ALWIX INTERNATIONAL

Société en commandite simple


Dénomination : ALWIX INTERNATIONAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.818.564

Publication

09/09/2014
ÿþZetel: Em. Opdebeecklaan 20, 3140 Keerbergen, BeIgie

(volledig adres)

onderwerpteel akte Gewone Commanditaire Vennootschap "ALWIX INTERNATIONAL"

Tussen de ondergetekenden:

Van Agtmael Alexander, geboren te Mechelen op 27 Oktober1950, wonende te 3140 Keerbergen, Em. Opdebeecklaan 20, hoofdelijk aansprakelijk voor alle schulden van de vennootschap, hierna te noemen "de beherende vennoot"

Devos Hedwige, geboren te Kortrijk op 16 Oktober 1957, wonende te 3140 Keerbergen, Em. Opdebeecklaan 20, hierna te noemen "de stille vennoot'

Voornoemde comparanten hebben besloten een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "ALWIX INTERNATIONAL" op te richten

is overeengekomen wat volgt

1. Benaming

De naam van de vennootschap luidt "ALWIX INTERNATIONAL"

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven en andere stukken uitgaande van de vennootschap, voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Comm V.", met aanwijzing van het ondememingsnummer ( ook van toepassing als inschrijvingsnummer in het handelsregister en inzake de belasting over de toegevoegde waarde)

2. Maatschappelijke zetel

De vennootschap wordt gevestigd te 3140 Keerbergen, Em. Opderbeecklaan 20.

De zetel mag op gewone beslissing van de beherende vennoot verplaatst worden in België in hetzelfde taalgebied of ln het tweetalige gebied Brussel Hoofdstedelijk Gewest, en na de voorafgaande bekendmaking in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad

3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

-alle handelingen betreffende, rechtstreeks of onrechtstreeks, de ter beschikkingstelling van cockpit personeel, vliegend cabinepersoneel en instructeurs, het geven van theoretische en praktische lessen van luchtvaartnavigatie, het uitoefenen van alle handelingen die aan het bewijs van bevoegdheid als beroepsvliger en als lijnpiloot (verkeersvlieger) verbonden zijn; de aankoop en verkoop, het verhuur, het invoeren en uitvoeren van vliegtuigmaterieel, het opbouwen en beheren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

LLo C3

29 AUG. 2014

Griffie Rechtbank leidgephandei

te Leuven.

Ondernemingsnr.: 4r)5(:). Vee

Benaming (voluit) : ALWIX INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Vc behe aan Betc. Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik - MOD 111

van luchthavens, vliegvelden en luchtvaartclubs, het beheren van goederen, de huur en verhuur van onroerende goederen.

- alle roerende, onroerende, financiele, commerciële, industriele verrichtingen die rechtstreeks of onrechstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootscap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben, of die vanaard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf of haar activiteiten te bevorderen

Deze opsomming is niet beperkend,

4. Duur

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duurtijd

5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 20000 EUR vertegenwoordigd wordt door 200 aandelen

van 100 EUR en wordt door de vennoten geheel geplaatst en volgestort als volgt:

-Ten belope van 13000 EUR door Dhr. Alexander Van Agtmael

-Ten belope van 7000 EUR door Mevr. Hedwige Devos

Deze inbrengen in contant zijn onmiddellijk ter beschikking van de vennootschap gesteld.

6. Bestuur

Als beherend vennoot en zaakvoerder van de vennootschap is Dhr Alexander Van Agtmael bevoegd om aile handelingen van bestuur of beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De algemene vergadering is bevoegd om te besluiten ter zake van de vaststelling van het jaarlijks salaris van da zaakvoerder. Bij ontstentenis van zulke beslissing is het salaris van de zaakvoerder vastgesteld op 50 procent van de belastbare winst van het betreffend boekjaar.

7. Jaarrekeningen, algemene vergaderingen en winstverdeling

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van

hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar neemt aanvang op 1 augustus 2014 en eindigt op 31 december 2014.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, of op elke plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping, op de laatste donderdag van mei en voor de eerste keer op de laatste donderdag van mei 2015.

De algemene vergadering is door alle vennoten gevormd en is door de zaakvoerder bijeengeroepen. Elk aandeel heeft recht op een stem.

Een vennoot mag bij algemene vergadering vertegenwoordigd worden met een schriftelijke volmacht gegeven door een andere vennoot die al stemrecht heeft. De algemene vergadering beraadslaagt onverminderd het aantal van de vennoten die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De besIssingen van de algemene vergadering zijn bij gewone meerderheid genomen.

Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering met in acht name van de wetgeving op de handelsvennootscappen.

De vennootschap neemt voor zijn rekening alle ondernomen handelingen uitgevoerd door zijn beheerder in naam van de vennootschap vanaf 1 augustus 2014.

8. Overlijden

Onder voorbehoud van de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het overlijden, of de onbekwaamheidsveddaring van een vennoot niet de ontbinding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het4 van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenino

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik - moo 111

vennootschap tot gevolg. De vennootschap blijft voortbestaan.

De algemene vergadering zal over de benoeming van een nieuwe vennoot besluiten ter vervanging

van de overleden vennoot met unanimiteit van de stemmen.

9. Overdracht

Een vennoot mag zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde zonder het voorafgaandelijk en geschreven akkoord van aile andere vennoten en overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

10. Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan worden ontbonden door besluit van de algemene vergaderine

In leder geval zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars,vernoemen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen, en vaststellen op welke wijze zij de vennootschap kan ontbinden.

Wordt er geen vereffenaar benoemd, dan is de zaakvoerder die ingevôlge de ontbinding automatisch uittredend is, van rechtswege vereffenaar.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering vanalle schulden en lasten van de vennootschap wordt onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

11. Toepasssing van het gemeen recht

Statuten zijn de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen van toepassing die vermoed zijn tot de huidige onderhandse akte integraal te behoren.

Opgesteld op 1 augustus 2014 te Keerbergen in twee originelen, elke ondergetekende verklarend één origineel te hebben ontvangen

Zezlet, v 0 ejer Vctii c et,/ AICX-qeder

«slt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenino

:

behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALWIX INTERNATIONAL

Adresse
EM. OPDEBEECKLAAN 20 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande