ALIGNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALIGNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.602.251

Publication

08/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305810*

Neergelegd

07-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500602251

Benaming (voluit): Aligné

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1950 Kraainem, Steenweg op Brussel 305

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Quentin Vanhalewyn te Kraainem op zes november tweeduizend twaalf blijkt dat de Heer Jefitjian Charles, geboren te Bourj-Hamoud (Libanon) op 28 april 1973 en Mevrouw Hoog Barbara, geboren te Heemstede (Nederland) op 10 mei 1977, samen wonende te Kraainem, Steenweg op Brussel, 305, samen een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming Aligné hebben opgericht met zetel te 1950 Kraainem, Steenweg op Brussel 305. Uit de statuten blijkt onder meer hetgeen volgt:

Artikel 1 - Benaming

Er wordt een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming

"Aligné".

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 1950 Kraainem, Steenweg op Brussel 305. Hij kan mits inachtneming van de

geldende taalwetgeving overgebracht worden naar alle andere plaatsen in België door beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen oprichten overal waar de

zaakvoerder het nodig acht.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Alle handels-, industriële, ambachtelijke en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met:

- interieurontwerp

- het participeren in ondernemingen als holdingmaatschappij

- het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen

- alle bezit en beheer van onroerende goederen en roerende goederen, alsmede de beschikking erover zoals ondermeer het verwerven en geven, het verpanden en het hypotheceren ervan;

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord, aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

- De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar matschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

De vennootschap mag voorschotten verstrekken aan de ondernemingen die in de holding zijn opgenomen alsook aan de ondernemingen waarvoor de vennootschap managementprestaties levert. De vennootschap mag tevens externe kredieten verlenen aan derden.

Dit alles voor eigen rekening, hetzij voor derden of bij deelneming (bijvoorbeeld joint-ventures), hetzij

op gelijk welke andere wijze, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 10 - Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door een of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zij hebben namelijk het recht om alle roerende en onroerende goederen te huren, te verhuren, te kopen, te verkopen, te ruilen; alle contracten af te sluiten en uit te voeren; leningen toe te staan of aan te gaan; alle roerende en onroerende goederen van de maatschappij in pand te geven; het onroerend beslag te bedingen, te verzaken aan alle rechten, voorrechten, hypotheekrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding; opheffing te geven en toe te stemmen in de doorhaling van alle inschrijvingen, overschrijvingen, tegenstellingen en andere beletselen, het alles zo voor als na de betaling; alle werklieden en bedienden aan te nemen of te ontslaan, transactie te sluiten betreffende alle betwistingen.

De zaakvoerders mogen niet het geheel van hun machten aan derden overdragen; voor het dagelijks bestuur is het wel toegelaten bepaalde machten voor een bepaalde tijd of doeleinde aan derden te delegeren.

Er kan aan de zaakvoerders vaste wedden en vergoedingen toegekend worden, door voorafname op de algemene onkosten en waarvan de bedragen vastgesteld worden door de algemene vergadering of door buitengewone algemene vergadering.

De duur van hun ambt is niet beperkt.

Ingeval van tegenstrijdig belang tussen de vennootschap en de enige vennoot in een verrichting, moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 12 - Algemene vergadering

De jaarvergadering zal elk jaar plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand mei, om negentien uur, in de zetel of in elke andere plaats vernoemd in de uitnodiging. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Bovendien zal een buitengewone algemene vergadering door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkenmale het maatschappelijk belang dit eist.

De vergadering zal beslissen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van enige vennoot zullen de machten van de algemene vergadering door hem uitgeoefend worden. Hij zal de machten die hij uit dien hoofde uitoefent in geen geval mogen overdragen. Zijn beslissingen zullen worden ingeschreven in een register bijgehouden in de zetel.

Artikel 13 - Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De inventarissen en balansen zullen opgemaakt worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14 - Bestemming van de resultaten

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het batig saldo van de balans maakt, na aftrek der lasten, algemene onkosten en nodige delgingen, de nettowinst uit van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

De bestemming van het saldo zal ieder jaar beslist worden door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

Overgangsperiode

Eerste maatschappelijk boekjaar - Het eerste boekjaar zal de periode bevatten vanaf de dag van de neerlegging van de documenten vereist door de wet op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering - De eerste jaarvergadering zal plaats vinden de laatste vrijdag van de maand mei

2014.

Overname van verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap die thans is opgericht neemt alle verbintenissen over die door de Heer Jefitjian of Mevrouw Hoog werden verricht in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, en dit sinds 1 juli 2012.

De voorafgaande beslissingen treden slechts in werking op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL IV

Buitengewone algemene vergadering

Na vaststelling van de statuten en volledige oprichting van de vennootschap, verklaren de comparanten,

in hun gemelde hoedanigheid, in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen.

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw Hoog Barbara, voornoemd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Quentin Vanhalewyn, notaris te Kraainem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALIGNE

Adresse
STEENWEG OP BRUSSEL 305 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande