AMOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.478.231

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 11.10.2013, NGL 31.10.2013 13652-0543-011
16/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301775*

Neergelegd

14-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AMOS

0834478231

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3384 Glabbeek, Torenstraat 20

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 4 maart 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

De heer SEGHERS Hendrik Bartholomeus Maria, geboren te Bonheiden op veertien september negentienhonderd vijfenzestig, nationaalnummer 65091438541, echtgenoot van mevrouw HUART Sylvie Michelle Raymonde Maria, wonende te 3384 Glabbeek, Butschovestraat 40.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming AMOS.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Torenstraat 20, 3384 Glabbeek.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelfs of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft verder tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; 3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Tenslotte heeft de vennootschap tot doel de activiteiten van de horeca in het algemeen. Meer in het bijzonder betreft dit:

- cafés

- hotels en motels, met restaurant of zonder restaurant;

- hotels en motels, zonder restaurant;

-jeugdherbergen en berghutten;

- kampeerterreinen;

- de vakantiekolonies voor kinderen en volwassenen;

- het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en appartementen; - Restaurant van het traditionele type;

- restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.

- restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel;

- café-restaurants (tavernes);

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants;

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes, enz.;

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warme wafelkramen;

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria s;

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants;

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria s;

- discotheken, dancings en dergelijke;

- kantines;

- catering;

- uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties;

DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550

EUR) en is vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen op naam zonder nominale

waarde.

Inbreng in geld.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld als volgt:

- door de heer Seghers Hendrik voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend

vijfhonderd vijftig (18.550) euro, volstort voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro, in ruil waarvoor hij 1.000 aandelen bekomt.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Dexia bank geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4 maart 2011, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wordt benoemd tot statutaire-zaakvoerder: De heer SEGHERS Hendrik Bartholomeus Maria, geboren te Bonheiden op veertien september negentienhonderd vijfenzestig, nationaalnummer 65091438541, wonende te 3384 Glabbeek, Butschovestraat 40.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand september om 11 uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart.

AANLEG RESERVE  VERDELING WINST - VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen. SLOTVERKLARINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig maart tweeduizend twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd: - expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMOS

Adresse
TORENSTRAAT 20 3384 ATTENRODE

Code postal : 3384
Localité : Attenrode
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande