ANDERE SMAKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDERE SMAKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.970.529

Publication

04/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-02-2015

Griffie

*15302189*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0589970529

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ANDERE SMAKEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Veronique Laloo te Sint-Lievens-Esse (gemeente Herzele), op dertig januari tweeduizend vijftien, ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "ANDERE SMAKEN" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDERE SMAKEN".

2. Zetel: 1540 Herne, Geraardsbergsesteenweg 46.

3. Duur: Opgericht voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

1) De heer PAPPAERT Kenny William, geboren te Geraardsbergen op negenentwintig augustus negentienhonderd tweeënnegentig, ongehuwd, wonende te 1540 Herne, Geraardsbergsesteenweg 46.

2) De heer VAN SNICK Jos, geboren te Ninove op vijf april negentienhonderd negenenzestig, echtgenoot van mevrouw SCHEERLINCK Joke wonende te 1760 Roosdaal - Pamel, Tombergstraat 8.

5. Kapitaal  aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de Record Bank te Gent, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Als vergoeding van hun inbreng wordt aan de inbrenger(s) het volgend aantal aandelen toegekend : - aan de heer Pappaert Kenny, voornoemd: éénenvijftig (51) aandelen; Deze aandelen zijn volledig volgestort.

- aan de heer Van Snick Jos voornoemd: negenenveertig (49) aandelen; Deze aandelen zijn volledig volgestort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 30 januari 2015 en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onderwerp akte :

Oprichting

Geraardsbergsesteenweg(HN) 46 1540 Herne

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van

één zaakvoerder.

Aanstelling zaakvoerder: Tot eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: De heer PAPPAERT

Kenny, voornoemd.

Die heeft verklaard zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

§ de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

§ de uitbating van ruimten met hotel- of restaurantbestemming, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en investeren in hotelresidenties, hotels, restaurants, verbruikssalons, boetieks en, algemeen genomen, handelsinrichtingen alsook op de openbare weg en markten; § ontwikkelen en commercialiseren van cadeaubonnen;

§ uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

§ uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

§ uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van het bovenvermeld doel;

§ training en coaching (soft skills, project management, service management) aan bedrijven en particulieren;

§ de groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export in allerhande materialen met betrekking tot bovengenoemde activiteiten;

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan onder meer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anderszins, belangen hebben of nemen in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant is met het hare of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt. Deze opsomming is niet beperkend.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand november om 19.00 uur en voor de eerste maal in 2016.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte.

Coordonnées
ANDERE SMAKEN

Adresse
GERAARDSBERGSESTEENWEG 46 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande