ALVORADA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALVORADA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.976.356

Publication

09/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

N 111111 INVIII I II I~VIII

*iaie3oza=

III



Dndernemingsnr : ©%45.946.356 Benaming

(voluit) : ALVORADA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelpark 1, 3040 Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Guillaume ROBERT! de WINGHE, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERTI", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op negentien oktober tweeduizend en twaalf, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

a) Oprichter :

Graaf de LIMBURG STIRUM Frédéric Albert Gaétan Joseph, architect, geboren te Huldenberg op 23 maart

1931, wonende te Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel), Lotharingenlaan 3.

b) Plaatsing en storting van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van negenhonderd en drie duizend euro (903.000,00 EUR) (...) wordt

geplaatst en gestort (... ), zoals hierna volgt.

A. INBRENG IN GELD

Graaf Frédéric de LIMBURG STIRUM, voornoemde oprichter, verklaart een inbreng in geld te doen van

negenduizend dertig euro (9.030,00 EUR).

B. INBRENG IN NATURA (ONROERENDE GOEDEREN)

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor is hierna letterlijk overgenomen :

"VI. BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, van 99% in volle eigendom van

gronden, gelegen te Huldenberg en Overijse, van de Heer de LIMBURG STIRUM Frédéric die geschiedt voor

vrij zuiver en onbelast

aan de hand van de situatie per 1 oktober 2012, verklaar ik zonder voorbehoud dat :

1. De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De oprichter, toekomstig zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

3. De beschrijving van de bij de oprichting van de Burg BVBA ALVORADA in te brengen vermogensbestanddelen, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura betreft:

99 volgestorte aandelen van de Burg BVBA ALVORADA met elk een gelijke fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 9.030,00 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan de Heer de LIMBURG STIRUM, behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat.

5. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (99) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 9.030,00 per aandeel) van de toegekende aandelen.

6. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 16 oktober 2012

Michel Wera, Bedrijfsrevisor."

VASTSTELLING VAN DE PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De comparanten verklaren en erkennen hetgeen volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- elk aandeel, en bijgevolg het gans maatschappelijk kapitaal van negenhonderd en drie duizend euro (903.000,00 EUR), is volledig geplaatst;

- het aandeel verkregen in ruil voor de voormelde inbreng in geld is volledig gestort door stortingen in speciën gedaan door de inbrenger op de bijzondere rekening nummer (...) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING België te Brussel (agentschap Zavel); het bewijs van deze deponering werd aan ondergetekende notaris overhandigd;

- elk van de negenennegentig (99) aandelen verkregen in ruil voor de voormelde inbreng in natura is volledig volstort;

- uit hoofde van de voormelde inbrengen en stortingen, kan dus de vennootschap vanaf heden vrij beschikken over de voorbeschreven som geld van negenduizend dertig euro (9.030,00 EUR) en over negenennegentig procent (99 %) in volle eigendom van de hiervoor beschreven onroerende goederen geschat op achthonderd drieënnegentig duizend negenhonderd zeventig euro (893.970,00 EUR), hetzij in totaal negenhonderd en drie duizend euro (903.000,00 EUR).

c) Statuten :

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt (uittreksel) :

Artikel I - Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "ALVORADA".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3040 Huldenberg, Kasteelpark I.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en in eigen naam, het vermogen van de vennootschap, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden.

Daartoe kan de vennootschap alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten doen zoals aan- en verkopen, verkavelen, aanbouwen, verbouwen, inrichten, uitrusten, renoveren, valoriseren, huren en verhuren, in erfpacht nemen of geven, opstalrecht en alle andere zakelijke rechten vestigen, enzovoort.

De vennootschap kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening, aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die het helpen verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op aile mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk, gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenhonderd en drie duizend euro (903.000,00 EUR), volledig volstort.

Artikel 7 - Ondeelbaarheid van de aandelen

(... )

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, zullen de hieraan verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende Overeenkomst tussen de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar.

Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd in de statuten of door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, wordt hij in deze functie vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder kan deze alleen aile bevoegdheden uitoefenen voor het bestuur van de vennootschap. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt, treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezentijking van het doet van de vennootschap, behoudens deze die de wet of deze statuten hebben voorbehouden aan de algemene vergadering.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris.

Onverminderd de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, als er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn, of door haar bijzondere mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat. Evenwel is elke zaakvoerder bevoegd om alleen op te treden voor zover de bedoelde handeling slechts een handeling van dagelijks bestuur is.

Wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door het bestuursorgaan van de vennootschap.

" i

s'

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 10 - Controle

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschap en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen wanneer de benoeming van een commissaris opgelegd wordt door de wet of wanneer de algemene vergadering zulks beslist.

Indien geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel 11 - Algemene vergadering

De algemene vergadering komt elk jaar samen op 1 juni om 18 uur. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op 1 juni 2014. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wcrdt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

(" )

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op elke plaats in België aangewezen in de oproeping. (...)

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden moet elke vennoot, tenminste drie volle dagen voor de algemene vergadering, de vennootschap informeren over zijn voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een andere vennoot. Evenwel mogen de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen alsmede de rechtspersonen, vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, evenals de schuldeisers en pandgevers, dienen zich door éénelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

(" " " )

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden.

Artikel 12 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op de

dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2013.

Artikel 13 - Reserves - Verdeling van de winst

Van het batig saldo dient vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke

reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald mits naleving van de

bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15 - Verdeling na vereffening

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo bestemd voor de

terugbetaling van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de

vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

d) Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

De comparant beslist om het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee en stelt tot deze functie aan, graaf

Frédéric de LIMBURG STIRUM, voornoemde oprichter, die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden en graaf Louis

de LIMBURG STIRUM, geboren te Etterbeek op 10 juni 1962, wonende te 3040 Huldenberg, Kasteelpark 1.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur behoudens herroeping of ontslag.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris Guillaume Roberti de Winghe (getekend)

,.. Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de oprichtingsakte;

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de Inbreng in natura;

- verslag van de oprichter aangaande de inbreng in natura.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALVORADA

Adresse
KASTEELPARK 1 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande