ALCOVIL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALCOVIL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.706.618

Publication

26/09/2014
ÿþ41.

Mail Word 11,1

Wills1131

UI I H I II II II III

*14176075*

II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 7 SEP,. 201/i

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kreihandel Brussel

Ondernemingsnr : 0420.706.618

Benaming

(voluit): Alcovil

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Schaarbeeklei 613, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 30 mei 2014: De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e, CVBA, Lange Lozanastraat 270, B-2018 Antwerpen, IBR Nr B 00025, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans IBR A01411), voor een nieuwe periode van drie jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2017.



Mattheus de Wit

gedelegeerd-bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2013
ÿþ lóod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM!3IIIM 11111

8RUSS

27 AUG ~¬ ~~s.

~.

Griffie

Ondernemingsnr : 0420706618

Benaming

(voluit) : Alcovil

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeeklei 613, B-1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 30 mei 2013:

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt unaniem het ontslag van de heer Dominique Moorkens als bestuurder van de vennootschap.

De algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder, ter vervanging van de heer Dominique Moorkens:

Moyale NV, met zetel te Mortselsesteenweg 101, B-2540 Hove, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger, de heer Axel Moorkens, voor een periode die zal eindigen na de algemene

vergadering van 2015.

Mattheus de Wit

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 04.07.2013 13274-0091-033
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 16.08.2012 12421-0446-028
10/07/2012
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 Mer

naiaoaea* 2 g JUIN 2112





Griffie



Ondernemingsnr : 0420.706.618

Benaming (voluit) : MOORKENS D1FFFUSION

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeeklei 613 -

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMWIJZIGING - DOELUITBREIDING  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE ALGEMENE VERGADERING  AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op eenentwintig juni tweeduizend en twaalf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantodr der registratie op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 09 vak 09, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C, Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- de maatschappelijke benaming van de vennootschap gewijzigd werd in : "Alcovil".

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, de handel onder al zijn vormen, met inbegrip van de creatie, de fabrikatie, de verkoop, de invoeren de uitvoer van materieel en meubilair voor kantoor, binnenhuisinrichting, winkels evenals de inrichting van lokalen bestemd tot privé en beroepsdoeleinden.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij !n België, hetzij in het buitenland, het verwerven, vervreemden, bouwen, verbouwen, inrichten, het huren en verhuren, onderhuren en  verhuren, het uitbaten zowel rechtstreeks als in opdracht, het ruilen van alle onroerende eigendommen, al dan niet bebouwd, al dan niet bemeubeld en, in het algemeen, alle verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het valoriseren ervan.

Zij mag alle industriële, commerciële, financiële, onroerende en andere verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel die of van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, onder meer bij wijze van fusie, deelname, opslorping, overeenkomsten van medewerking, rationalisatie of vereniging met andere ondernemingen,

Ze kan zich onder meer bezighouden met de bepaling en de verwezenlijking van alle projekten op het. gebied van de informatie, de automatisering en de nieuwe technieken, en dit in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan zich belasten met alle handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende' zaken, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, soortgelijke, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.";

- de werking vare de algemene vergadering gewijzigd werd als volgt:

"Wanneer alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de;' algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de.: onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Wanneer de aandelen of winstbewijzen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem, behoudens in de gevallen van wettelijke schorsing.

zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel of het winstbewijs dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen bepaald in artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

r1Q `eatSte Olz 'r3rl Lui'9 S'l4i'^eO:a11 .Iaar~i en i102d3nigie d'faro Ca fsirJrre9lEersrd,'. ['4taïis v3 ~~ C2i"~44Q1R, r'1

Ce'1ey'el ceí'c~^'S: er-ooR iti l 33YzeC 'feil defiCBl ie vEétecen'AIOoi " 7lgeii

1.17.rs_ y- ric;

Voor, béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Elke aandeelhouder kan op afstand deelnemen aan de algemene vergadering via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Aandeelhouders die op deze manier deelnemen aan de algemene vergadering worden voor de vervulling van de voorwaarden inzake meerderheid en aanwezigheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de vergadering gehouden wordt.

Het elektronisch communicatiemiddel waarvan hiervoor sprake moet de vennootschap toelaten de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder te controleren.

De aandeelhouder die er gebruik van wenst te maken, moet (i) minimaal rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis kunnen nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en (ii) zijn stemrecht kunnen uitoefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich moet uitspreken.

Aandeelhouders kunnen vôór de algemene vergadering, dit wil zeggen alleszins voor het tijdstip waarop de vergadering' een aanvang neemt, op afstand stemmen per brief of langs elektronische weg, Zij moeten daarvoor gebruik maken van het formulier dat de vennootschap daartoe ter beschikking stelt en dat inhoudelijk zal moeten beantwoorden aan de voorwaarden terzake door het Wetboek van vennootschappen gesteld. De aandeelhouder die zijn stem per brief wenst uit te brengen moet uiterlijk de laatste werkdag voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst het stemmingsformulier waarvan hierboven sprake neerleggen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôrde algemene vergadering.

De Raad van Bestuur zal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en de eventuele uitvoeringsbesluiten, nadere regels uitwerken in verband met de te gebruiken elektronische communicatiemiddelen, de wijze waarop de hoedanigheid en de identiteit van een aandeelhouder die op afstand aan de algemene vergadering wenst deel te nemen of wenst te stemmen, zal worden gecontroleerd, hoe zijn aanwezigheid kan worden vastgesteld, en de manier waarop de veiligheid van het te gebruiken communicatiemiddel kan worden gewaarborgd.".

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : de naamloze vennootschap "ALCOPA COORDINATION CENTER", met zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 231, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

O?3 1?.-~-~táiû .01z. E is'^"aMeil P2cS;e7 9n 'n=]"ccd71G'(te[d /an '?iStrl n1et?t,ran.da 'ian ûa ,:a130i.YJ1(ar71

b87.:a2d 'ic"t3ri2rs" 4cn qa/~etz.Si^.`.Ic0íCi1Qei1

i.'i'sw Na?"

08/02/2012
ÿþj. " ~- ~l ~~'~~~~~ ~"

K

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w~>,~SSee

26 JAN. 2012

Griffié

11

" 12033389`

V beh

aa.

Bel Staa

Ondernemingsnr : BE0420,706,618

ï;

:; Benaming (voluit): MOORKENS DIFFUSION

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeekiei 613

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING  INBRENG IN NATURA BEDRIJFSTAK  COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig december tweeduizend en elf, "geregistreerd acht bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der'i registratie op vijf januari tweeduizend en twaalf, boek 228 blad 27 vak 20, ontvangen : vijfentwintig! ?; euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur C.Van Eisen";

BLIJKT dat :

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met drie miljoen zeshonderd dertienduizend; 1s vierhonderd vierendertig euro (¬ 3.613.434,00) om het te brengen van vijfentwintig miljoen euro (¬

25.000.000,00) op achtentwintig miljoen zeshonderd dertienduizend vierhonderd vierendertig euro (E! js 28.613.434,00) door inbreng in natura, waarvoor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft; 11 aangenomen van een co8peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE i

BEDRIJFSREVISOREN", 1831 Diégem, Berkenlaan 8b, commissaris van de vennootschap, het verslag Ë, heeft opgesteld voorgeschreven door artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de;

besluiten letterlijk luiden als volgt :

'` `Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Moorkens Diffusion NV met; 3.613.434 EUR, bestaat uit het netto-actief per 30 september 2011 van de _bedrijfstak Alcovil ingebracht door Alcopa NV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering! van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te; geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van: nauwkeurigheid en duidelijkheid;

;; " de inbreng van de bedrijfstak gebeurt in boekhoudkundige continuiteit overeenkomstig; artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek; van Vennootschappen en dus aan netto boekwaarde van de verschillende bestanddelen van; de bedrijfstak;

" de door de partijen weerhouden methode van waardering van deze inbreng voor hei; bepalen van de vergoeding is bedrijfseconomisch verantwoord. De vergoeding die wordt; toegekend vloeit voort uit deze methode van waardering, De uitgifte van nieuwe aandelen! gebeurt beneden fractiewaarde waarvoor wij verwijzen naar ons afzonderlijk versl4 conform artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen;

" de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam-én hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

f& " P

Voor-bhpude

aan he,, Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 30.867 aandelen van de vennootschap Moorkens

Diffusion NV, op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als

tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 15 december 2011

De commissaris

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Didier Boon'

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, werd aangesteld ALCOPA

COORDINATION CENTER, gevestigd te 2550 Kontich, Pierstraat 231, aan wie de macht verleend

wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te

wijzigen.

VOOR ON .tLEDEND UITTREKSEL

REMBERT VAN BAEL - GEASSOULERD NOTARIS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte + 3 volmachten & kopie aandelenregister aangehecht

gecoördineerde tekst van de statuten

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

verslag van de raad van bestuur

verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2011
ÿþs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2-s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0420.706.618

Benaming

(voluit) : MOORKENS DIFFUSION

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeeklei 613, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN EEN INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK

Neerlegging van het voorstel van een inbreng van een bedrijfstak door de NV ALCOPA, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 231 en ondememingsnummer 0421.837.162 in de NV Moorkens Diffusion, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 613 en, ondememingsnummer 0420.706.618, d.d. 8 november 2011.

Mattheus de Wit, gedelegeerd bestuurder

Voor- iii iiii aalli ~uuuuwuum 111

behouden " 1117fi67{*

aan het

Belgisch

Staatsblad





14 m11e 2011

EU:fusse

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/10/2011
ÿþ y I.taf 2.0

r nr ~ :.L. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. amuie

03 10~ 2011

Griffie

11111 nIIIN 111I I I

*11154132*

V.

beh aai Bel

Staa

Ondernemingsar : 0420.706.618

Benaming

(voluit) : MOORKENS DIFFUSION

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeeklei 613, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 26 mei 2011.

De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, met zetel te Berkenlaan 8b, B-1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Didier Boon, voor een periode van 3 jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2014.

Mattheus de Wit

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 05.07.2011 11265-0305-031
20/05/2011
ÿþi MW 2.1

~ ' ~.;[

i I

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

IIII III UII hifi IhhI IIII hII IIII II II

'1107591]+

BRUSSEL

.10MEI 2011

Griffie

Va behc aan Belç Staal

Ondernemingsnr : 0420.706.618

Benaming

(voluit) MOORKENS DIFFUSION

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeeklei 613, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN EEN INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK

Neerlegging van het voorstel van een inbreng van een bedrijfstak door de NV ALCOPA, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 231 en ondernemingsnummer 0421.837.162 in de NV Moorkens Diffusion, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 631 en ondememingsnummer 0420.706.618, d.d. 2 mei 2011.

Mattheus de Wit, gedelegeerd bestuurder

17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 11.08.2010 10407-0041-027
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 13.07.2009 09413-0278-026
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 30.06.2008 08360-0294-026
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 03.07.2007 07356-0349-029
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 30.06.2006 06354-0182-029
10/03/2006 : BL615477
08/11/2005 : BL615477
30/06/2005 : BL615477
14/09/2004 : BL615477
10/08/2004 : BL615477
10/08/2004 : BL615477
05/07/2004 : BL615477
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 28.07.2015 15363-0415-026
23/02/2004 : BL615477
23/02/2004 : BL615477
22/01/2004 : BL615477
23/12/2003 : BL615477
10/07/2003 : BL615477
02/10/2002 : BL615477
02/10/2002 : BL615477
07/08/2002 : BL615477
30/05/2002 : BL615477
30/05/2002 : BL615477
10/07/2001 : BL615477
08/01/1999 : BL615477
24/07/1997 : BL615477
31/01/1990 : AN222916
09/02/1985 : AN222916
09/02/1985 : AN222916

Coordonnées
ALCOVIL

Adresse
SCHAARBEEKLEI 613 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande