ALL RENT PD

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ALL RENT PD
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 500.617.493

Publication

19/11/2012
ÿþ~!

~. ._...h`.....,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank ven Koophandel

te Leuven, de  7 " 2017

DEGR(FF!ER,

Griffie

iu I IIII~I IRIIII I I U III

~iaiassis"

U

Ondernemingsnr : O 6e4)c-'- 6-! 9. ee 9,3

Benaming

(voluit) : All Rent PD

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3272 Scherpenheuvel-Zichem, Testeltsebaan 12 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op eenendertig oktober twee duizend en twaalf, inhoudende gemengde splitsing van de Besloten Vennootschap met Beperkte AanspraKelijkheid Hotel-Restaurant DE RESIDENTIE D.V. gevestigd te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Steenfortstraat 5, ondernemingsnummer (BTW BE) 0452581.313 onder andere door oprichting van onderhavige Vennootschap onder firma All Rent PD, gevestigd te 3272 Scherpenheuvel-Zichem, Testeltsebaan 12 bus 1, dat:

1, De heer VERVLOESEM Paul, geboren te Diest op elf april negentienhonderd zesenzestig, wonend te 3272 Sclterpenheuvel-Zichem, Testeltsebaan 12 bus 1,

2. Mevrouw GRANEC Danielle Maria, geboren te Epping (Verenigd Koninkrijk) op achtentwintig februari negentienhonderd vijfenzestig, wonend te 2650 Edegem, Ingenieur Haesaertslaan 71;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een inbreng in natura, bestaande uit roerende goederen, zijnde de volledige inboedel van het hotel, restaurant en vergaderzalen" gelegen te Lichtaart, Steenfortstraat 5 en waarvan sprake in het splitsingsvoorstel waarnaar verwezen wordt voormelde akte van gemenge spltsing.

OPRICHTING EN GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

Als gevolg van de splitsing door onder andere de oprichting van een nieuwe vennootschap, wordt het, kapitaal van de op te richten vennootschap onder firma "All Rent PD", vastgesteld op negenduizend driehonderd euro (t 9.300,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde. De, vennoten van de gesplitste vennootschap worden vennoot van deze nieuwe vennootschap. "All Rent PD".

De vennootschap is een vennootschap onder firma.

De vennootschap heeft als maatschappelijke naam: All Rent PD.

De zetel is gevestigd te 3272 Scherpenheuvel-Zichem, Testeltsebaan 12 bus 1.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in groot als in kleinhandel, zowel in België als in het buitenland, voor', eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het aanschaffen en in huur geven, huurkoop, leasing, renting, onder welke vomi ook van allerhande' materieel, meubilair, inrichting, uitrustingen, verlichting, machines of vervoer-middelen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen, met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor. het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere onder-nemingen; het: verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-management opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

Op de laatste blz. van Lui ll vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en natuurlijke personen onder om het even welke vorm.

Alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, beleggingsondememingen, bemiddelaars en beleggingsadviseurs;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eïgen handelszaak. In dit kader kan zij zich ook haar aval verlenen in de meest ruime zin;

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere rechtspersonen of ondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan geheel of ten dele kunnen bevorderen;

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten onder-nemingen, verenigingen of rechtspersonen, in België of het buitenland, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volledig volstort, vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, zonder no-minale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizendste van het kapitaal.

Iedere zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, niet uitsluiting van de andere vennoten (niet-zaakvoerder), binnen de perken van het doel zoals het is vast-gesteld in artikel 3 van onderhavige statuten.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

Iedere zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen . blijken van het akkoord van de andere vennoten (niet-zaakvoerder).

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten, lasten en van de af-schrijvingen waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld overeenkomstig de aandelenverhouding,

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reserve-'fonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen even-teens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in ver-houding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Overgangs- en slotbepalingen :

- En onmiddellijk beslissen de vennoten met éénparigheid van stemmen om als zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de heer Paul VERVLOESEM, voornoemd, en die verklaart, vertegenwoordigd zoals voormeld, zijn mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen geen bezoldiging zal hebben toegekend.

- Verder wordt er beslist om de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien en het eerste boekjaar te laten eindigen op 31 december 2013.

LAATSTE BESLUIT . VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1, De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoeder voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) oprichting en agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan BV ovv BVBA HB Accountants te 2300 Turnhout, Gust Hensstraat 4, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een ' eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als . (handels)onderneming, en verder om al het nodige te doen bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten tot uitvoering van voorgaande statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte, volmacht.

M r ~ Voor-£'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALL RENT PD

Adresse
TESTELTSEBAAN 12, BUS 1 3272 MESSELBROEK

Code postal : 3272
Localité : Messelbroek
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande