ALPHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALPHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.493.203

Publication

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 29.08.2013 13501-0315-012
18/06/2013
ÿþMod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neereaív~,~a Vett

Rechl.bank van Kocpttaridt3l

te Leuven, de [b 7 JUNI 2413

DE eren,

Ondernemingsnr : 0842.493.203

Benaming

(voluit) : ALPHI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 91 - 3110 Rotselaar

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 30/05/2013 werd met unanimiteit van stemmen en met onmiddellijke ingang volgende zaakvoerder benoemd:

Tiolants Alice

Steenweg op Gelrode 48

3110 Rotselaar

Kino Philippe

Zaakvoerder

Bij lagen- bij-het-Belgisclr~Staatsblaci -1$/06f2013 = Aarrexes du Muniteafbutge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2013
ÿþ 61od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van ltoophanae,

te Leuven, de 2 9 APR, 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

*130717

110111111

Ondernemingsnr : 0842.493.203

Benaming

(voluit) : ALPHI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 104 - 3200 Aarschot

Onderwerp akte : Adreswijziging

Krachtens beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf. 01/05/2013 verplaatst naar volgend adres:

Schoolstraat 61

3110 Rotselaar

Philippe Kino,

Zaakvoerder

18/01/2012
ÿþ

L D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~ Ondernerningsnr : o ~ - t{ ~ ~ " ~03

Benaming : ALPHI

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 104

3200 Aarschot

Onderwerp akte :Oprichting B.V.B.A.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 16 december 2011, geregistreerd te Aarschot op 21 december 2011, boek 578 blad 25 vak 9, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur ai. (get.) Willy Rens, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

de heer KPNO Philippe Romain Jean-Marie, NN 76.03.23-297.48, wonend te 3110 Rotselaar, Gildenstraat 91 en

mevrouw TIOLANTS Alice Maria, NN 48.08.03-348.44, wonend te 3110 Rotselaar, Steenweg op Gelrode 48.

-benaming : ALPHI;

-zetel: 3200 Aarschot, Leuvensesteenweg 104;

-duur: onbepaald;

-kapitaal : achttienduizend zeshonderd Eur'(¬ 18.600,00), volledig in geld geplaatst en ten belope

van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00) in geld gestort, verdeeld in 186 aandelen op naam

zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer Kino, die stortte ten belope van vierhonderd Euro (¬ 400,00), waarvoor hem 6 ten belope van twee/derde gestorte aandelen worden toegekend;

b) voornoemde mevrouw Tiolants, die stortte ten belope van twaalfduizend Euro (¬ 12.000,00), waarvoor haar 180 ten belope van twee/derde gestorte aandelen worden toegekend.

De aandelen werden alle voor twee/derde volstort en de gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE58 7340 3336 5379 op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC

Bank. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 15 december 2011.

-boekaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

-doel : De vennootschap heeft tot doel hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland het doen van alle hoegenaamde onroerende verrichtingen in de meest uitgebreide zin, inbegrepen de verhandeling, huur en verhuur en beheer van handelszaken, alsook de aankoop, verkoop, ruil, verkaveling, het laten bouwen, aanpassen, veranderen, inrichten, de bebossingen en ontbossingen, het huren of verhuren van alle onroerende goederen, pachten en verpachten en vestigen van erfdienstbaarheden, het beheer ervan alsmede het uitvoeren van alle openbare en privatieve werken. en de borgstelling voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, hieronder begrepen het uitoefenen van het beroep van vastgoedmakelaar, vastgoedhandelaar en syndicus.

De vennootschap heeft tevens tot doel het bouwen of laten oprichten van nieuwbouw en de verkoop hiervan.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan aile ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel; nastreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1H11 1111 111111 111111

*12016391*

Vol behoi

aan

Belg Staats

111

ai

Neergelegd ter grime d®r

Rechtbank van Koophandel

ta Leuvers, de 0_ 9 JAN. 2012 DE GR1 FIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag borg staan voor derden en zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar zijn in andere vennootschappen.

-jaarvergadering : derde vrijdag van de maand juni om 14 u, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. Als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

-bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien der meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur worden benoemd voornoemde heer Philippe Kino, die zijn opdracht aanvaard heeft.

-commissaris : geen benoemd;

-saldo resultatenrekening :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffeningssaldo : na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

-In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, worden hierbij alle overeenkomsten bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds 1 oktober 2011, evenwel onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

-Aanstelling als bijzondere gevolmachtigde van: ABS Accountants te 3012 Wilsele, Mechelsesteenweg 105, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, het ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.08.2016 16536-0554-013

Coordonnées
ALPHI

Adresse
SCHOOLSTRAAT 61 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande