ALL DEMOLITION SERVICES, AFGEKORT : ADS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL DEMOLITION SERVICES, AFGEKORT : ADS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.954.097

Publication

03/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-01-2015

Griffie

*15302042*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0589954097

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ALL DEMOLITION SERVICES

(verkort) :

ADS

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op 30 januari 2015 voor Meester Frederic CONVENT, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat CVBA onder de benaming "ALL DEMOLITION SERVICES", afgekort "ADS"" werd opgericht, en waarvan de statuten in het nederlands werden vertaald als volgt:

1.- De heer GEURS Gustaaf Lievin Valère, geboren te Gent, op vierentwintig september negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 75.

2.- De heer GEURS Stef Gerard Jeanine, geboren te Gent op achtentwintig augustus negentienhonderd éénennegentig, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 75.

3.- De heer GEURS Ben Marie Jeanne Guy, geboren te Gent op dertig januari negentienhonderd drieënnegentig, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Helmkruidstraat 52 bte 108.

Verzoeken de Notaris, de authentieke akte te verlijden van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht onder de naam « ALL DEMOLITION SERVICES », afgekort « ADS », met onbeperkt kapitaal waarvan het aanvangskapitaal bepaald wordt op achttienduizend zeshonderd en drie euro (¬ 18.603,00), volledig geplaatst is en vertegenwoordigd wordt door achttienduizend zeshonderd en drie (18.603) aandelen, met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) elk. Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd aandelen op naam met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) elk. Deze aandelen worden hierna elk een  Aandeel A en gezamenlijk de  Aandelen A genoemd. Alle andere aandelen in de vennootschap vertegenwoordigen het variabele gedeelte van het maatschappelijk kapitaal en worden hierna elk een  Aandeel B en gezamenlijk de  Aandelen B genoemd.

I. OPRICHTING

Inschrijving door inbreng in geld

De verschijnende partijen verklaren dat de achttienduizend zeshonderd en drie (18.603) aandelen op ditzelfde ogenblik onderschreven worden voor hun nominale waarde en in contant geld op de volgende wijze:

- door de Heer GEURS Gustaaf: twaalfduizendenvierhonderd (12.400) Aandelen A met nummers 1 tot en met 12.400 en één (1) Aandeel B met nummer 18.601, hetzij in totaal voor twaalfduizendenvierhonderd en één euro (¬ 12.401,00)

- door de Heer GEURS Stef: drieduizendenhonderd (3.100) Aandelen A met nummers 12.401 tot en met 15.500 en één (1) Aandeel B met nummer 18.602, hetzij in totaal voor drieduizendenhonderd en één euro (¬ 3.101,00)

- door de Heer GEURS Ben: drieduizendenhonderd (3.100) Aandelen A met nummers 15.501 tot en met 18.600 en één (1) Aandeel B met nummer 18.603, hetzij in totaal voor drieduizendenhonderd en één euro (¬ 3.101,00)

Samen: achttienduizend zeshonderd (18.600) Aandelen A en drie (3) Aandelen B, hetzij in totaal voor achttienduizend zeshonderd en drie euro (¬ 18.603,00).

Onderwerp akte :

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Essenestraat 16 Bus 1 1740 Ternat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De verschijnende partijen verklaren de door hen gerealiseerde inbreng in contant geld volledig te hebben volgestort, hetzij de som van achttienduizend zeshonderd en drie euro (¬ 18.603,00). Tot bewijs van deze verklaring, leggen de verschijnende partijen aan de instrumenterende notaris voor, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen dienaangaande, een getuigschrift van voorafgaandelijk deposito van het volgestorte bedrag op een bijzondere rekening geopend op naam van deze vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank. Dit getuigschrift de dato 28 januari 2015 zal door Ons, Notaris, bewaard worden. De Notaris stelt vast dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn vervuld.

II. STATUTEN

TITEL 1. AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1. Vorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt "ALL DEMOLITION SERVICES", afgekort "ADS .

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Essenestraat, 16, bus 1.

Deze zetel kan bij besluit van de raad van bestuur naar elke andere plaats in België worden verplaatst. Op eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, kan de vennootschap administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, bewaarhuizen en bijhuizen vestigen zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming: - Alle werken van de bouwnijverheid en meer bepaald de werken van afbraak, ontmanteling en asbestverwijdering.

- Algemene onderneming van bouwwerken, grondwerken, nivellering, aanleggen van deklaag, metselwerk, aanleggen van kabels en kanalisaties, betegeling, onderneming voor installatie van centrale verwarming en airconditioning, binnen- en buitenschrijnwerk, hierbij inbegrepen het plaatsen van raam-en deurlijsten, dakwerken, elektriciteitswerken, stukadoorswerken en -onderneming, en de handel in bouwmaterialen in het algemeen.

- De bouw, de afwerking, de omvorming, de renovatie, het exploiteren van alle gebouwen.

- het ontwerpen en realiseren van alle bouwprojecten, de afsluiting van alle aanbestedingen et de controle van de uitvoering ervan en de verwezenlijking van alle plichten en verrichtingen ten laste van de studiebureaus, hierbij inbegrepen alle formaliteiten in verband met de aanvragen van bouwen verkavelingsvergunningen.

- Alle activiteiten in verband met onroerende projectontwikkeling en verbouwingen in het algemeen. - de aankoop, verkoop, verhuring van machines, gereedschap en materiaal voor bouwwerven; - de detailhandel van alle materiaal in verband met haar activiteiten, import en export van bouwmaterialen, bouwartikelen, meubilering, gereedschap, bouwbeslag, hulpstukken en stukken voor de afwerking van een gebouw.

- industriële en private schoonmaakactiviteiten, zoals het schoonmaken van burelen, huizen, fabrieken en in het algemeen, van ieder onroerend goed en industriële installatie.

De vennootschap kan in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende daden en verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele te bevorderen of uit te breiden.

Zij kan door middel van inbreng, fusie, inschrijving of enige andere wijze een belang nemen in ieder bedrijf, vennootschap, vereniging of onderneming met een identiek, analoog of gelijkaardig doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te bezorgen of de verdeling van haar producten te bevorderen.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van eender welke vennootschap, ongeacht haar maatschappelijk doel, aanvaarden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, een hypotheek of eender welke zakelijke zekerheid stellen op haar roerende en onroerende goederen, zich borg stellen of eender welke persoonlijke zekerheid verlenen.

De raad van bestuur is bevoegd om het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast gedeelte en uit een variabel gedeelte. De aandelen die het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn aandelen die behoren tot categorie A. Deze aandelen worden elk een  Aandeel A en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

gezamenlijk de  Aandelen A genoemd. De aandelen die het variabele gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn aandelen die behoren tot categorie B. Deze aandelen worden elk een  Aandeel B en gezamenlijk de  Aandelen B genoemd.

Het aanvangskapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd en drie euro (¬ 18.603,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal wordt bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste gedeelte van het kapitaal moet steeds onderschreven zijn.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen met elk een nominale waarde van één euro (¬ 1,00). Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

Het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren, zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten is vereist, ten gevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten, of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten. Alle aandelen vertegenwoordigen dezelfde rechten.

Buiten de maatschappelijke aandelen waarop werd ingeschreven op het ogenblik van de oprichting, zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap andere aandelen kunnen uitgegeven worden op beslissing van de raad van bestuur, onder meer in het kader van de toetreding van nieuwe vennoten of van een bijneming van aandelen. De raad van bestuur zal de uitgifteprijs ervan bepalen, evenals het bedrag dat volgestort moet worden bij de inschrijving en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen evenals de eventuele rente verschuldigd op die bedragen bij niet-betaling binnen de gestelde termijn.

Artikel 6. Opvraging van stortingen

De raad van bestuur beslist soeverein of en wanneer zij zal overgaan tot het verzoeken tot volstorting van de aandelen.

Iedere storting dat verzocht werd, zal worden aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is. De raad van bestuur kan de vennoten toelaten hun aandelen volledig te volstorten op voorhand; in dit geval bepaalt zij de eventuele voorwaarden waaraan deze vervroegde stortingen toegelaten worden. De vervroegde stortingen worden beschouwd als voorschotten op het kapitaal.

De vennoot die, na bij aangetekend schrijven in gebreke te zijn gesteld, niet ingaat op een verzoek tot storting, is de vennootschap interesten verschuldigd aan de wettelijke rentevoet, en dit vanaf de datum waarop het bedrag eisbaar geworden is.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet uitgevoerd werden.

TITEL III. AANDELEN

Artikel 7. Vorm van de aandelen

De aandelen staan op naam. Zij dragen een volgnummer.

Een aandelenregister moet op de maatschappelijke zetel bijgehouden worden. Het kan er door alle vennoten geraadpleegd worden.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door inschrijving in het aandelenregister. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 8. Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Wat betreft de uitoefening van de rechten aan de vennoten toegekend, erkent de vennootschap slechts één eigenaar per aandeel.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Behalve voorafgaande en schriftelijke toestemming van de raad van bestuur, kunnen de Aandelen B niet worden verpand.

Artikel 9. Overdracht en overgang van aandelen

Slechts mits voorafgaand en schriftelijk akkoord van de raad van bestuur kunnen de Aandelen B worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden. De Aandelen A kunnen vrij worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden.

TITEL IV. VENNOTEN

Artikel 10. Aansprakelijkheid

De vennoten zijn gehouden voor de maatschappelijke schulden enkel ten belope van hun inbreng. Er

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestaat onder hen noch solidariteit, noch ondeelbaarheid.

Artikel 11. Titularissen van de hoedanigheid van vennoot

Zijn vennoten:

1/ de ondertekenaars van de oprichtingsakte; en

2/ de natuurlijke personen of rechtspersonen die door de raad van bestuur als vennoot worden

aanvaard.

De raad van bestuur beslist ter zake soeverein en hoeft zijn beslissingen niet te motiveren.

De hoedanigheid van vennoot houdt in dat deze instemt met de statuten en, in voorkomend geval,

met het (de) huishoudelijk(e) reglement(en).

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot gebeurt door een inschrijving in het

aandelenregister.

Artikel 12. Verlies van hoedanigheid van vennoot

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

1/ uittreding;

2/ uitsluiting;

3/ faillissement, kennelijk onvermogen; en

4/ ontbinding en vereffening, overlijden.

Artikel 13. Uittreding  Terugneming van aandelen

Een vennoot kan enkel, mits voorafgaande en schriftelijke toestemming van de raad van bestuur,

uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. In elk geval zal die

uittreding of terugneming slechts toegelaten worden voor zover ze niet tot gevolg heeft het

maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de

statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

De terugneming van gestorte gelden is verboden.

Artikel 14. Uitsluiting

Iedere vennoot kan uitgesloten worden om billijke redenen, om elke andere reden vermeld in het (de)

huishoudelijk(e) reglement(en) of in geval van nakende vereffening indien dit in het belang is van de

ordentelijke vereffening.

De uitsluiting wordt uitgesproken door de raad van bestuur.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden verzocht om zijn opmerkingen

schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur, binnen één maand nadat een aangetekende

brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd.

Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot gehoord

worden. Elke beslissing tot uitsluiting moet gemotiveerd zijn.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld bij proces-verbaal dat wordt opgemaakt en

ondertekend door de raad van bestuur.

Binnen vijftien dagen wordt een eensluidend afschrift van de beslissing per aangetekend schrijven

verzonden aan de uitgesloten vennoot.

De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister.

Artikel 15. Terugbetaling van de aandelen

De uittredende, uitgesloten of terugnemende vennoot heeft recht op de uitkering van de waarde van

zijn Aandelen B, in functie van de netto-boekwaarde van de activa van de vennootschap, zoals die

zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin de uittreding, uitsluiting of terugneming heeft

plaatsgehad. Het recht van de vennoten op uitkering van de waarde van hun aandeel ontstaat eerst

en naarmate deze uitkering niet tot gevolg heeft dat het netto-actief, zoals bepaald in artikel 429 van

het Wetboek van Vennootschappen, daalt beneden het vaste gedeelte van het kapitaal. De betaling

van de waarde van een uitkering kan in elk geval slechts gebeuren indien de vennootschap over

voldoende liquide middelen beschikt. De vennootschap zal niettemin gehouden zijn om naar best

vermogen daartoe de nodige financiële middelen te vinden.

TITEL V. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 16. Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit twee bestuurders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, moet zij een vaste vertegenwoordiger

aanduiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht als bestuurder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van maximum zes jaar. Het mandaat van

bestuurder is hernieuwbaar.

Het mandaat van ontslagnemende of ontslagen bestuurders komt tot een einde onmiddellijk na de

algemene vergadering die in hun vervanging heeft voorzien. Indien, om welke reden ook, in geen

vervanging voorzien werd, zal de bestuurder wiens mandaat vacant is geworden, zijn mandaat

verder uitoefenen tot op het ogenblik dat in zijn vervanging voorzien is.

Iedere bestuurder kan zijn ontslag schriftelijk indienen bij de raad van bestuur. De algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergadering zal het recht hebben om, zonder enige opzeggingsvergoeding of opzeggingstermijn, op ieder ogenblik het mandaat van eender welke bestuurder te herroepen.

De raad vergadert na oproeping door de voorzitter. Hij moet ook vergaderen indien het directiecomité het eist en telkens dit door het belang van de vennootschap vereist wordt.

De oproeping vermeldt plaats, datum, uur en dagorde van de vergadering. De oproepingsbrief wordt per e-mail, fax of gewone brief verstuurd minstens acht kalenderdagen voor de vergadering. In geval van gemotiveerde hoogdringendheid, kan deze termijn tot twee kalenderdagen herleid worden. De oproepingen worden geacht te zijn gebeurd op het ogenblik van hun verzending.

De aanwezigheid van een bestuurder op een vergadering van de raad van bestuur houdt in dat deze bestuurder aanvaardt dat de vergadering naar behoren werd bijeengeroepen en gehouden, behoudens uitdrukkelijk voorbehoud bij de aanvang van de vergadering gemaakt en geakteerd. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen indien de beide bestuurders in persoon aanwezig zijn.

De beslissingen worden genomen bij éénparigheid van stemmen. De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Artikel 17. Bevoegdheden

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur, evenals het directiecomité zoals vermeld in artikel 19 binnen het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap, mogen aan één of meer lasthebbers van hun keuze bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 18. Directiecomité

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, wordt toevertrouwd aan een directiecomité. Het directiecomité bestaat uit drie directeurs benoemd door de raad van bestuur. Eén van de directeurs van het directiecomité wordt gekozen uit de bestuurders en wordt benoemd voor twee jaar. De andere directeurs worden benoemd onder de vennoten die niet zetelen in de raad van bestuur en zij worden benoemd voor zes maanden.

Het directiecomité vormt een college waar de beslissingen bij éénparigheid van stemmen genomen worden. In geval van onenigheid, zal de raad van bestuur beslissen.

Zonder afbreuk te doen aan de collegialiteit van het directiecomité, kan de raad van bestuur aan elke directeur specifieke machten toekennen.

Onder voorbehoud van de volgende paragraaf, bestaan de daden van dagelijks bestuur waarvoor het directiecomité instaat uit onder meer: de uitvoering van de door de raad van bestuur genomen beslissingen, de afhandeling van de lopende zaken, de lopende betalingen, de inkassering van facturen, het openen van de briefwisseling, de lopende aankopen van benodigdheden en materiaal, de opvolging van de uitvoering van aannemingscontracten, de opstelling van bestekken en prijsoffertes.

De daden van dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, omvatten echter niet de volgende handelingen waarvoor uitsluitend de raad van bestuur bevoegd is:

- het beslissen over de overdracht onder levenden en overgang wegens overlijden van de Aandelen B in de vennootschap;

- het aanvaarden van vennoten;

- het beslissen over de verzoeken van vennoten tot uittreding en/of terugneming van aandelen;

- het beslissen over de uitsluiting van vennoten;

- het verwerven, vervreemden of bezwaren van aandelen;

- het goedkeuren en/of wijzigen van de algemene arbeidsvoorwaarden en de verloning van de bezoldigde werknemers;

- het aanwerven en ontslaan van werknemers van de vennootschap (met uitzondering van het ontslag wegens ernstige tekortkoming, waarvoor het directiecomité bevoegd is);

- het aanstellen van bijzondere mandatarissen voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte en ten opzichte van administratieve overheidsinstanties en controle-overheidsinstanties;

- het verlenen van zekerheden op de activa van de vennootschap, het verstrekken van leningen en het zich borg stellen;

- het vaststellen of wijzigen van belangrijke boekhoudkundige principes en werkwijzen;

- het sluiten van overeenkomsten met de vennoten;

- het bepalen van de communicatiepolitiek van de vennootschap en het beslissen over het openbaar maken van informatie met betrekking tot de vennootschap;

- het opstellen en wijzigen van het (de) huishoudelijk(e) reglement(en) van de vennootschap;

- het nemen van de beslissingen die door het (de) huishoudelijk(e) reglement(en)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan de raad van bestuur; en

- het verbinden van de vennootschap voor bedragen van meer dan ¬ 25.000,00,

Het directiecomité vergadert zo dikwijls als het maatschappelijk belang het vereist en minstens één maal per maand. De oproepingen tot de vergaderingen van het directiecomité worden per e-mail, fax of gewone brief verstuurd aan de directeurs op initiatief van de directeur verkozen onder de leden van de raad van bestuur.

De oproeping vermeldt plaats, datum, uur en dagorde van de vergadering.

Artikel 19. Vergoeding

Het mandaat van de bestuurders en de directeurs is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering (wat betreft de bestuurders) respectievelijk de raad van bestuur (wat betreft de directeurs).

Artikel 20. Notulen

De beslissingen van de raad van bestuur en van het directiecomité worden vastgesteld in notulen die worden ondertekend door de aanwezige leden.

Deze notulen worden bijgehouden in bijzondere registers en bewaard op de maatschappelijke zetel. Artikel 21. Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd ten aanzien van derden en voor het gerecht, zowel in hoedanigheid van eiser als van verweerder, en tevens in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of notaris vereist is:

" hetzij door de twee bestuurders gezamenlijk handelend;

" hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur zoals omschreven in artikel 18, door twee directeurs gezamenlijk handelend, zonder dat deze een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur hiertoe dienen voor te leggen.

De vennootschap wordt daarenboven rechtsgeldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun mandaat.

Artikel 22. Controle

Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, zal het niet nodig zijn één of meerdere commissarissen te benoemen zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, behalve andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien er geen commissaris benoemd werd, kunnen de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris worden overgedragen aan één of meer vennoten, die belast worden met deze controle en benoemd worden door de algemene vergadering van vennoten. Deze zullen in de vennootschap geen andere taak mogen uitoefenen, noch enig ander mandaat aanvaarden.

TITEL VI. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 23. Samenstelling

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor zij die afwezig waren of er een andere mening op na houden.

Zij bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Zij is als enige bevoegd om de statuten te wijzigen, bestuurders en commissarissen te benoemen en te ontslaan, hen kwijting te verlenen voor de vervulling van hun mandaat, evenals om de jaarrekeningen goed te keuren.

Artikel 24. Bijeenroeping - Vergadering

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de raad van bestuur, telkens het belang van de vennootschap het vereist, bij eenvoudige brief, fax of e-mail verzonden minstens vijftien dagen vóór de datum van de vergadering.

Zij dient verplicht één maal per jaar opgeroepen te worden, binnen een termijn van zes maanden na de afsluiting van de jaarrekening, en dit op de plaats, de dag en het uur vastgesteld door de raad van bestuur, om onder meer uitspraak te doen over de jaarrekening en de kwijting van de bestuurders en, in voorkomend geval, van de commissaris(sen) of van de vennoten belast met de controle. Behalve andersluidende beslissing van de raad van bestuur, zal deze vergadering van rechtswege plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Zij dient ook verplicht opgeroepen te worden binnen de maand van het daartoe geformuleerde verzoek van vennoten die minstens één vijfde van de maatschappelijke aandelen vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen vinden plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere plaats aangeduid in de oproeping.

Indien alle vennoten aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn, hoeft het bewijs van naleving van de toepasselijke oproepingsformaliteiten niet te worden geleverd.

Artikel 25. Stemrecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen, waarop de eisbare stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort; hetzelfde geldt voor het recht op een dividend.

Artikel 26. Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan aan iedere andere persoon een schriftelijke volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een algemene vergadering en er in zijn plaats en in zijn naam te stemmen. Artikel 27. Leden van het bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste onder de bestuurders.

De voorzitter kan een secretaris aanduiden.

De algemene vergadering kan, onder zijn leden, een of meerdere stemopnemers aanduiden. Artikel 28. Beraadslagingen

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen, mag geen enkele algemene vergadering beraadslagen over onderwerpen die niet opgenomen zijn in de dagorde.

Behalve de uitzonderingen voorzien in deze statuten en bij wet, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

Wanneer de algemene vergadering moet beraadslagen en besluiten over wijzigingen in de statuten, de ontbinding van de vennootschap, fusie, splitsing of uitgifte van obligaties, zal de algemene vergadering slechts geldig samengesteld zijn indien deze onderwerpen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en indien de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten minstens drie vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien deze laatste voorwaarde niet vervuld is, zal een nieuwe oproeping moeten gebeuren en de nieuwe algemene vergadering zal geldig beraadslagen ongeacht het aandeel in het kapitaal dat vertegenwoordigd is.

Indien de beraadslaging op een punt van de derde alinea van dit artikel betrekking heeft, en behalve de uitzonderingen door de wet voorzien, zal een meerderheidsquorum van drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist zijn om een beslissing ter zake te nemen. Onder voorbehoud van de bijzondere regels door deze statuten bepaald, zal de algemene vergadering beraadslagen overeenkomstig de bepalingen van artikel 382 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 29. Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die dat wensen.

De uittreksels of afschriften worden ondertekend door een bestuurder.

Artikel 30. Verdaging

Iedere algemene vergadering kan door de raad van bestuur uitgesteld worden, op staande voet, op maximum drie weken. De tweede algemene vergadering zal beraadslagen over dezelfde dagorde en haar beslissingen zullen definitief zijn.

Artikel 31. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

TITEL VII. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - JAARREKENING

Artikel 32. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 33. Winstverdeling

Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer deze reserve één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Deze verplichting moet evenwel hernomen worden zodra de wettelijke reserve aangetast wordt.

Het eventuele saldo zal bestemd worden overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering, genomen bij meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur, en mits inachtneming van de wettelijke bepalingen ter zake. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL VIII. ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 34. Ontbinding

Onverminderd de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap enkel ontbonden worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld.

Artikel 35. Vereffening

In geval de algemene vergadering heeft besloten tot de ontbinding van de vennootschap met vereffening, zal de vereffening uitgevoerd worden door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

Bij gebrek aan zulke benoeming, zal de vereffening doorgevoerd worden door de raad van bestuur. De vereffenaar(s) zal (zullen) over de ruimste wettelijke bevoegdheden beschikken. De algemene vergadering zal in voorkomend geval het honorarium van de vereffenaar(s) bepalen.

Artikel 36. Verdeling na vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na de consignatie van de bedragen die daarvoor nodig zijn, zal het netto-actief in voorkomend geval eerst dienen tot de terugbetaling van het volgestort kapitaal met betrekking tot de Aandelen B en vervolgens tot de terugbetaling van het volgestort kapitaal met betrekking tot de Aandelen A.

Indien de maatschappelijke aandelen niet allemaal in gelijke mate volgestort werden, herstelt (herstellen) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende verzoeken tot volstorting te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

Het saldo wordt tussen alle aandelen gelijk verdeeld.

TITEL IX. OVERIGE BEPALINGEN

Artikel 37. Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten, doen alle vennoten, bestuurders, commissarissen, directeurs en vereffenaars keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waar hen alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan. Deze bepaling is van toepassing zo lang bedoelde personen geen keuze van een andere woonplaats in België hebben gedaan.

Artikel 38. Bevoegde rechtbank

Voor iedere geschil tussen de vennootschap en haar vennoten, bestuurders, commissarissen en vereffenaars met betrekking tot de bedrijvigheid van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, wordt exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van het rechtsgebied waar de maatschappelijke zetel gevestigd is, tenzij de vennootschap hiervan uitdrukkelijk afstand doet. Artikel 39. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet op rechtmatige wijze zou zijn afgeweken, worden geacht in deze statuten te zijn opgenomen en de bepalingen in deze statuten die in strijd zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden als niet-geschreven beschouwd.

III. EIND- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende beslissingen genomen, die pas in voege zullen treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen, namelijk de dag waarop een uitgifte van de huidige oprichtingsakte zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar van de vennootschap neemt een aanvang op de dag van neerlegging ter griffie

van een uittreksel van onderhavige akte en zal eindigen op 31 december 2016.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2017.

2. Bestuurders

Worden benoemd tot de functies van bestuurders voor een duur van zes jaar:

- De Heer DE MEDTS Frédéric, Albert, geboren te Anderlecht, op eenendertig augustus

negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Lennikseweg

101, aanwezig, die aanvaardt.

- De Heer GEURS Gustaaf, voornoemd, aanwezig of vertegenwoordigd, die aanvaardt.

Het mandaat van de bestuurders zal bezoldigd kunnen worden.

3. Commissaris

Rekening houdend met de wettelijke criteria, beslissen de verschijnende partijen niet over te gaan tot benoeming van een commissaris. Ze beslissen tevens niet over te gaan tot aanduiding van één of meerdere vennoten gelast met de controle.

4. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was sinds 1/12/2014 (waaronder, doch niet beperkt tot, de aanvraag bij de FOD WASO tot erkenning van de vennootschap als asbestverwijderaar van 19/12/2014 en de aanvraag van het kwaliteitsborgingsysteem opgesteld door AIB Vincotte.)

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; deze overname van de verbintenissen door de vennootschap heeft slechts gevolgen op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5. Volmacht

Atalex cvba, te 1410 Waterloo, Drève Richelle, 161, bus 8, krijgt alle machten toegekend, met de mogelijkheid tot substitutie, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

FREDERIC CONVENT

NOTARIS

Uitgifte van de akte

Coordonnées
ALL DEMOLITION SERVICES, AFGEKORT : ADS

Adresse
ESSENESTRAAT 16, BUS 1 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande