AMPHION 2.0, AFGEKORT : AMPHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMPHION 2.0, AFGEKORT : AMPHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.772.030

Publication

16/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306047*

Neergelegd

14-10-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540772030

Benaming (voluit): AMPHION 2.0

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 647

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van tien oktober tweeduizend dertien, blijkt dat de hierna vermelde persoon de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AMPHION 2.0 , met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 647 heeft opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTER

De heer LAHEY Eric Jozef Hubert, geboren te Antwerpen op 6 oktober 1968, rijksregister nummer 68.10.06-215.36, wonend te 2890 Sint-Amands, Lippeloseweg 57 bus A000.

STATUTEN

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "AMPHION 2.0", afgekort "AMPHION".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 647.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van

het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites en in het bijzonder het ontwikkelen van Internet/Extranet/Intranet Sites en alle aanverwante applicaties, het verlenen van internetaansluitingen, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande;

- de promotie van internettoepassingen en andere gelijkaardige projecten, het organiseren van studie- en voorstellingsdagen, alsmede het begeleiden van derden op het vlak van internettoepassingen en andere gelijkaardige projecten;

- het commercialiseren in het algemeen en het uitbrengen van een magazine en andere publicaties op internet en andere gelijkaardige projecten op het vlak van geautomatiseerde communicatiemiddelen, de aan- en verkoop, huur- en verhuur van hardware en software via deze communicatiemiddelen evenals de aan- en verkoop van allerlei toebehoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de ontwikkeling van hooggekwalificeerde soft- en hardware producten en de commercialisatie ervan, evenals de verkoop van licenties en rechten met betrekking tot software;

- de verwerving van auteursrechten en licenties welke de vennootschap zal kunnen behouden, exploiteren en beheren;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende hoger vermelde activiteiten en in het bijzonder voor het ontwerpen en schrijven van websites en andere software; - communicatiemanagement, marketing- en public relation activiteiten;

- het uitbaten van een dactylografische, ontwerp- en vertaalbureau, evenals een kantoor voor mechanografische werken;

- het schrijven, regisseren, produceren, inrichten, uitgeven en commercialiseren van allerhande artistieke producties en creaties, vertoningen en schouwspelen zoals onder meer toneelvoorstellingen, concerten, zangoptredens, ballet- en dansvoorstellingen, cabaret, musichall, filmvoorstellingen en lezingen, het schrijven en uitgeven van scenario s;

- het maken van geluidsopnamen, synchronisatie, muzikale decors, montage en het realiseren van magneetbanden;

- de producties van films en het verlenen van alle diensten verwant aan de filmproductie;

- de organisatie van feesten, salons, tentoonstellingen, kunstgalerijen, beurzen, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia, manifestaties en kunstmanifestaties, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementshallen dienstig voor voormelde activiteiten en overwegend ten behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst;

- het inhuren, verhuren en plaatsen van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met de in vorige alinea bedoelde activiteiten;

- het organiseren van privaatcursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming;

- het ontwerpen van illustratiewerken;

- het ontwerpen en voeren van publiciteit, reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand

december om tien (10) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende

werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag

bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het

bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer LAHEY Eric, voornoemde oprichter.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van

Luik B - Vervolg

zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op 30 juni 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AMPHION 2.0, AFGEKORT : AMPHION

Adresse
SCHAARBEEKLEI 647 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande