ALFINCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFINCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.955.355

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.09.2014, NGL 10.09.2014 14581-0192-015
06/01/2014
ÿþ t Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14005625*

Ondernemingsnr : 0894.955.355

Benaming

(voluit) : ALFINCO

(verkort) :

BRUS SEL

2 4 Griffie D 2013

EC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zwartenbroekstraat 141, 1750 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 11 december 2013,: geregistreerd vier blad, geen verzendingen te Geraardsbergen op 13 december 2013. Boek 51513, blad 90, vak; 3, Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). De ontvanger (getekend) Dirk ADRIAENSENS, Adviseur, dat de buitengewone; algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid"ALFINCO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Lennik, Zwartenbroekstraat; 141, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0894.955,355 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0894.955.355, opgericht bij akte verleden voor Meester Angélique Vandaele Notaris te Sint-Denijs-Westrem, thans Gent, op 3 januari 2008, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van: het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2008 onder nummer 08014486, waarvan de statuten voor het laatst; gewijzigd zijn door de algemene vergadering der vennoten gehouden voor notaris Angélique Vandaele,' voornoemd, op 23 december 200B, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 januari 2009 onder nummer 09008205.

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap van de heer ALBRECHT Johan Jozef, zaakvoerder, geboren te Edingen op 15 mei 1963, echtgenoot van mevrouw GUERRERO VERA Gisella Dessire, wonende te 1750 Lennik, Zwartenbroekstraat 141, die tevens de taak waarneemt van secetaris en stemopnemer.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten de heer Albrecht Johan voornoemd, houder van honderd (100) aandelen of achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), volledig volgestort. De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds bruto-dividend (90% van 160.000 euro), zijnde honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00 euro), om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) te brengen op honderd: tweeënzestig duizend zeshonderd euro (162.600,00 euro), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in speciën.

TWEEDE BESLISSING - VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, de heer ALBRECHT Johan Jozef, voornoemd, die verklaart alle aandelen' van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële: toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer ALBRECHT Johan Jozef, enige vennoot, negentig procent (90%). van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00 euro) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en; doorgestort. Dit bedrag van honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00 euro) staat naar zijn verklaring ter. beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien' in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in', een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest:

De algemene vergadering stelt vast dat het gezegd bedrag van honderd vierenveertig duidend euro. (144.000,00 euro) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE80 0017 1421 1177 bij BNP. Panbas Fortis NV zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële, instelling op 9 december laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

"

DERDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (162.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam en zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN BETREFFENDE DE ONTBINDING EN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

Vervolgens beslist de algemene vergadering om artikel 24 van de statuten "ontbinding en vereffening" aan te passen aan de wet van 19 maart 2012, houdende wijziging van de vereffeningsprocedure, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"TITEL VI  Ontbinding en vereffening

Artikel 24  Ontbinding en vereffening

A. Ontbinding

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de éénhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

B. Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank worden voorgelegd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

VIJFDE BESLISSSNG  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat , beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (162.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap werd opgericht op 3 januari 2008 met een geplaatst kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering tot kapitaalverhoging bij akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh op 11 december 2013, werd beslist om het kapitaal op honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (162.600,00 euro) te brengen. Het geplaatst kapitaal is volledig volgestort."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLISSING  VOLMACHT VOOR DE COÖRDINATIE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

De vèrgadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering vande genomen besluiten ~n volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLISSING -- MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen , waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten betope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

- voor eensluidend afschrift der akte ;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.08.2013, NGL 16.08.2013 13423-0426-013
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.07.2012, NGL 24.07.2012 12337-0554-013
31/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111MIRel!II

V beh

aai

Bel Staa

8HUSSEL

1. 9 O CT 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0894955355

Benaming

(voluit) : ALFINCO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Donkerstraat 12 - 1541 Ternat

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 10 oktober 2011 Beslissing van de enige aandeelhouder, zaakvoerder

Op 11 oktober 2011 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar het volgend adres: Zwartenbroekstraat 141,1750 Lennik

Johan Albrecht

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B- vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 30.06.2011 11251-0159-011
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.07.2010, NGL 30.08.2010 10486-0491-013
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.08.2015, NGL 31.08.2015 15507-0331-013

Coordonnées
ALFINCO

Adresse
ZWARTENBROEKSTRAAT 141 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande