ALDELCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALDELCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.124.702

Publication

27/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0842124.702

Benaming

(voluit) : ALDELCA

(verkort) :

11)*111111

" 1416051

neergelegd!/rstvar,gen op

18 ANN, 2014

ter griffie van 190deriandstalige reQbtbank-van-koophinder Brussel

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergensesteenweg 711 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL  VERPLAATSING

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING DER STATUTEN

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 13 augustus 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

L om het doel van de vennootschap te wijzigen door de toevoeging van de volgende tekst aan het bestaande doel:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden: alle verrichtingen van montage, herstelling, bouw en verhuring van aanhangwagens, laadbakken, opleggers en hydraulisch materiaal; de uitvoering van carrosseriewerken, van alle transportmiddelen en van werken aan voertuigen; de commercialisering, de vertegenwoordiging, het agentschap, de invoer, de uitvoer, de verbouwing en cle fabricatie van alle materialen, materialen en werktuigen die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben. Het vervaardigen van alle werktuigen en materialen die betrekking hebben op het milieu en de behandeling van afval.

Bovendien heeft de vennootschap tot doel over te gaan tot de verwerving, de exploitatie en de overdracht van alle merken, octrooien en licenties die betrekking hebben op haar voorwerp.

Zij mag alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, en overgaan tot de verwerving, de uitbating, de concessie en cessie van alle intellectuele rechten, industriële of commerciële eigendomsrechten, licenties, merken, octrooien en know how.

Zij mag op gelijk welke wijze belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig, samenhangend of verwant doel of die van aard zouden zin de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen."

2. om de zetel te verplaatsen van 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 711 naar 1654 Huizingen, Servais Business Park, Heideveld 6 bus 15 met ingang op 13 augustus 2014.

3. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 2

Vervangen van de eerste zin door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1654 Huizingen, Servais Business Park, Heideveld 6

bus 15"

Artikel 3

Toevoegen van de volgende tekst:

`De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening

als voor rekening van derden, of in deelneming met derden: alle verrichtingen van montage,

herstelling, bouw en verhuring van aanhangwagens, laadbakken, opleggers en hydraulisch

materiaal; de uitvoering van carrosseriewerken, van alle transportmiddelen en van werken aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

ike

' Vtior-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

voertuigen; de commercialisering, de vertegenwoordiging, het agentschap, de invoer, de uitvoer, de verbouwing en de fabricatie van alle materialen, materialen en werktuigen die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben. Het vervaardigen van alle werktuigen en materialen die betrekking hebben op het milieu en de behandeling van afval.

Bovendien heeft de vennootschap tot doel over te gaan tot de verwerving, de exploitatie en de overdracht van alle merken, octrooien en licenties die betrekking hebben op haar voorwerp.

Zij mag alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, en overgaan tot de verwerving, de uitbating, de concessie en cessie van alle intellectuele rechten, industriële of commerciële eigendomsrechten, licenties, merken, octrooien en know how.

Zij mag op gelijk welke wijze belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig, samenhangend of verwant doel of die van aard zouden zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen."

4. volmacht te verlenen aan Mevrouw AIexandra Deltomme, voornoemd, met macht om in de plaats te stellen, om bij het ondernemingsloket de inschrijving te wijzigen, te schrappen of te bekomen ingevolge de door deze vergadering genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een volmacht, het verslag van de zaakvoerder (art. 257 W.Venn.) en een coördinatie der statuten

Op de laatste btz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.07.2014, NGL 25.07.2014 14345-0081-012
06/01/2012
ÿþ Mod Werd 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111111111111111

*12004123*

(*Me

2 fi DECGO

__..

Ondernemingsnr Benaming yz. 4,V1.3oz

{voluit) ALDELCA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bergensesteenweg 711

(volledig adres)

Onderwerp akte _ OPRICHTING VENNOOTSCHAP - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Frans Van Achter op 13 december 2011 blijkt dat een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht werd opgericht met een maatschappelijk kapitaal van 18.550,- eur vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, volgestort ten belope.. van 33,42 procent, waarop werd ingeschreven als volgt:

- door de heer DELTOMME Marc Georges, geboren te Wervik op 8 juni 1953 (nationaal nummer: 53.06.08-

417.13), ongehuwd, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Tobie Swalusstraat 60 op 2 aandelen ;

2. Mejuffrouw DELTOMME Alexandra Claude Magali, geboren te Schaarbeek op 5 juni 1976 (nationaal

nummer: 76.06.05-290.34), ongehuwd, wonende te 1650 Beersel, Dwersbos 106 op 98 aandelen.

Uittreksel van de statuten van de opgerichte vennootschap:

"Hoofdstuk I. Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel  Duur

1 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam ALDELCA.

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bergensesteenweg 711.

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming. met derden, zelfs door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon:

- het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, verpanden en hypothekeren, hete beheren en productief maken van allerhande onroerende en roerende goederen en de beschikking ervan. Zij: mag alle burgerlijke, handels-, industriële en financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks,; geheel of gedeeltelijk tot de ontwikkeling van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen, ten dien einde kan zijl op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, instellingen en organisaties van gelijke aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en; leningen toestaan en aangaan, haar goederen of haar praktijk voor zichzelf of voor derden in pand of in: hypotheek geven, onroerende goederen voor uitoefening van haar doel aankopen, verkopen, huren en verhuren en alles doen wat verband houdt met, of kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel;

- de verwerving en de uitbating van octrooien en licenties;

- het stellen van makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en aanverwante' rechten;

- het doen bouwen, verbouwen, de verandering, het inrichten, het huren en verhuren, het beheren in de breedste zin van alle roerende en onroerende goederen, meer speciaal maar niet uitsluitend : studioruimten, decors en technische installaties.

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het. beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het° doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige. onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

- onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

- de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere ; de verwerving van` eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of' aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, " hètzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

Zij mag zowel in België ais in het buitenland aile commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De voorgaande opsommingen zijn niet beperkend en dienen in de meest uitgebreide zin te worden opgevat.

4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il. Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00-).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 100.

6 Aard van de aandelen

Aile aandelen zijn en blijven op naam. Alle aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in hei register van aandelen op naam. Van

die inschrijving worden certificaten overhandigd aan de vennoten.

Elke aandelenoverdracht zal slechts aan de vennootschap en aan derden tegenwerpbaar zijn door de

inschrijving in het register van aandelen op naam van een verklaring van overdracht, gedagtekend en

ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebbers.

Hoofdstuk III. Bestuur - Controle

7 Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die bij wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde tijdsduur door haar vast te stellen en kunnen worden ontslaan door de algemene vergadering.

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen deze gezamenlijk de vennootschap besturen.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen deze een collegiaal orgaan (college van zaakvoerders) vormen. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Deze regels gelden eveneens in hoofde van de onderhavige vennootschap indien deze zou worden aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders, die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

8 Delegatie van specifieke bevoegdheden

Het college van zaakvoerders mag één of meer bijzondere vertegenwoordigers aanduiden voor bijzondere

en duidelijk omlijnde taken.

9 Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, die

gezamenlijk optreden. De enige zaakvoerder mag afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door

bijzondere lasthebbers benoemd door het bestuursorgaan.

Hoofdstuk IV. Algemene vergadering

10 Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste maandag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen vóór deze datum worden verstuurd.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die één / vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

11 Bijeenroeping

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, minstens vijftien (15) kalenderdagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief, die de agenda, en de nodige documenten, voor zover toepasselijk, bevat, wordt gestuurd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel en uitdrukkelijk schriftelijk akkoord gaan om de brief en de andere noodzakelijke documenten te ontvangen door middel van een andere wijze van mededeling.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars.

De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vóór of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

De personen die gerechtigd zijn om de noodzakelijke documenten te ontvangen, kunnen, vóór of na de algemene vergadering, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van enig stuk of afschrift ervan.

12 Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moet een vennoot, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering zijn / haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van het bestuursorgaan of in voorkomend geval de vereffenaars.

13Vertegenwoordiging op algemene vergaderingen

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

14 Stemmen per brief

Indien de oproeping dit voorziet, mag een vennoot per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de vermeldingen in de oproeping zijn bepaald en dat ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd (indien de oproeping dit vereist), (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en ondertekend formulier minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

15 Beraadslaging - Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen en de volmachten dit toelaten.

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig warden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar alle vennoten. Alle vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld

in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document. Indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

Hoofdstuk V. Jaarrekening - Winstverdeling - Dividenden

16 Jaarrekening

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) van hetzelfde kalenderjaar.

17 Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één 1 tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

18 Dividenden

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald door het bestuursorgaan.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

Elke uitkering van dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de vennoot die deze uitkering heeft

ontvangen te warden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in zijn 1 :

haar gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

III. SLOTBEPALINGEN:

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

1. Zaakvoerders

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Tot deze functie wordt geroepen voor onbepaalde duur:

Mejuffrouw Alexandra DELTOMME. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 12 van de

statuten.

2. Commissaris

Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen.

3. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op de laatste maandag van de maand mei in

2013 om 18.00 uur.

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

5. Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebber van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, Mijnheer Johan GEERTS kantoorhoudende te 1500 Halle Suikerkaai 1, en zijn werknemers of aangestelden, teneinde over te gaan tot de inschrijving van de huidige vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de bevoegde dienst van het ondernemingsloket en bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

6. Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting weggelaten

f- Veor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Frans Van Achter (getekend)

tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 30.08.2016 16508-0297-013
02/09/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.01.2016, NGL 30.08.2016 16508-0298-014

Coordonnées
ALDELCA

Adresse
BERGENSESTEENWEG 711 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande