ALL STAR CLEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL STAR CLEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.734.549

Publication

07/03/2013
ÿþ Mod 2.D

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Y 1H11! i11.il111i

2 6 EV. 2.013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0849.734.849

Benaming

(voluit) : ALL STAR CLEAN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bruneaustraat 58 te 1755 Gooik

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 28 januari 2013.

De leden van de Algemene Vergadering aanvaarden het ontslag van mevrouw Voin Diana Claudia met ingang vanaf 18 oktober 2012.

Perja Horatiu

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305495*

Neergelegd

18-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849734549

Benaming (voluit): ALL STAR CLEAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Bruneaustraat 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke, op zeventien oktober tweeduizend twaalf, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  ALL STAR CLEAN , met zetel te Gooik, en met als eerste adres: 1755 Gooik - Kester, Bruneaustraat 58 door 1. De heer PERJA Horatiu Florin, geboren te Dej (Roemenië) op zesentwintig januari negentienhonderdtweeënzeventig, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik (Kester), Bruneaustraat 58 en 2. Mevrouw VOIN Diana Claudia, geboren te Resita (Roemenië) op tien december negentienhonderdnegenenzeventig, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik (Kester), Bruneaustraat 58 . Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en gestort als volgt:

- de heer Horatiu Perja, voornoemd, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen of negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00,-).

- mevrouw Diana Voin, voornoemd, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen of negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00,-).

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro of honderd zesentachtig (186) aandelen, gestort ten belope van een derde, zijnde zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6824706-56, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 oktober 2012, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,-) Euro. De heer Horatiu Perja dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te storten. Mevrouw Diana Voin dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te storten. De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een schoonmaakbedrijf in de ruimste zin van het woord voor bedrijven, particulieren en de overheid, omvattende ondermeer maar niet uitsluitend :

- onderhoud, reinigen, schoonmaken en ontsmetten van woningen, kantoorgebouwen, gebouwen aangewend voor industriële of handelsdoeleinden, werkplaatsen, scholen, ziekenhuizen, restaurants, hotels en ontspanningsgelegenheden;

- reinigen en schoonmaken van alles soorten rollend materieel, machines, kantoormateriaal, meubilair, stoffering en allerhande voorwerpen;

- reinigen van linoleum, vinyl, tapijten, gordijnen en overgordijnen;

- het uitvoeren van alle vloerbehandelingen;

- diensten met betrekking tot onderhoud van linnen, handdoeken, kamerlinnen en hotellinnen;

- reinigen en schoonmaken van vloeren, gevels, ruiten, daken, opritten, riolen en tanks;

- adviesverlening inzake schoonmaakonderhoud, met inbegrip van audit, organisatie en reorganisatie van het schoonmaakbeheer, de evaluatie en controle van schoonmaakwerkzaamheden, opstellen van schoonmaakoffertes en de opleiding van schoonmaakpersoneel.

-Huishoudelijke hulp (schoonmaak, wassen en strijken, ramen lappen, bereiden van maaltijden, boodschappen halen en hiermee verband houdende activiteiten)

-Extern strijkatelier.

Alle diensten en activiteiten die toegelaten zijn op basis van dienstencheques.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van  sleutelklare woningen en gebouwen, het aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van: grondwerken, rioleringswerken, funderingswerken, hijs- en hefwerkzaamheden, algemene bouwwerken, aanleggen van waterdistributienetten, telecommunicatielijnen en  netten, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopingswerken, draineringswerken, plaatsen van chapes, industriële vloeren, tegelvloeren en mozaïeken, alle andere muur en vloerbekledingswerken, warmte- en geluidsisolering, plaatsen van verwarmingsinstallaties, installaties van bewakingssystemen en alarmsystemen, leggen van bedrading voor telefooninstallaties, computersystemen, elektrische bedrading en toebehoren, het plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen, bedekken van gebouwen, binnen- en buitenschrijnwerk, installatie van garagepoorten, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, het houden van toezicht en het verlenen van adviezen daaromtrent.

- Goederenvervoer, in de meest uitgebreide zin van het woord, en het stellen van alle daden, handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze bedrijvigheid, inzonderheid het vervullen van alle in- en uitvoerformaliteiten; nationaal en internationaal goederenvervoer en alle aanverwante per spoor, te water, langs de weg en de lucht

- Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, verdeling en levering van alle tweedehandsvoertuigen en de onderdelen en alle verrichtingen die daarmede verband houden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de eerste maandag van de maand december om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Ingeval van ontbinding, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

III.- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd: 1. De heer Horatiu Perja, voornoemd, mevrouw Diana Voin, voornoemd, die elkeen bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni

2014.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van de Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2012, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Luik B - Vervolg

VOLMACHT.

De zaakvoerders geven volmacht aan Multifisk te 9400 Ninove-MeerbekeNinove-Meerbeke, Brusselsesteenweg 208, en zijn aangestelden, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde vennootschap en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

D. BRACKE, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 27.01.2016 16030-0408-014

Coordonnées
ALL STAR CLEAN

Adresse
BRUNEAUSTRAAT 58 1755 KESTER

Code postal : 1755
Localité : Kester
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande