AMD CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMD CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.643.229

Publication

20/11/2012
ÿþ Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I II I1 II III I' 1I 11 I1

*12187100* '

Ia 8 NOV. 2012

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Vr beer aai Bell Staa

05bo6é13~~~

AMD CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Landbouwstraat 25/4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 6 november 2012, v66r registratie, dat

Mevrouw DHONT An Marie Ferdinanda Robert, geboren te Mol op 26 juni 1961, wonende te 1930 Zaventem, Landbouwstraat 25/4.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming " AMD CONSULTING ".

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

ICT Consultant, computerconsultancy-activiteiten in de meest ruime zin;

Het verlenen van bedrijfsadvies en consultancy in het domein van ICT;

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

- De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doei nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag verder de functie waarnemen van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 6 november 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013. Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 september 2012 tot op heden.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni te 20 uur. Indien deze dageen wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen váór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : Mevrouw Dhont An voornoemd . Haar mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 6 november 2012,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~We

!

b houden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0434-011

Coordonnées
AMD CONSULTING

Adresse
LANDBOUWSTRAAT 25, BUS 4 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande