdag van de maand oktober om negentien uur zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben, ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

10. Stemrecht

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

11. Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en wordt op dertig juni daaropvolgend afgesloten.

12. Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgende boekjaar.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

13. Ontbinding en vereffening

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of

door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de

vereffenaar(s).

14. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Algemene bepalingen

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één

vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de

éénhoofdigheid.

Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder

benoemd worden.

Algemene vergadering

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

Algemene Vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Tijdelijke bepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap (vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op dertig juni tweeduizend zestien.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan; dit zonder enige uitzondering. Er werd in dat opzicht voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting een huurcontract aangegaan voor het gebouw gelegen te 1745 Opwijk, Heiveld 9, waarvoor reeds een huurwaarborg ten bedrage van drieduizend Euro (3.000,00-EUR) werd betaald en een eerste maand huur ten bedrage van duizend Euro (1.000,00-EUR). Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel

Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris, te Buggenhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- volledig afschrift der akte

- bankattest

Coordonnées
AL TAS

Adresse
HEIVELD 9 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande