ALVERIA REAL ESTATE WEMMEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALVERIA REAL ESTATE WEMMEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 508.782.321

Publication

06/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/01/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11011?11Ww111111111111n

fiRlISSEL

afge DEC. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : o5o8 322

Benaming (voluit) : ALVERIA REAL ESTATE WEMMEL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Maalbeeklaan 22

1780 WEMMEL

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op twintig december tweeduizend en twaalf, door Meester Daisy DEKEGEL,; Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een' coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11. en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat

1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "AEDIFICAT B.V.", met zetel te 9451 KM Rolde (Nederland), Lottinglaan, 8,

2) de naamloze vennootschap "AEDIFICAT HOLDING BELGIUM", met zetel te Wemmel, Maalbeeklaan,

22,

volgende vennootschap hebben opgericht

Naam

De vennootschàp is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft!

met als naam: "ALVERIA REAL ESTATE WEMMEL",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Maalbeeklaan 22.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen

rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen, productief; maken en/of de makelaardij van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen;

2. Het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met, betrekking hebben op, of bevorderlijk zijn tot de verrichtingen van projectontwikkeling, makelaar in, onroerende goederen, syndicus en/of tussenpersoon inzake handel in onroerende goederen, zoals ondermeer, doch niet beperkt tot het stellen van alle welkdanige verrichtingen van beheer, onderhoud, herstelling, verzekering, enzovoort, alles in de ruimst mogelijke betekenis.

3. Het stellen van alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk,, verband houden met, betrekking hebben op, of behoren tot de algemene bouwkundige en civiel-technische werken, met inbegrip van dakbedekking en dakconstructies, en de coordinatie van werken die geheel of gedeeltelijk worden verricht door onderaannemers.

4. Het stellen van alle verrichtingen en het verstrekken van alle diensten van raadgever of makelaar terzake verzekering van onroerende goederen.

5. Het verstrekken van alle diensten van bemiddeling terzake het toestaan van alle leningen op interest, en.' in het algemeen aile financiële verrichtingen, met uitsluiting evenwel van alle verrichtingen die door de ' wetgeving zijn voorbehouden aan banken en private spaarkassen.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,',: ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook': rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de: vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11.1

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van twintig december tweeduizend en twaalf.

Maalbeeklaan 22, 1780 Wemmel.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/eenenzestigduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven;

- door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "AEDIFICAT B.V.", ten belope van eenenzestigduizend vierhonderd negenennegentig (61.499) aandelen;

- door de naamloze vennootschap "AEDIFICAT HOLDING BELGIUM", ten belope van één (1) aandeel. totaal: eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen,

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6870667-39 bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op twintig december tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Benoeming en on slag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie (3) bestuurders.

Voor zover de wet dit toelaat, en wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan tot de dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering warden ontslagen.

Af tredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Besluitvorming in de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vernield zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Ieder bestuurder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel, drager van een gedrukt document aan één van zijn collega's opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend, Een bestuurder kan meerdere medeleden van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem, behoudens wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden is samengesteld.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Bevoegdheden van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Overdracht van bevoegdheden en volmachten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

a ,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Het is de raad van. bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt. Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid;

De raad van bestuur en het orgaan van het dagelijks bestuur, deze laatste binnen de grenzen van dit bestuur, kunnen bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd, wat het dagelijks bestuur aangaat:

- hetzij door de gedelegeerde tot dit bestuur, wanneer slechts één persoon hiermee belast is;

- hetzij door één of meer gedelegeerden tot dit bestuur wanneer meerdere personen met deze opdracht zijn belast.

De gedelegeerden treden individueel of gezamenlijk op in uitvoering van een besluit van de raad van bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Algemene vergadering

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Plaats van de vergadering

Elke algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen ira de oproeping.

Bijeenroeping - bevoegdheid - verplichting

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen elke algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek.

In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de aandeelhouders, andere onderwerpen worden toegevoegd.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Boekjaar - .Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Bestemmiri,q van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar,

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van, stemmen op voorstel van de raad van bestuur,

Uitbetaling van dividenden - Uitkering van een interimdividend

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar interimdividenden uit te keren.

Ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap blijft na ontbinding van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, rekening houdend met, hun volstorting.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht "AEDIFICAT B.V,", met zetel te 9451 KM Rolde (Nederland), Lottinglaan, 8, met vaste vertegenwoordiger de heer de heer Josephus Marinus MEULENKAMP, wonend te Rolde (Nederland), Lottinglaan, 8;

21 de besloten vennootschap naar Nederlands recht "AEDIFICAT ADVIES", met maatschappelijke zetel te Marconistraat 5, 7903AG Hoogeveen, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van Noord-Nederland onder nummer 04056684, met vaste vertegenwoordiger de heer de heer Josephus Marinus MEULENKAMP.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend achttien

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twintig december tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Laurence Coen, die te dien einde allen woonstkeuze doet te Wemmel, Maalbeeklaan, 22, allen individueel bevoegd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1 ° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Voor- behouden aan het Belgisch ` Staatsblad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALVERIA REAL ESTATE WEMMEL

Adresse
MAALBEEKLAAN 22 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande