ALINE-D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALINE-D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.424.574

Publication

24/01/2014
ÿþ~

Moa word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouds aan het Belgiscl 5taatsbia " 10029 93

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de i 2114

DE GRIFMËfí,

Griffie

C)nderneniingsnr Pb W. 5)%e

Benaming

voiue Aline-D

; rerkori,

Rechtsvorm BVBA

Zetel Vissegatstraat, 100, 3071 Erps-Kwerps

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, op 08/01/2014 (nog te onderwerpen aan formaliteit registratie) datwerd opgericht: de BVBA Aline-D, met zetel te 3071 Erps-Kwerps Vissegatstraat, 100, door:l.De heer ZINTZ Laurent Anne Philippe Albert, geboren te Etterbeek op dertien februari negentienhonderd éénentachtig, wonende te 3071 Erps-Kwerps Vissegatstraat, 100. 2.Mevrouw GEVERS Isabel Irma Herman, geboren te Hasselt op drieëntwintig april negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 3071 Erps-Kwerps Vissegatstraat, 100. -op negentig (90) aandelen werd in geld ingeschreven door de heer ZINTZ voornoemd, hetzij voor een som van zestienduizend zevenhonderd veertig Euro (16,740,¬ ), volstort ten belope van één derde, hetzij ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig Euro (¬ 5.580); Het niet volstort gedeelte van zijn inbreng bedraagt bijgevolg elfduizend honderd zestig Euro (¬ 11.160).-op tien (10) aandelen werd in geld ingeschreven door mevrouw GEVERS voornoemd,, hetzij voor een som van duizend achthonderd zestig Euro (1.860,¬ ), volstort ten belope van één derde, hetzij ten belope van zeshonderd twintig Euro (¬ 620); Het niet volstort gedeelte van haar inbreng bedraagt bijgevolg duizend tweehonderd veertig Euro (¬ 1.240).Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.11. STATUTEN De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming "Aline-D".De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3071 Erps-Kwerps Vissegatstraat, 100;De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

1, Activiteiten van managementvennootschap.2, Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële aangelegenheden.3. Het verlenen van diensten op het gebied van advies, analyse en programmering ten behoeve van computergebruikers, daaronder begrepen het ontwikkelen van-, de fabricage van-, de handel in, de verhuur en de import en export van software programma's enopleidingsprogramma's, het aanleggen van computernetwerken, het ontwikkelen en exploiteren van industriële en intellectuele eigendomsrechten. 4. Handelsbemiddeling voor de levering van diensten voor de financiële sector.

5. Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

6. Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting- overeenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.7. Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;8. Advisering in verband met informaticaprogramma's en de toepassing ervan: analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen. Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden, De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillendebronnen.9. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun oonfiguratie en toepassing van bijhorende apparatuur (software).10.Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografenA 1. Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode-en reclamefotografie; fotografe t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.12, Maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke.

©p de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13. Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het

buitenland;14. Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;15. Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;16. Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook.Het verstrekken van raad en advies in de

meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

17.Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijzel8. Het waarnemen van de functie van bestuurder , directeur of manager in buitenlandse en binnenlandse ondememingen.19. De functie van tussenpersoon in de handel en in alle alle roerende en onroerende verhandelingen.20. De aan- en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen doen.21. Het doorlichten en organiseren van bedrijfsstructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en  organisatie.De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemddoel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.Deze opsomming is niet limitatief en moet in de breedste zin opgevat worden;

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zes honderd Euro (¬ 18.600).Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van

nominale waarde, maar die elk één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder wordt jaarlijks door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur ( 18 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.Onvemiinderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Vereffening:Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.//[, TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGENHet eerste boekjaar gaat in zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt, door neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.Tot zaakvoerder wordt aangesteld de heer ZINTZ, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebbers aan het boekhoudkantoor AccountingTeam te 2550 Kontich Veldkant 13, de vertegenwoordiger(s) en/of personeelsleden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij onder meer de diensten van het KBO en de BTW, kortom om alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting uit te voeren.De oprichtende partij verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen thans alle verbintenissen, die voor rekening en in naam van de vennootschap in oplichting zijn aangegaan, uitdrukkelijk overneemt en bekrachtigt sedert één oktober 2013 .Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Voor ontledend uittreksel; Tezelfdertijd neergelegd expeditie van de akte ;Notaris Bruno MARIENS

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALINE-D

Adresse
VISSEGATSTRAAT 100 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande