ALAERTS EN ZONEN

Divers


Dénomination : ALAERTS EN ZONEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.758.460

Publication

04/07/2011
ÿþMod 2.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ---  --- -- -

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

m IHIIHI1UIH11 IVIIIIIII II RI

*11100009*

Netertret %t4tà

reeplyrel i

~ keite6n, 2 2 JUNI 2011

ok GritFté'~R,

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit):

Rechtsvorm : 0832.758.460

ALAERTS EN ZONEN

Landbouwvennootschap

Optielt 56

3390 Tielt-Winge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Talion, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Tallon en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op vijftien =juni tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat1 Ide buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van del LV Alaerts en zonen, met éénparigheid van stemmen volgende!

zevenhonderdI tweeëntachtigduizend negenhonderd en negen euro vijfenveertig cent om het te brengen van zesduizend vijfhonderd euro (6.5001 EUR) op zevenhonderd negenentachtigduizend vierhonderd en negen euro vijfenveertig cent door een inbreng in natura door de heer Luc Verlinden en mevrouw Gerda Allaerts, voornoemd, wonende tel 3390 Tielt-Winge, Optielt 56.

Het gaat hier om de inbreng van: A.Onroerende goederen.

Activa

De opstallen op de gronden hieronder beschreven, ingebracht voor !tweehonderd vijftigduizend euro.

De heer Luc Verlinden en mevrouw Gerda Allaerts verklaren) volgende inbrengen te doen aan schattingen zoals hieronder! bepaald wat aanvaard wordt door alle verschijners:

1. GEMEENTE TIELT-WINGE, eerste afdeling, deelgemeente TIELT

De opstallen op een perceel grond gelegen Kiekebosch Veld, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie C, nummer 541 A, met een oppervlakte volgens kadaster van achtendertig are veertien centiare.

2. GEMEENTE TIELT-WINGE, eerste afdeling, deelgemeente TIELT De opstallen op een perceel grond met landgebouw gelegen Kastanjeweg 3, gekadastreerd ofl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot een verhoging van het geplaatst kapitaal met

Voor- Luik B - vervolg

`6 behouden aan het Belgisch Staatsblad het geweest, volgens kadaster sectie C, nummer 544 B, met een oppervlakte volgens kadaster van negenenzeventig are tweeënveertig centiare.

3. GEMEENTE TIELT-WINGE, eerste afdeling, deelgemeente TIELT

De opstallen op een perceel grond gelegen Kiekebosch Veld, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie C, nummer 545 A, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van éénenveertig are vijfenzeventig centiare.

4. GEMEENTE TIELT-WINGE, eerste afdeling, deelgemeente TIELT

De opstallen op een perceel grond gelegen Kiekebosch Veld,

gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie

C, nummer 546 C, met een oppervlakte volgens titel en kadaster ;van vierentwintig are vijf centiare.

Oorsprong van eigendom

Het perceel sectie C nr 541 A toehorende aan de echtgenoten Verlinden-Alaerts ingevolge lakte van aankoop verleden voor notaris Albert Gillis te Aarschot op acht februari ;negentienhonderd negentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op j tweeëntwintig februari daarna boek 4394 nummer 19, vanwge Beeken Albertus.

Het perceel sectie C nr 544 B toehorende aan de echtgenoten Verlinden-Alaerts ingevolge akte van aankoop verleden voor notaris Dirk Michiels te Aarschot op vijf oktober tweeduizend en vier overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op vijftien oktober daarna onder formaliteitennummer 073-T-15/10/2004-10562, vanwege Blockx Georges Emiel en zijn echtgenote Vranken Maria Leontina te Tielt-Winge.

IDe perceelnummers sectie C nr 545 A en 546 C toehorende aan Verlinden Jeroen en Verlinden Philippe ingevolge akte van (schenking verleden voor notaris Lieve Stroeykens te Aarschot op #tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, overgeschreven op het (tweede hypotheekkantoor van Leuven op twaalf april tweeduizend en elf onder formaliteitsnummer 073-T-12/04/2011-04325 vanwege Alaerts Gerda Celina Irma na verzaking door Alaerts Florimond (Emile.

I Voor de laatste twee perceelnummers horen de opstallen toe aan de heer Luc Verlinden en mevrouw Gerda Allaerts ingevolge mondelinge verzaking aan het recht van natrekking door Jeroen en Philippe Verlinden en de heer Florimond Allaerts, hiernagenoemd, ten voordele van de heer Luc Verlinden en mevrouw Gerda Allaerts wat heden bevestigd wordt door de heren Jeroen en Philippe Verlinden en Florimond Allaerts.

Alleen de opstallen worden ingebracht, zijnde de rundveestal en 3 sleufsilo's.De verzaking_ heeft alleen betrekking op deze opstallen. De gronden zelf blijven privé eigendom alsook de eventuele andere opstallen. De vennootschap zal steeds de nodige uitwegen bekomen om in hun gebouwen te kunnen komen en gebruiken. Deze erfdiestbaarheden zullen in onderling akkoord geregeld worden.De termijn van opstal bedraagt dertig jaar vanaf heden. Na het verstrijken van de termijn zullen deze goederen terug eigendom worden van de grondeigenaars zonder vergoeding te betalen.











































BODEMATTEST

1. De inbrengers verklaren dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De inbrengers leggen de bodemattesten voor die betrekking hebben op de hierbij



~



Voor-

,behouden

aan het

sétgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

ingebrachte goederen en die werden afgeleverd door OVAM op vier april tweeduizend en elf en op negentien april tweeduizend en elf

' De inhoud van de bodemattesten luiden:

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie niet betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Opmerkingen:

l.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden! als er vooraf een oriënterend onderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling is terug te vinden op www.overdracht.ovam.be.

1 3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of

1 ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie vindt U op www.grondverzet.ovam.be

3. De inbrengers verklaren met betrekking tot de goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" i van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

il De notaris wijst de vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem; 1- dit niet verhindert dat de regels mbt tot het grondverzet! j(Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing Iblijven.

RUIMTELIJKE ORDENING

Verklaring inzake Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

De instrumenterende notaris verklaart:

- dat de Gemeente Tielt-Winge beschikt over een goedgekeurd plannenregister en vergunningsregister.

- dat er derhalve voor de onroerende goederen stedenbouwkundig uittreksels werden uitgereikt.

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, overeenkomstig artikelen 5.2.1 en 5.2.3 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

- dat voor de onroerende goederen stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt door het College van Burgemeester en Schepenen van de Gemeente Tielt-Winge op datum van zesentwintig juli tweeduizend en vijf voor het bouwen van een rundveestal met sleufsilo en zundveestal met loods, een mestopslag, twee sleufsilo's en aanleg van bijkomende bedrijfsverharding en op één september tweeduizend en negen voor het bouwen van een sleufsilo;

- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het onroerend goed volgens de brief van de Gemeente Tielt-Winge de dato ach april tweeduizend en elf en tweeëntwintig april tweeduizend en elf "agrarisch gebied" is;

i

1

- dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het onroerend goed geen

I dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43; i

1 - dat het onroerend goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld

Voor- Luik B - vervolg

,behouden uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht zoals bedoeld in artikel 's ! 2.4.1;

aan het - dat het krachtens artikel 4.2. I2, paragraaf 2, tweede lid, voor de overdracht verplichte as-builtattest (indien het een "bebouwd" onroerend goed betreft) niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

 BeigiscF Ondergetekende notaris deelt mee dat geen werken of handelingen vermeld in artikel 4.2.1 van de Codex mogen worden topgericht of uitgevoerd zolang er geen stedenbouwkundige !vergunning is verkregen; in bepaalde gevallen is de ;vergunningsplicht vervangen door een meldingsplicht. Hypothecaire toestand.

i Staatsblad lDe inbrengers verklaren dat de door hen ingebrachte goederen (vrij en zuiver zijn en niet belast met enige bevoorechte of Ehypothecaire inschrijving.

Bijzonderheden van de inbreng:

11.De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het! genot van de ingebrachte goederen (alleen opstallen). De ;vennootschap neemt vanaf heden alle lasten en bedingen] hoegenaamd voor haar rekening. I2.Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich bevindt, smet alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, behoudens! het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, een en ander op haar kosten, op! 'eigen risico en zonder verhaal tegen de inbrenger.

13.De hierboven uitgedrukte oppervlakte is geenszins gewaarborgd; !elk verschil in meer of min, al overtrof het een/twintigste, strekt de vennootschap tot voordeel of tot nadeel, zonder enige vergoeding of schadeloosstelling.

!Verklaringen. Voormelde onroerende goederen worden geschat op tweehonderd vijftig duizend euro, welk vergoed worden zoals hieronder !bepaald. Het betreft rundveestal voor vleesvee geschat, (tweehonderdduizend euro en 3 sleufsilo's geschat vijftig duizend! euro.

iDe onroerende goederen DIENEN NIET voor woningbouw.

De ondergetekende notaris bevestigt aan de hand van de officiele; stukken door de wet vereist, dat de identiteit van de inbrengers] van onroerende goederen juist is opgegeven.

De comparanten verklaren de bevoegde heer hypotheekbewaarder !ervan te ontslaan hoofdens deze enige inschrijving ambtshalve te nemen.

(Belasting op de toegevoegde waarde-verklaring.

Ondergetekende notaris verklaart lezing gegeven te hebben van! artikel 62 paragraaf 2 en 73 van het wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

!Hierop hebben de inbrengers geantwoord:

1l.dat de heer Verlinden Luc en Mevrouw Alaerts Gerda Belasting iop de Toegevoegde Waarde-plichtige zijn onder het nummer

10812.171.496 en 0636.503.409; i

" 2.dat zij binnen de vijf jaar voor de datum van onderhavige akte ]geen gebouw vervreemd hebben met betaling va de Belasting op de

















































Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

I

Luik B - vervolg

Toegevoegde Waarde overeenkomstig het bepaalde in artikel 8, paragraaf 2 of 3 van het Wetboek oer de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

3.dat zij geen deel uitmaken van een feitelijke en/of een, tijdelijke vereniging welke wegens haar werkzaamheden de ;hoedanigheden van belastingplichtige heeft.

;Passiva

Krediet 726-3752325-57 honderd en elf duizend

:honderd en elf euro vier eurocent 111.111,04 E

I

1- ««.~.~

Totaal activa - Totaal passiva honderd achtendertig

j duizend achthonderd achtentachtig euro zesennegentig eurocent

11138.888,96 C

E

i

II

B. Roerende goederen

ACTIVA

Dieren, Machines, tractors, voorraden, ingebracht voor een!

bedrag van zeshonderd achtendertigduizend twintig eurol

negenenveertig cent.

1. Dieren Totaal bedrag 'Mestvee

151 Zoogkoeien 226.500,00

1133 Runderen < 1 jaar 83.125,00

189 Runderen tss 1-2 jaar 89.000,00

13 Runderen >2 jaar 4.500,00

Totaal Dieren 403.125,00

12. Machines

11 schaffer incl. bakken 55.000,00

I1 maaier Vicon 6.000,00

11 Schudder Vicon 6.000,00

1 Hark claas 3.800,00

1 Ploeg Steeno 2.000,00

1 Rotoreg Amazone 5.500,00

1 Zaaimachine Nodet 1.000,00

1 Breker Steeno 2.000,00

1 Corscillette 500,00

1 Aalton Record 4.500,00

11 Meststoffenstrooier Amazone 500,00

l Sproeier Dove 3.000,00

11 Weidebloter Joskin 2.000,00

1 Weidesleep 200,00

1 Veewagen Record 3.000,00

20 kalverhutten 6.000,00

11 Kipwagern Joskin 5 ton 2.000,00

I1 Kipwagen La Littorale 16,5 ton 4.500,00

1 Totaal Machines: 107.500,00

E3. Tractors I1 John Deere 6510 11 New Holland TM150 11 Case CX90

4. Voorraad

20.000,00 25.000,00 15.000,00 Totaal Tractors 60.000,00

J

" Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Bélgísch--

Staatsblad



1520 m3 graskuil 4.250,00

1150 stuks gras balen 3.750, 00

150 balen hooi 3.000,00

500 balen stro 5.000, 00

950 ton mais 23.750,00

Krachtvoeder 1.250, 00

Totaal Voorraad 41.000,00















5. Vruchten ten velde

69,73 ha

Totaal Vruchten ten Velde

6. Productierechten

54506 NER 8.684,00

126,8 Zoogkoeienrechten 6.172,50

585.526 suikerbietenquotum 106,49

}52,94 Toeslagrechten p.m.

!

Totaal productierechten 14.962,99 Totaal Activa: 644.020,49 ¬

PASSIVA

Er worden geen passiva ingebracht

Totaal Passiva: 0,00

!ACTIVA -- PASSIVA: 644.020,49 ¬

Vergoeding voor de inbreng:

'Als vergoeding voor al deze inbrengen worden aan de heer Luc Verlinden en mevrouw Gerda Allaerts, voornoemd, duizend vijfhonderd zesenzestig aandelen toegekend, alsook wordt het krediet 726-3752325-57 met een schuld van honderd en elf duizend

honderd en elf euro vier eurocent 111.111,04 E

wordt overgenomen door de vennootschap wat aanvaard wordt door alle verschijners. KBC bank heeft via de heer Johan Blocquiaux Ibij mail heden overgemaakt aan ondergetekende notais bevestigd 'dat zij akkoord is met deze inbreng.

!De wederzijdse rechten van betrokken partijen zijn derhalve volkomen geeerbiedigd en hun verplichtingen volledig !vastgesteld.

!Bovendien hebben de beherende vennoten samen met SBB een !bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbrengen in !natura.

!Een exemplaar van het verslag zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van !Koophandel;

jVerklaringen.

:De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen

`in ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn.

IDe ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing !gegeven van artikel 203 van het wetboek der Registratierechten. Fiscale verklaring

!Het betreft hier de overdracht van een algemeenheid van

17.432,50

17.432,50

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

goederen. Bijgevolg is artikel 11 BTW wetboek van toepassing.

De fiscale en sociale attesten zijn niet voorhanden. Alle; verschijners verklaren daarvan de gevolgen te kennen. De inbrengers verklaren dat zij tegenover de fiscle administraie of =de sociale administratie geen enkele schulden verschuldigd tel zijn.

Daar het een gemengde inbreng betreft (inbreng van goederen! deels vergoed door overname van schulden) zouden voor de inbreng Ivan de onroerende goederen die gedeeltelijk vergoed worden metl overname van schulden registratierechten moeten betaald worden 'met uitzondering van de sleufsilo's waarvan de inbrengers( !verklaren dat het volgens de BTW-wetgeving als nieuwe gebouwen; 'moeten aanzien worden waarvan de inbrengers verklaren deze tel willen inbrengen onder toepassing van het BTW-stelsel. Ingevolge; !brief van de administratie van de BTW de dato 27-5-2011,1 {verklaren de inbrengers dat er voorgaandelijk geen verklaring van toevallige oprichter zou moeten gebeuren dienaangaande. De `gemengde inbreng heeft alleen betrekking op de rundveestal jgeschat aan vijftig duizend euro.

Tussenkomst:

;Zijn hier tusssengekomen

Tweede beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders Iéénparigheid van stemmen mevrouw Gerda Allaerts, benoemen tot bijkomend beherend vennoot.

Zij verbindt zich, als beherend vennoot voor de duur (vennootschap, tot het verrichten van de lichamelijke lvereist voor de exploitatie van het landbouwbedrijf

waarvoor haar geen aandelen zijn toegekend verleent haar statuut van beherend vennoot.

Derde beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met éénparigheid van stemmen volgende artikelen van de statuten te wijzigen dit ondere andere om de statuten aan te passen aan de vorige punten, namelijk:

Artikel vijf wordt gewijzigd als volgt:

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagd de som van zevenhonderd negenetachtig duizend vierhonderd en negen euro vijfenvertig cent (789.409,45 euro).

Dit kapitaal is verdeeld in duizend vijfhonderd negenenzeventig (1579) aandelen op naam zonder nominale waarde.

;Artikel zes wordt gewijzigd als volgt:

de heer Florimond Emile Allaerts, geboren te Tielt op 28.10.1926, wonende te Tielt-Winge, Optielt 56, NN 26.10.28 171.90 en mevrouw Gerda Allaerts voornoemd, welk verzaken voor wat betreft de natrekking van de opstallen aan de bedongen terugkeer en het vervreemdingsverbod zoals voorzien in de akte verleden voor notaris Stroeykens te Aarschot op 22 maart 2011

1

besluit met;

voornoemd, tej

van de arbeid van del vennootschap; zij zal daaraan tenminste vijftig ten honderd van! haar arbeidstijd besteden en daardoor ten minste vijftig ten honderd van haar arbeidsinkomen verdienen. Deze verbintenis; het;

Luik B - vervolg

`De beherende vennoten voor de duur van de vennootschap:

1De heer Verlinden Philippe, wonende te Optielt 56, 3390 Tielt-

Winge.

Mevrouw Allaerts Gerda , wonende te Optielt 56, 3390 Tielt-

Winge.

Voor-hehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vierde beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met! éénparigheid van stemmen ondergetekende notaris te machtigen omj de statuten te coördineren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Vincent Tallon

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten;

verslag ivm inbreng in natura.

J

25/01/2011
ÿþ MA 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

% * .iego Xreitrrideti 2011  § tin~tiivonº% ~~ ~~r~~ ~~ar~.

Griffie

II~~IMI 1I~3 10 4Itl~W

" 110*

bob aa Bel Sta'

II

Onderrem ingsnr : p ` 3 j , rj ( O

Benaming

(voluit) : Alaerts en zonen

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Optielt 56 te 3390 Tielt-Winge

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 20/12/2010 blijkt dat de landbouwvennootschap Alaerts en zonen werd opgericht met voor onbepaalde duur met volgende modaliteiten:

OPRICHTERS

1. Verlinden Luc, Optielt nr 56; 3390 Tielt-Winge

2. Alaerts Gerda, Optielt nr 56; 3390 Tielt-Winge

3. Verlinden Philippe, Optielt nr 56; 3390 Tielt-Winge

4. Verlinden Jeroen, Optielt nr 56; 3390 Tielt-Winge

NAAM

De naam van de vennootschap is Alaerts en zonen

Deze naam moet steeds voorafgegaan worden of gevolgd worden door de woorden landbouwvennootschap

voluit geschreven of in afkorting L.V.

DOEL

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte bi de Rechtbank van Koop handel. De landbouwactiviteiten vangen aan vanaf 1/01/2011.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Optielt 56; 3390 Tielt-Winge. De zetel kan verplaatst worden bij besluit van

de algemene vergadering van de beherende vennoten en stille vennoten met naleving

van de vereisten van statutenwijziging.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 6.500,00 euro en is volledig volstort.

BEHERENDE VENNOTEN

Werd benoemd als beherend vennoot voor de duur van de vennootschap:

Verlinden Philippe, wonende Optielt nr 56 te 3390 Tielt-Winge.

BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting en eindigt op 31/12/2011.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag

van de maand juni.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gelijk hierna neergelegd:

- oprichtingsakte van de LV

- bankattest

Voor eensluitend verklaard,

Verlinden Philippe

beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4

. y

Op de laatste htz. van Liik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlenj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALAERTS EN ZONEN

Adresse
OPTIELT 56 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande