ALEVEI

Société en commandite simple


Dénomination : ALEVEI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.742.768

Publication

26/07/2013
ÿþ n,Msrvaa,,.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

bel

aa

Bel

5taa

toter5alkd tcf griifie der

1?r.:chtbank van Koophandel

t

Louve, de 1 7 JIU.# 2013 GM FtER,

Griffie

Ondernemingsnr : © ~ 3~  V-5( ,

Benaming

(voluit) : ALEVEI

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Interleuveniaan 15i, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting, statuten, benoemingen.

Bij onderhandse akte van 14 juni 2013 werd besloten tot oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan de statuten als volgt luiden (publicatie bij uittreksel):

"RECHTSVORM.

De verschijners verklaren een vennootschap op te richten onder de rechtsvorm van een gewone

commanditaire vennootschap.

BENAMING - ZETEL,

De naam van de vennootschap is "ALEVEI",

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3001 Heverlee, Interleuvenlaan 15

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

IDENTITEIT VAN DE HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN EN DE OPRICHTERS,

De heer Patrick Giler, die de Franse nationaliteit heeft, geboren op 17 april 1958 te Marseille (Frankrijk), met woonplaats te 92130 Issy-Les-Moulineaux (Frankrijk), 18 bis rue Lasserre (oprichter en beherende vennoot); en

Mevrouw Anne-Marie Giler, meisjesnaam Moll, die de Franse nationaliteit heeft, geboren op 4 maart 1958 te Fès, met woonplaats te 92130 Issy-Les-Moulineaux (Frankrijk), 18 bis rue Lasserre (oprichter).

KAPITAAL.

Het maatschappelijke kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 2.440.000 EUR,

Het is vertegenwoordigd door 519 aandelen, op naam en zonder nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt door middel van een inbreng in natura (zoals hierna beschreven)

ingeschreven:

- door de beherende vennoot, ten belope van 407 aandelen,

- door de stille vennoot, ten belope van 112 aandelen.

Totaal : 519 aandelen.

INBRENG IN NATURA,

De verschijners schrijven in op het kapitaal van de vennootschap door middel van een inbreng in natura zoals hierna beschreven :

- door de beherende vennoot een inbreng van 407 aandelen uitgegeven door de vennootschap op aandelen naar Frans recht (société par actions simplifiées) genaamd « GILCO » met maatschappelijke zetel te Chatillon (Frankrijk), 22 Boulevard de Stalingrad, voor een waarde van 1.913.448,94 EUR, overeenkomstig de waardering dd. 5 juni 2013 uitgevoerd door de heer Olivier Dubreuil, accountant.

- door de stille een inbreng van 112 aandelen uitgegeven door de vennootschap op aandelen naar Frans recht (société par actions simplifiées) genaamd « GILCO » met maatschappelijke zetel te Chatillon (Frankrijk), 22 Boulevard de Stalingrad, voor een waarde van 526.551,06 EUR overeenkomstig de waardering dd. 5 juni 20'13 uitgevoerd door de heer Olivier Dubreuil, accountant.

ALGEMENE VERGADERING.

Op de laatste biz, van Litk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzit van de persoio)flfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van vennoten wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de uitnodiging.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

BOEKJAAR.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BEPALINGEN INZAKE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, WINSTVERDELING EN DE VERDELING

VAN HET LIQUIDATIESALDO.

De nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen vastgesteld.

Over de winstverdeling en de aanleg van een reserve wordt door de algemene vergadering beslist.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door de enige zaakvoerder.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doe!, met uitzondering van de handelingen die door het Wetboek van vennootschappen

voorbehouden worden aan de algemene vergadering,

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, direct of als tussenpersoon, voor eigen rekening of voor rekening van een derde, behoudens aandersluidende bepalingen hierna, hetgeen hierna volgt:

Zij kan alle verrichtingen die, direct of indirect, betrekking hebben op het management in het algemeen en de volgende activiteiten in het bijzonder, zonder dat deze opsomming exhaustief is : de oprichting van holding-of exploitatievennootschappen, alle studie- en consuitingactiviteiten, alle dienstverleningen, alle administratieve taken en beheerstaken, zowel voor ondernemingen als particulieren.

Zij mag aan ondernemingen advies en bijstand verlenen alsook bij het bestuur en het beheer van ondernemingen.

Zij kan alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen uitvoeren, met betrekking tot roerende of onroerende goederen, dewelke direct of indirect betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende activa die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen en beursvennootschappen.

Zij mag een onroerend vermogen opbouwen, uitbreiden en beheren en alle verrichtingen van onroerende aard van alle aard uitvoeren, met inbegrip van verrichtingen met betrekking tot alle onroerende zakelijke rechten zoals, onder andere, rechten van erfpacht, opstal of onroerende leasing, dit alles in de meest ruime zin en in het bijzonder omvattend ; verwerving, vervreemding, bezwaring, ruil, renovatie, omvorming, inrichting, onderhoud, verkaveling, prospectie, uitbating, bouwvoorbereidingen, huur (huren of verhuren), onderhuur, terbeschikkingstelling, daden van beheer en van beschikking, in de meest ruime zin, voor eigen naam en in naam van derden, van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zonder dat deze opsomming limitatief is, alsook van roerende goederen die verband houden met de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, zonder dat deze opsomming limitatief is, de uitbating van handelszaken en/of onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, alsook aile handelingen die een direct of indirect verband hebben met dit maatschappelijk doel of die van aard zijn de inkomsten uit roerende en onroerende goederen direct of indirect te verbeteren. De vennootschap kan gratis onroerende en roerende goederen ter beschikking stellen aan haar zaakvoerders en diens familie als vergoeding van de diensten die aan de vennootschap verleend worden.

Zij mag een roerend vermogen opbouwen, uitbreiden en beheren en alle verrichtingen van roerende aard uitvoeren, met inbegrip van deze die betrekking hebben op alle roerende rechten zoals de verwerving door middel van inschrijving of de overdracht en het beheer van aandelen, deelbewijzen, obligaties, kasbons of andere waardepapiere van welke vorm ook, van rechtspersonen en ondernemingen, Belgisch of buitenlands, bestaand of nog op te richten,

Zij kan hypotheken vestigen op haar onroerende goederen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelszaak, in pand geven. Zij kan zich ook  rekening houdend met haar eigen belang  borg of aval stellen voor enige leningen of verbintenissen, zowel voor zichzelf als voor derden-natuurlijke personen, waaronder de zaakvoerders, de vennoten, het personeel en de aangestelden van de vennootschap. Ze mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van enige persoon of vennootschap die al dan niet met haar verbonden is.

De vennootschap kan om het even welk mandaat uitoefenen alsook alle andere toegestane functies in een Belgische of buitenlandse rechtspersoon, met inbegrip van het mandaat van bestuurder, gedelegeerde van het dagelijks bestuur, zaakvoerder en vereffenaar. Dergelijk mandaat kan bezoldigd of onbezoldigd zijn.

De vennootschap kan, door middel van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, participeren in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is aan het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag eveneens alle leningen toestaan of garanties verstrekken met betrekking tot leningen toegestaan door derden, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit kan uitoefenen die onderworpen is

aan de wettelijke of reglementaire bepalingen die van toepassing zijn op kredietinstellingen en/of financiële instellingen.

De vennootschap mag, voor rekening van derden, geen enkele activiteit van intellectuele beroepen die gereglementeerde diensten verstrekken uitoefenen, waaronder deze bedoeld in (a) de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, (b) de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en (c) het Koninklijk besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

In geval de verwezenlijking van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar activiteit ondergeschikt maken, voor wat betreft de verwezenlijking van deze handelingen, aan de realisatie van deze voorwaarden.

De bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap in het algemeen alle verrichtingen mag doen die direct of indirect betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zijn bij te dragen tot de verwezenlijking ervan."

Voor analytisch uittreksel

Patrick Glier Zaakvoerder

Voor)

aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b!z taan Luik 6 vermelden Recto , Naam en hoedan oha d aan de tnstrumenterende notaris hetiit van de persaso n!en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vaan derden te vertegenv,woordigen

Verso . Naam en handtehening

Coordonnées
ALEVEI

Adresse
INTERLEUVENLAAN 15I 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande