ALL-HOUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL-HOUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.106.864

Publication

20/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tunes

Onderriemingsnr : 0467.106.864

E3enaming

(voluit) : ALL-HOUSE

(verkort)

NEERGELEGD

- 7 AUG. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Engelbeekstraat 49 te 3290 D'est

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - ontbinding zonder vereffening

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 30 juli 2014, geboekt 7 bladen, geen verzendingen te Leuven op 4 augustus 2014, referte 5, boek 745, blad' 049, vak 0012, ontvangen vijftig euro, de Ontvanger (get), werd de buitengewone algemene vergadering° gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALL-HOUSE" waarin met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap FLORA, overnemende vennootschap, en de, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE, en van de gewone. commanditaire vennootschap VINCENTO, overgenomen vennootschappen, hebben op 14 januari 2014 een; fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel° werd neergelegd op de griffe bij de rechtbank van koophandel te Leuven op respectievelijk 12 mei 2014, 30; januari 2014 en 29 januari 2014, zowel door de overnemende vennootschap als de overgenomen; vennootschappen, en werd bekendgemaakt door mededeling in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van. respectievelijk 21 mei 2014 onder nummer 14103621, 10 februari 2014 onder nummer 14038505 en 7 februari, 2014 onder nummer 14037470,

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dit fusievoorstel goed te keuren.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zonder vereffening, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE, en tot de fusie met de naamloze; vennootschap FLORA, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het ondernemingsnummer, 0426.320.047, met maatschappelijke zetel te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 22, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de geheelheid van de activa en passiva van het; vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL-HOUSE, niets uitgezonderd noch; voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand van activa en passiva vermeld in het fusievoorstel. Aile handelingen, verricht sinds 1 januari 2014 door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt: geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden hernomen: op het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergaderingen der aandeelhouders van zowel de overgenomen ais de overnemende vennootschappen, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de geheelheid van activa en, passive van de overgenomen vennootschappen naar de overnemende vennootschap en anderzijds na; goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen; die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele; vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap FLORA.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot dei toekenning van aandelen, daar aile aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

De voorzitter verklaart dat geen enkele belangrijke wijziging zich zouden hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap sinds datum van opstelling van het' fusievoorstel.

Op de laatste biz. van L ik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~

Bovendien verklaart de voorzitter dat hij door de raad van bestuur van de ovememende vennootschap niet werd ingelicht omtrent belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds dezelfde datum.

DERDE BESLISSING

De kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de ovememende vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent éénpang alle bevoegdheden aan de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap FLORA, te weten mevrouw Marguerite Renson, hier aanwezig en die aanvaardt, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de ovememende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 31 december 2013 in de boeken van de overnemende vennootschap.

ln het kader van deze overdracht door fusie, is de gedelegeerd bestuurder, hiervoor aangeduid, ook nog gemachtigd om:

- de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de ovememende vennootschap;

- alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de B.T.W.; - onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van haar bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door haar vastgelegde duur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksels, de expeditie

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

reor-

beh uilen aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

L'1it'.e' ~y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sEi 140 505

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel t~. le.;ven, _,e 3 0 JAN. 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0467.106.864

Benaming (voluit) : ALL-HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ENGELBEEKSTRAAT 49, 3290 Diest, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Fusievoorstel bij fusie met 100% dochtervennootschap Tekst :

NV Flora

Staatsbaan 22 te 3460 Bekkevoort

RPR Leuven met ondernemingsnummer 0426320047

btw-nummer: BE 0426320047

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 14 januari 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

voor de overgenomen vennootschap: Greta Renson , die alleen handelt

voor de overnemende vennootschap: Greta Renson Staatsbaan 22 te 3460 Bekkevoort en Patrick Cumps Engelbeek 49 te 3290 Diest (Schaffen) , die in samenspraak handelen

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de ovememende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

de overnemende vennootschap Flora NV , met maatschappelijke zetel te

Op de laatste blo. van Luik B vermeldén Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-,

~beheuden aan het Belgisch

Staatsblad

t4á 5~ - vervolg Mod PDF 11,1

3460 Bekkevoort, Staatsbaan 42 , ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0426320047

de overgenomen vennootschap All Houses BVBA, met maatschappelijke zetel te 3290 Diest , Engelbeekstraat 49 , ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0467.106,864

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1 ° W.Venn)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

Flora NV werd opgericht op 11 oktober 1984 bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert , kantoor houdend te Scherpenheuvel-Zichem . De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 november 1984 onder het nummer 3035-26 ;hierna genoemd de overnemende vennootschap .

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

16 juli 1987 bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert , kantoor

houdend te Scherpenheuvel-Zichem en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 juli 1987 onder het nummer 176

3 juli 1985 bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert , kantoor

houdend te Scherpenheuvel-Zichem en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 juli 1985 onder het nummer 212

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3460 Bekkevoort ,Staatsbaan 49 .

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 61973.,38 EU R. Het is verdeeld in 5000 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 61973,38 EUR.

Doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor- t

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luit Q - vervolg Mad POR 11.1

Het doel van de vennootschap is de handel onder al zijn vormen van textielproducten, confectieartikelen, dames-en herenkledij, en alles wat hiermede betrekking heeft zonder enige beperking;

Kleinhandel in tweedehandse en nieuwe voertuigen;

Garage- en koetswerkactiviteiten ; bereiden en verstrekken van voedingswaren; klein- en lof groothandel in schoenen, lederwaren, geschenken, juwelen, porselein, huishoudartikelen, elektro artikelen, en meubelen.

Verder alle handels-, financiële-, industriële-, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel rechtsreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan gescheiden doorovername van aandelen, inbreng, fusie opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ookfuncties van bestuurders, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Greta Renson , gedelegeerd bestuurder ;

Patrick Cumps , bestuurder ;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Leuven onder het ondernemingsnummer 0426.320.047

Vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Greta Renson : 2501 , Patrick Cumps : 2499

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

All House BVBA werd opgericht op 18 oktober 1999 bij akte verleden voor notaris Jean Roggen , kantoor houdend te Tessenderlo . De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 1999 onder het nummer 991029-134 ; hierna genoemd de overgenomen vennootschap .

Statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luit l - vervolg Mod POF 11.1

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

15 december 2000 bij akte verleden voor notaris Jean Roggen , kantoor houdend te Tessenderlo en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2001 onder het nummer 20010113-192 ;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest, Engelbeekstraat 49 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 44000 EUR. Het is verdeeld in 1774 aandelen op naam zonder vermelding van een

nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 44000 EUR.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

Het uitvoeren van werkzaamheden in de ruimste zin van het woord, zoals hierna genoemd, zowel als hoofd- of onderaannemer .

Uitbaten van schrijnwerkerij, uitvoeren van allerlei timmerwerk, aannemer van hout - en bouwwerken, handel ir} hout en alles wat daar rechtsreeks of onrechtstreeks mee in verband staat.-

Uitvoeren van metaalconstructies en allerlei metaalwerk, aanneming van metaalwerken, handel in metaal en alles wat daarmee rechtsreeks of onrechtstreeks mee in verband staat.

Waterbouwkundige werken, welke ondermeer omvatten, bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken en technische werken in waterwegen en havenwerken; alle grondwerken; wegeniswerken en kunstwerken, welke ondermeer omvatten: bouwen van bruggen, viaducten, wegen en spoortunnels, watertorens, silo's vergaarbakken, zwembaden, steunmuren; het aanleggen, onderhoud en herstellen van alle wegeniswerken, ruwbouwwerken en alle aanverwante takken tot het onderdak brengen van gebouwen; algemene bouwwerkzaamheden, omvattende behalve de ruwbouwwerkzaamheden ook werken die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coördinatie ervan, zelfs wanneer zij worden uitgevoerd in onderaanneming, evenals hetoptrekken van geprefabriceerde gebouwen; slopingswerken omvattende alle gebouwen of kunstwerken, het effenen en wegruimen, voegwerken, vloer- en muurbekledingen; timmer-en schrijnwerk, en decoratieve inrichtingen; alle verhandelingen in roerende en onroerende goederen; verkoop van alle soorten bouwmaterialen, machines en toebehoren.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtsreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ltle - vervolg Mod POF 11.1

buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat. Zij kan functie van lasthebber, bestuurderofvereffenaarvan andere vennootschap uitoefenen.

at

TS k

E á

e

oo

e~

pq 1.4. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die

bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door: Renson Greta , zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregisterte (gerechtelijk arrondissement waar de maatschappelijke zetel is gelegen) onder het ondernemingsnummer

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Flora NV : 1774

1.2. Juridisch kader

Aangezien de overnemende vennootschap reeds eigenaar is van alle aandelen lijkt het opportuun om de vennootschappen te laten samensmelten. Door de fusie van beide ondernemingen ontstaat een stabieler geheel, dat makkelijkerverschillendefinancieringsvormen kan aanspreken. De aparte delen leveren momenteel individueel te weinig cashflow open vormen te weinig waarborgen naar de financiële instellingen toe. De samenvoeging gaat beiden versterken en de administratieve kostverlagen. Hierdoor gaat het rendement stijgen en de eigen financiering terug versterkt worden. Fiscaal zijn er geen belangrijke verschuivingen, op bedrijfeconomisch vlak gaat de structuur echter versterkt worden wat een fusie van beide entiteiten verantwoord en zelfs noodzakelijk maakt.

De waarde van de beide vennootschappen gaat stijgen zodat de aandeelhouders hun vermogen, zien groeien.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014 .

Voor-.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad ,vJ - vervolg

Mad Pbp 11.1

andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 71940 W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.5.Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen te Tienen 3 , afdeling AFD 24593, sectie , nummer 05757 Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemendevennootschap.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet. :

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1. Algemene beschrijving

ACTIVA

1. Oprichtingskosten 0

II. IMMATERIËLE VASTE ACTIVA 0

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA 59501

A. Terreinen en gebouwen 28113

B. Instap., machines en uitrusting 1133

C. Meubilair en rollend materieel 30255

D. Leasing en soortgelijke rechten 0

E. Overige materiële vaste activa 0

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 0

Iv, FINANCIËLE VASTE ACTIVA 0

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 0

A. Handelsvorderingen

B. Overige vorderingen

VI, VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING 0

A. Voorraden

B. Bestellingen in uitvoering

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 87198

A. Handelsvorderingen 46438 ,

B. Overige vorderingen 40760

Vil I. GELDBELEGGINGEN 0

IX, LIQUIDE MIDDELEN 18595

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 16666

TOTAAL DER ACTIVA 181959

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-e. behouden

aan het

geigisch Staatsblad Lu* t - vervolg

Mal PDF Iii

PASSIVA

I. KAPITAAL 44000

A.Geplaatst kapitaal 44000

B.Niet-opgevraagd kapitaal

Il. UITGIFTEPREMIES 0

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 0

IV, RESERVES 69966

A.Wettelijke reserve 0

B.Onbeschikbare reserves 0

C.Belastingvrije reserves 89966

D.Beschikbare reserves 0

V. OVERGEDRAGEN WINSTVERLIES -63399

VI. KAPITAALSUBSIDIES 0

VII. VOORZ. VOOR RISICO'S EN KOSTEN 46325

VIII, SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 31511

A.Financiëleschulden 31511

B.Handelsschulden 0

C.Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0

D.Overige schulden 0

IX SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EENJAAR 33557

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar 394

Financiële schulden 0

Handelsschulden 29239

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0

Schulden m.b.t belastingen, bezoldigingen en socia e lasten 3924

Overige schulden 0

X. OVERLCPENDEREKENINGEN 0

TOTAAL DER PASSIVA 181959

2.1.2. Onroerende goederen

Beschrijving::

Een pand gelegen te Tienen, Kattestraat 22 , kadastraal gekend als Tienen3 AFD 24593 kadastrale legger 05757, Perceel H/0379/E , met een oppervlakte van I are

De boekwaarde van dit pand bedraagt 26932.40 EUR.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tâte Q - vervolg

Voi red

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Nias PDF 71.1

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden

goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, eikvoor een gelijk deel, ten laste worden genomen

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullende kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier ondervoorbehoud van de goedkeuring van ditvoorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn " vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het

vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal warden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 20 februari 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 14 januari 2014 , te Bekkevoort , in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel

ter griffie van de rechtbanken van koophandel van en van overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Van Bedts,Anselme & Partners BVBA en haar aangestelden met maatschappelijke zetel te Haacht, Provinciesteenweg 9 , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overgenomen vennootschap

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 26.08.2013 13454-0343-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 26.08.2011 11478-0224-014
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 17.08.2009 09575-0364-011
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 28.08.2008 08636-0292-010
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 21.05.2007 07150-0141-010
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.05.2006, NGL 05.07.2006 06411-4478-013
26/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.05.2005, NGL 24.05.2005 05166-1430-013
08/03/2005 : HA102318
24/05/2004 : HA102318
19/05/2003 : HA102318
13/01/2001 : HA102318
29/10/1999 : HAA016844

Coordonnées
ALL-HOUSE

Adresse
ENGELBEEKSTRAAT 49 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande