ANDREAS DE SCHRYVER

Divers


Dénomination : ANDREAS DE SCHRYVER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.625.533

Publication

14/07/2014
ÿþMari Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833.265.533

Benaming

(vola) : Andreas De Schryver

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel: Maagdekensclelle 1 - 3080 TERVUREN

(volledig adres)

Onderwerp akte:: Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 5 maart 2014 blijkt dat de vergadering onder meer volgende besluiten heeft genomen:

- Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17.550,00) EUR om het te brengen van duizend (1.000,00) EUR op achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) EUR door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17.550) deelbewijzen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, welke deelbewijzen worden uitgegeven tegen de prijs van één (1,00)

EUR per deelbewijs, hetzij tegen de globale prijs van zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17.550,00) EUR. Aile deelbewijzen zijn te volstorten door inbreng in geld.

Deze zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17.550) nieuw gecreëerde deelbewijzen zijn van dezelfde aard en geven dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande deelbewijzen, en zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf het huidig boekjaar,

-Wijziging van artikel 5 van de statuten teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) EURO en is verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) deelbewijzen, zonder nominale waarde, die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering beslist tot schrapping van de woorden "van de rechtbank van eerste aanleg" in de eerste alinea van §2 van artikel 6 van de statuten en aldus de eerste alinea van §2 te vervangen als volgt: "§1. Overgang van de deelbewijzen onder de levenden

Een vennoot kan zijn deelbewijzen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn deelbewijs in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is."

- De vergadering beslist tot rechtzetting van de nummering van het Artikel 10. Boekjaar Bestemming van

het resultaat en het te vervangen ais volgt:

"Artikel 11. Boekjaar Bestemming van het resultaat."

- De vergadering beslist tot rechtzetting van de nummering van het Artikel 11. Ontbinding - Vereffening en

het te vervangen als volgt:

"Artikel 12. Ontbinding - Vereffening."

- Enerzijds wijziging van het hernummerde artikel 12, §2 en §3 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening en anderzijds toevoeging van een §4, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met de

gewijzigde wetgeving in dit kader, ais volgt:

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111tIW11,111111111

1 bel ai Be Sta

NEERGELEGD

03 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"§2. Aanstelling 'V'en vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaars handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk dcor de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden.

§

S. Verdeling van het vereffeningsresuffeat

Vooraleer de vereffening wordt gesloten, legen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil.

§ 4. Ontbinding en vereffening in één akte

In afwijking van voorgaande paragrafen kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

- Toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten inzake de samenloop dat luidt als volgt

"Artikel 13. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkornsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

Andreas De Schryver

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

*beho'uMen

aan het

Belgisch

Staatsblad

»."

Coordonnées
ANDREAS DE SCHRYVER

Adresse
Zetel: Maagdekensclelle 1 - 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande