ANDA SALES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANDA SALES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.780.250

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 30.06.2014 14227-0536-011
11/08/2014
ÿþmod 11.1

111I!!1111111#111111

Luik là in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 1 JOLI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Le e

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ndernemingsnr: BE0464.780.250

Benaming (voluit) : ANDA SALES

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Laarstraat 43

3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte :NV: ontbinding & vereffening

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle IViostaert te Leuven op dertig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Lezing en onderzoek van het verslag van de raad van bestuur de dato drieëntwintig juni tweeduizend veertien, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op twintig juni tweeduizend veertien.

Verslag door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met ! beperkte aansprakelijkheid `LUK OSTYN', met zetel te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer OSTYN Luk, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"8. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding zoals opgenomen.in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van ANDA SALES NV een boekhoudkundige staat, afgesloten op 20 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 1.778.257,33 en een positief netto-actief van ¬ 1.778.257,33, inclusief het positief resultaat (winst) van ¬ 197.245,15 van het lopend boekjaar 2014. Bij de bepaling van dit resultaat werd er rekening gehouden met de kosten van vereffening (revisor, notaris en boekhouder), alsook met de vennootschapsbelasting over het lopend boekjaar.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van (1) de eventuele fiscale of sociale schulden die bij een stopzettingscontrole tot uiting zouden kunnen komen en (2) van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften die niet onder onze directe controleopdrachten vallen.

Partijen deelden mee dat er beroep zou worden gedaan op de mogelijkheid geboden door artikel 154 §5 W. Venn. om de ontbinding en de vereffening in één akte te verlijden. In dit kader bevestigen we, rekening houdend met de voorbehouden opgenomen in de voorgaande paragraaf, dat aile schulden ten aanzien van derden opgenomen in deze staat zijn betaald of dat de nodige gelden om die te betalen werden geconsigneerd.

Leuven, 25 juni 2014

(getekend)

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod iti

'  :),coor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2) Ontbinding van de vennootschap en, gezien de feitelijke toestand, onmiddellijke en definitieve afsluiting van de vereffening van de vennootschap.

is tussengekomen, mevrouw HEMELEERS Hilda voornoemd, die er zich toe heeft verbonden persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken,

3) Ontslag van de voltallige raad van bestuur zijnde:

- de heer VANDENWYNGAERT Jean Albert Johan, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Geelsveldweg

6A, gedelegeerd-bestuurder en bestuurder;

- mevrouw HEMELEERS Hilda Alice, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Geelsveldweg 6A,

bestuurder;

- de naamloze vennootschap AN DA, met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek, Laarstraat

43, bestuurder,

4) Décharge over het mandaat van de bestuurders;

5) Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen worden op het adres te 3190 Boortmeerbeek, Laarstraat 43.



VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de publicatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven

Tegelijk hierbij neergelegd:

-Uitgifte van voormelde akte, bijvoegsel hierbij: 1 volmacht;

-Verslag bestuursorgaan;

-verslag revisor,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 18.07.2012 12325-0229-012
27/01/2012
ÿþMotl Wafd 11,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I III11 I1I I INIIIII ~N

=iZaZ5,~0"

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 7 JAN. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.780.250

Benaming

(voluit) : ANDA SALES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Laarstraat 43 te 3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor meester Luc TALLOEN, geassocieerd notaris te Leuven, op 22 december 2011, geregistreerd vier bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der registratie op 4 januari 2012, boek 1367 blad 13 vak 13, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hogervermelde vennootschap heeft beslist hetgeen volgt :

1) Aanpassing van de statuten aan de wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, zodat artikel zes van de statuten als volgt zal luiden:

Artikel 6 - Aandelen op naam

De eigendom van een aandeel heeft rechtens tot gevolg dat wordt ingestemd met de onderhavige statuten en de besluiten van de Algemene Vergadering.

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

2)Afschaffing van de categorieën van aandelen en aanpassing van artikel 5 van de statuten in verband met het kapitaal dat voortaan als volgt zal luiden:

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde genummerd van één tot tweehonderd vijftig (1 tot 250), elk met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal.

3) Aanpassing van artikel 19 van de statuten met betrekking tot de bijeenroeping van de algemene vergadering, dat thans als volgt zal luiden:

"Artikel 19: Plaats  bijeenroeping:

De algemene vergadering van aandeelhouders worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsberichten voor deze vergaderingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders zowel de gewone als bijzondere als buitengewone mag worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de commissaris(sen).

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door aandeelhouders die één vijfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissingen met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergaderingen van aandeelhouders moeten geschieden overeenkomstig de wet.

De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris, worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

Zij bekomen samen met de oproepingsbrief de bij de wet bepaalde stukken.

Nochtans kan de algemene vergadering van aandeelhouders steeds geldig vergaderen indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zelfs zonder voorafgaande bijeenroeping. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige ander informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie-of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijk besluitvorming, dan moet het rondschrijven waarvan hoger sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd."

4)Aanpassing van artikel 20 van de statuten met betrekking tot de bijeenroeping van de algemene vergadering als volgt : Artikel 20 : Toelating algemene vergadering

"Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap,

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde deze formaliteiten vervuld heeft."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte statutenwijziging;

- historiek en gecoördineerde statuten.

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 23.08.2011 11433-0274-012
16/02/2011
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeteed, ter griffie der

Réeetbank van Korliglitgg.2011

t Leuven, de

DE GRIFFIER.

Griffie

Kiioasssi+

bel aa

BE

Sta

Ondernemingsnr 0464.780.250

Benaming

(voluit) : ANDA SALES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LAARSTRAAT 43 TE 3190 BOORTMEERBEEK

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Ingevolge bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 8 december 2010, beslist de bijzondere algemene vergadering het mandaat als gedelegeerd bestuurder van de heer Jean VANDENWYNGAERT, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Geelsveldweg 6A, alsook de mandaten als bestuurders van Mevrouw Hilda HEMELEERS, de heer Jean VANDENWYNGAERT en de naamloze vennootschap ANDA te verlengen voor een periode van zes jaar vanaf 9 december 2010.

De heer Jean VANDENWYNGAERT

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 30.06.2010 10257-0004-012
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 22.06.2009 09274-0053-012
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 12.07.2008 08417-0247-012
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 02.07.2007 07317-0211-014
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 17.07.2006 06481-1167-012
23/06/2005 : LEA014397
07/07/2004 : LEA014397
10/07/2003 : LEA014397
19/07/2002 : LEA014397
10/01/2002 : LEA014397
29/12/1998 : LEA14397

Coordonnées
ANDA SALES

Adresse
LAARSTRAAT 43 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande