ALLEGION EMEA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLEGION EMEA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.934.788

Publication

10/12/2013
ÿþVoor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

28 NOV2013

sauseeLik

Griffie

Ondernemingsnr : 0536.934.788

Benaming (voluit) : ALLEGION EMEA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lenneke Marelaan 8

1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig november tweeduizend en dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLEGION EMEA", waarvan de zetel gevestigd is te Lenneke Marelaan 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met vierhonderd zestigduizend euro (¬ 460.000,00), om: het te brengen op vierhonderd vierentachtigduizend euro (¬ 484.000,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van;. zesenveertigduizend (46.000) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de;: bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd' onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van tien euro (¬ 10,00) per, aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd procent (100%).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 723-5453387-93 op naam van de Vennootschap bij de Royal Bank of Scotland, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 20 november 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die: voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd vierentachtigduizend euro (¬ . 484.000,00), vertegenwoordigd door achtenveertigduizend vierhonderd (48.400) aandelen, zonder nominale waarde, Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn, Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot,: 48.400".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, dei:

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der;:

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2014
ÿþ Mcd Wart! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiádejkmaken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte u`vangen or,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaaisblaC

i tIM

" 1421



VI 110V. 2014

orl :;e van de ~

ederlendsfi-i'°

van koo ~e

phanc; vf

Griffie

Ondernemingsnr Benaming 0536.934.788

(voluit) (verkort) : Aifegion EMEA

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lenneke Marelaan 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

Zetei :





Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige zaakvoerder van 28 oktober 2014:

De Enige Zaakvoerder besluit dat de maatschappelijke zetel van de Vennootschap niet ingang van 31 oktober 2014 zal worden verplaatst van Lenneke Marelaan 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe naar Bloomz Building, Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België.

Voor eensluidend uittreksel,

John Stanley

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

25,1U1t.

BRUSSEL

Griffie

uhlu luiuil iu ii ui~iuii

*131219 8*

1.1 beh

aa

Be Stai

II

Ondernemingsnr :

324 `48.8

Benaming (voluit) : ALLEGION EMEA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lenneke Marelaan 8

1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op tweeëntwintig juli tweeduizend dertien, voor Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat:

De vennootschap naar Luxemburgs recht "ALLEGION LUXEMBOURG HOLDING AND FINANCING S.a.r.I.", met maatschappelijke zetel te 16 Avenue Pasteur, L-2310 Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg, volgende vennootschap heeft opgericht:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt, de naam "Allegion EMEA".

De naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " of de afkorting "BVBA".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Stevens-Woluwe (B-1932), Lenneke Marelaan, 8. Doel

De vennootschap heeft tot doel, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, in België of in het buitenland, zowel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, het leveren van ondersteuning aan andere entiteiten binnen de groep, zowel in België, als daarbuiten, en meer bepaald in het leveren van ondersteunende diensten op het, vlak van: administratie, financial controlling en boekhouding, ondersteuning en bijstand op het vlak van financiële planning en forecasting activiteiten, productie- en aankoopactiviteiten, prijsanalyse, strategische planning, business development, milieurechtelijke gezondheid en welzijn, human resources, fiscale en juridische aangelegenheden, risico management, interne audit, de ontwikkeling en implementatie van nieuwe IT systemen, de centralisatie van financiële risico's, het dekken van wisselkoersrisico's, alsook enige en alle' voorbereidende en bijhorige activiteiten voor de groepsvennootschappen. Voormelde lijst is niet-exhaustief.

De vennootschap kan, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel (met inbegrip van onderaanneming en de uitbating van alle intellectuele eigendomsrechten en industriële en; commerciële eigendommen van de vennootschap).

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming,:; financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen; of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen, en de vennootschap mag aan zulke entiteiten waarborgen verstrekken.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van tweeëntwintig. juli tweeduizend dertien.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR), Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, op naam, zonder vermelding.; waarde, die ieder éénil tweeduizend vierhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven door de vennootschap naar Luxemburgs recht "ALLEGION LUXEMBOURG HOLDING AND FINANCING S.a.r.l.

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~._ ~ 3

t t De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 723-5453387-93 bij de Royal Bank of Scotland NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negentien juli tweeduizend dertien afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Y. Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen,

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerders) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij elk apart optreden.

Bi'zondere volmachten

Elke zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Gewon - algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd -- op de derde maandag van de maand juni, om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats zoals aangeduid in de oproepingen.

Stem recht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boeklaar- Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bestemming van de winst

Jaarlijk$ wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Oorzaken van ontbinding

Algemeen

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de buitengewone algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt of er enige overschatting van het netto-actief van de vennootschap werd vastgesteld.

Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van vennootschappen,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde (1/4) van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde (1/4) gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (EUR 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding Voortbestaan - Benoeming van vereffenaar(s)

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, word(t)(en) de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn/haar/hun bevoegdheden, zijn/haar/hun vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens/hun benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer John Stanley, wonende te Willow Barn, Barthomley, Crewe, Cheshire, CW2 5PQ, Verenigd Koninkrijk.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Werd benoemd tot commissaris ; de burgerlijke vennootschap die de vorm van een CVBA heeft aangenomen, PwC Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen, als vertegenwoordiger de heer Koen Hens, bedrijfsrevisor, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf tweeëntwintig juli tweeduizend dertien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van tweeëntwintig juli tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014,

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Marie Vandenbrande en aan de heer Arne Naert, die te dien einde allen woonstkeuze bij de cvba `Baker & McKenzie', met kantoren te Louizalaan 149, 1050 Brussel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, één volmacht),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Coordonnées
ALLEGION EMEA

Adresse
LENNEKE MARELAAN 8 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande