ALFA PRODUCTS & TECHNOLOGIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALFA PRODUCTS & TECHNOLOGIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.020.108

Publication

17/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Imunis

"0MAR. 2014

8~ussa

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.020.108

Benaming

(voluit) : ALFA PRODUCTS & TECHNOLOGIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1050 Brussel, Troonstraat 98

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND-KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA-UITVOERINGSMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 14 februari 2014, nog te registreren, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALFA PRODUCTS & TECHNOLOGIES" met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Troonstraat 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het ondernemingsnummer 0451.020.108 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Vaststelling van de belaste reserves en beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, ¬ 463.831,00 bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 14 september 2012. Onmiddellijk hierna beslist de algemene vergadering tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 450.000,00. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend. Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen en de administratieve circulaire 3512013 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10 ten honderd van het tussentijds dividend.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging door inbrengen in natura

1)Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

«6. BESLUIT

in het kader van de overgangsbepaling genomen bij de verhoging van de roerende voorheffing op de liquidatieboni van 10 % naar 25 % opgenomen in artikel 537 WIB 92, zou er worden overgegaan tot een kapitaalverhoging door inbreng in natura van een bedrag van in totaliteit ¬ 405.000 ingeschreven op afzonderlijke grootboekrekeningen op naam en in het voordeel van de aandeelhouders elk in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit, hetzij 90% van de in de bijzondere algemene vergadering van 6 januari 2014 uitgekeerde bruto tussentijdse dividenden van. ¬ 450.000, werd ik door het bestuursorgaan van de NV APT gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk (1) bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in natura, (2) alsook voor de naleving van de (fiscale) regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de belaste reserves, de aangifte in de roerende voorheffing, de inhouding en de betaling ervan.

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik dat: 1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de

Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng. 2. De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. 3. De inbreng zou door de bestaande aandeelhouders gebeuren in verhouding met hun bestaande aandelenbezit. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding zou uitsluitend bestaan uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande 50 aandelen van ê 1240 naar ¬ 9.340 per aandeel, hetzij dus met ¬ 8.100 per aandeel. Na de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'

7M

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 467.000 bedragen en vertegenwoordigd worden door

50 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. 4. De door partijen gekozen methode van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt (met name ¬ 405.000) ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding bestaande uit de gemelde stijging van de fractiewaarde van ¬ 8.100 per aandeel, met name in totaliteit ¬ 405.000 (- ¬ 8.100 x 100), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Leuven, 28 januari 2014

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, Vertegenwoordigd door Luk OSTYN, Bedrijfsrevisor, Zaakvoerder (get.)»

-- het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. 2)Kapitaalverhoging

a)Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen en de administratieve circulaire 3512013, het kapitaal te verhogen met een bedrag van 90 ten honderd van het tussentijds dividend zijnde ¬ 405.000,00 om het van ¬ 62.000,00 op ¬ 467.000,00 te brengen zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90 ten honderd van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Inschrijving

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren, na voorlezing van het voorafgaande, hun gezamenlijke schuldvordering, zijnde een dividenduitkering die voortkomt uit de belaste reserves, in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren volledig in te schrijven op de kapitaalverhoging naar evenredigheid van hun aandelen. Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders, 90 ten honderd van de schuldvordering in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10 ten honderd als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

c) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van ¬ 405.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt

werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 467.000,00.

3) Wijziging artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen

besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten ais volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdzevenenzestig duizend euro ¬

467.000,00, verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

Perde beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Vierde beslissing: Codrdinatie der statuten

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Thomas BOES.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas BOES

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor, gecodrdineerde statuten, cheque ING Bank nr. 42.3755

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

04/02/2014
ÿþ l~ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor-

gehouden aan het Belgisch

$taatsblac

BRUSSU.

)2 4 aile 4014

Griffie

11,1,11.0111111

*14033240*



0451.020.108

Alfa Products En Technologies

Zetel :

(volledig adres) Onderwerp(enj akte :

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18/01/2014

De vergadering bevestigt de herbenoeming als bestuurder vanaf 01/10/2013 voor een periode van 6

jaar van

- Patrick Vanhonacker, Konijnenpijp 5 te 3210 Linden

- Marie Ange Vanden Buverie, Konijnenpijp 5 te 3210 Linden

De vergadering bevestigt eveneens de duurtijd van 6 jaar voor de benoemingen van bestuurder V2 Consult BVBA en van bestuurder en gedelegeerd bestuurder D2S International nv.

D2S International NV, vast vert door Patrick Vanhonacker

Gedelegeerd bestuurder

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Naamloze vennootschap

Troonstraat 98 -1050 Brussel

Herbenoeming bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij viriüë përsô{ó}n(ën}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2013
ÿþ A7otl PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte

~ *1315 60* BRUSSEL

beY a~ 1111111 O 10CT. 2013

Be Stat Griffie









Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Troonstraat 98 -1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst :

Uittrekel uit de notulen van de algemene vergadering van 13/09/2013

vast vertegenwoordigd door de heer Vanhonacker Patrick, wonende Konijnenpijp 5 te 3210 Linden, te ontslaan als bestuurder en gedelegeerd bestuurder vanaf 0111012013.

De vergadering beslist éénparig om de NV Vibroconsult, met zetel Konijnenpijp 5 te 3210 Linden,

De vergadering beslist éénparig om de NV D2S International, met zetel Jules Vandenbemptlaan 71 te 3001 Heverlee, met als vast vertegenwoordiger de heer Patrick Vanhonacker, Konijnenpijp 5 te 3210 Linden, te benoemen als bestuurder en gedelegeerd bestuurder vanaf 01/10/2013.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 13/09/2013

NV D2S International, vast vert door Patrick Vanhonacker

Gedelegeerd bestuurder

0451.020.108

Alfa Products En Technologies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nagym en -hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A7otl PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte

~ *1315 60* BRUSSEL

beY a~ 1111111 O 10CT. 2013

Be Stat Griffie









Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Troonstraat 98 -1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst :

Uittrekel uit de notulen van de algemene vergadering van 13/09/2013

vast vertegenwoordigd door de heer Vanhonacker Patrick, wonende Konijnenpijp 5 te 3210 Linden, te ontslaan als bestuurder en gedelegeerd bestuurder vanaf 0111012013.

De vergadering beslist éénparig om de NV Vibroconsult, met zetel Konijnenpijp 5 te 3210 Linden,

De vergadering beslist éénparig om de NV D2S International, met zetel Jules Vandenbemptlaan 71 te 3001 Heverlee, met als vast vertegenwoordiger de heer Patrick Vanhonacker, Konijnenpijp 5 te 3210 Linden, te benoemen als bestuurder en gedelegeerd bestuurder vanaf 01/10/2013.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 13/09/2013

NV D2S International, vast vert door Patrick Vanhonacker

Gedelegeerd bestuurder

0451.020.108

Alfa Products En Technologies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nagym en -hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 01.10.2012 12598-0222-016
06/01/2012
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

^ r

111111111111111111111f 111111111f 111 11111 1111111!

" 12004154+

2 6 DEC 20.

Griffie

Ondernemingsnr ; 0451.020.108

Benaming

(voluit) : ALFA PRODUCTS & TECHNOLOGIES

(verkort) : APT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Troonstraat 98, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN OP NAAM

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 20 december 2011, nog te registreren dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennoot-+schap ALFA PRODUCTS & TECHNOLOGIES, afgekort APT, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Troonstraat 98, ingeschreven in het rechtspersonenre-+gister van Leuven onder het ondernemingsnummer 0451.020.108 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

Eerste beslissing: afschaffing aandelen aan toonder

Krachtens artikel 462 van het wetboek vennootschappen hebben alle aandeelhouders verzocht om de omzetting van hun aandelen aan toonder in aandelen op naam, en de aandelen aan het bureau overhandigd. Dientengevolge stelt de algemene vergadering vast dat alle aandelen aan toonder zijn omgezet in aandelen op naam, en dat alle aandelen aan toonder vernietigd werden. Hiertoe werd een aandelenregister aangemaakt.

Tweede beslissing: machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren. Derde beslissing: coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de; statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde: rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing: volmacht

De algemene vergadering verleent aan de Heer Vanderweghen, te Heverlee, Groenstraal evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 27.09.2011 11556-0084-016
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 13.10.2010 10579-0269-016
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 28.09.2009 09779-0397-016
14/04/2009 : LE085696
04/11/2008 : LE085696
06/10/2008 : LE085696
04/10/2007 : LE085696
28/09/2006 : LE085696
07/07/2015
ÿþMod POF 11.1

1111

Lti1kB

I111NIIII~~IVIII~~VV II

*150962 6"

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neargelegdlcantvangen op

2'7.1 l~.:~'i,1 245

ter grilTio vzn twG~#f~~?c:rl~rld~~~lïge

r.eebbi,mj5 4' 'n 'u7eOr, ~nctel urilcscl

Ondememingsnr : 0451.020.108

Benaming (voluit) : Alfa Products En Technologies

(verkort) Naamloze vennootschap

Rechtsvorm :

Zetel : Troonstraat 98 -1050 Elsene

(volledig adres)

Onderurerpfen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 17-06-2015

De raad van bestuur beslist om vanaf 1 juli 2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Jules Vandenbemptlaan 71, 3001 Heverlee.

D2S International NV, vast vert door Patrick Vanhonacker

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : hecto : Haam errii.o d'ánigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/09/2005 : LE085696
08/11/2004 : LE085696
30/06/2004 : LE085696
09/10/2003 : LE085696
21/10/2002 : LE085696
10/10/2002 : LE085696
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 12.10.2015 15647-0002-015
06/10/2001 : LE085696
14/07/2001 : LE085696
03/10/2000 : LE085696
18/10/1997 : LE85696
26/10/1993 : LE85696

Coordonnées
ALFA PRODUCTS & TECHNOLOGIES

Adresse
JULES VANDENBEMPTLAAN 71 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande