ANETO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANETO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.912.535

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14344-0541-010
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13354-0507-009
15/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303751*

Neergelegd

10-06-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ANETO CONSULT

0836912535

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geasocieerd Notaris te Brussel, op 9 juni 2011, blijkt dat zijn verschenen:

De Heer VAN BIESEN Johan Jozef, geboren te Wilrijk op drieëntwintig februari negentienhonderd zevenenzestig

Mevrouw MARESCOT du THILEUL Anne Béatrice Marie, geboren te Tours (Frankrijk) op vier september negentienhonderd driënzeventig

1. samenwonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Dorpsstraat 125

Welke komparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming ANETO CONSULT, met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, Dorpsstraat 125, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, verdeeld in honderdtwintig (120) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdtwintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in de Europese Gemeenschap en buiten de Europese Gemeenschap:

- Het verlenen van advies en oplossingen met betrekking tot de quantitatieve modellering van risico en stochastische systemen, beiden voor alle mogelijke toepassingen waaronder doch niet beperkt tot verzekeringen, beleggingen, telecom, fluid dynamics, energie, nutsvoorzieningen, economische studies, workflow, distributiemethoden en logistiek, ...

- Het verlenen van advies en oplossingen met betrekking tot statistische analyse, actuariële berekeningen voor ondermeer maar niet beperkt tot financiële instellingen en (her)verzekeraars.

- Het verlenen van advies en oplossingen met betrekking tot portfolio management alsook met betrekking tot valuation.

- Het verlenen van advies en oplossingen inzake het identificeren, quantificeren, minimaliseren en benutten van elk ondernemingsrisico.

- Het verlenen van advies en oplossingen met betrekking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen in de ruime betekenis van het woord.

- Het verlenen van strategisch advies alsook het verlenen van interim en project management of advies hieromtrent.

- Het verlenen van of het adviseren omtrent alle activiteiten verbonden aan logistiek en  supply chain management alsook inzake kwaliteitscontrole, human resources en het onderhoud van industriële systemen.

- Het verstrekken van commerciele dienstverlening, bemiddeling, opleiding, consultancy en ontwikkeling in de breedste zin van het woord met betrekking tot automatisering, elektronica, informatieverwerking, informatiebehandeling, software en hardware, evenals alle aanverwante toepassingsgebieden.

- De ontwikkeling, de commercialisering door verkoop of op enige andere wijze, de aankoop, verkoop, import en export, het onderhoud en de integratie van elke software voor elke mogelijke toepassing.

- De ontwikkeling, de commercialisering door verkoop of op enige andere wijze, de aankoop, verkoop, import en export, het onderhoud en de integratie van alle hardware voor elke mogelijke toepassing.

- De ontwikkeling, de commercialisering door verkoop of op enige andere wijze, de aankoop, verkoop, import en export, het onderhoud en de integratie van alle mogelijke toepassingen, hard- of software dat de bevordering beoogt in de levenskwaliteit van gehandicapten, slechthorenden en slechtzienden.

- Het ontwikkelen en bouwen van evenals het verzorgen van alle technische werkzaamheden inzake computersystemen, electronica en robotica met inbegrip van levering, installatie en onderhoud, programmatie en elke andere vorm van dienstverlening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1640 Sint-Genesius-Rode, Dorpsstraat 125

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen alsook van methodologiën.

- De organisatie en het geven van theoretische en praktische opleidingen, trainingen, seminars, workshops, vergaderingen, evenementen, feesten, recepties, symposia en congressen voor of aan bedrijven, universiteiten, verenigingen, organisaties en particulieren. Deze lijst is niet limitatief.

- Het bedenken, ontwikkelen, schrijven, uitgeven, aankopen, verkopen, uitlenen, bewerken, enzoverder van ondermeer doch niet beperkt tot literaire werken, boeken, tijdschriften, artikels en promotionele stukken.

- Het uitoefenen van elke free-lance journalistieke activiteit.

- Het verhuren van webruimte - hosting, evenals het verlenen van elke internet of netwerk gerelateerde dienst alsook van diensten omtrent digitale publicatie- en presentatietechnieken.

- De ontwikkeling, aan-/verkoop, huur en verhuur, leasing en opslag van alle producten en materialen en apparatuur voor beeld-, signaal- en geluidsregistratie en -weergave en op het gebied van electronica, informatica, multimedia, geluids- en beeldmedia, telecommunicatie, fotografie, fotogravure, film en software, alsook hun toebehoren en de daarbij horende diensten en aanverwante artikelen.

- De import, export, aankoop, verkoop en distributie van alle bloemen, planten, tuinmaterialen en hieraan gelieerde producten alsook het verrichten van werkzaamheden als commissionair met betrekking tot deze producten.

- De import, export, aankoop, verkoop, bewerking en distributie van alcoholhoudende dranken zoals wijn, champagne, cava, porto, spumante, ... en hieraan gelieerde producten alsook het verrichten van werkzaamheden als commissionair met betrekking tot deze producten. De vennootschap kan tevens advies en diensten verlenen met betrekking tot deze producten of omtrent onderwerpen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verbonden zijn.

- De import, export, aankoop, verkoop, bewerking en distributie van luchtvaartballonnen, radio geleide model vliegtuigjes en helicopters, vliegers, ... en hieraan gelieerde producten alsook het verrichten van werkzaamheden als commissionair met betrekking tot deze producten. De vennootschap kan tevens advies en diensten verlenen met betrekking tot deze producten of omtrent onderwerpen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verbonden zijn.

- Het ontwerpen, vervaardigen, verwerven, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle kunstwerken in de ruime zin van het woord.

- Het verrichten, het coördineren en het begeleiden van reizen.

- De uitbating van een klusjesdienst, alle onderhouds- en herstellingswerken aan gebouwen, zowel aan ruwbouw als aan inboedel en interieur, hieronder begrepen maar geenszins beperkt tot timmer- en schrijnwerk, schrilderwerken, decoratiewerken, aanleg en onderhoud allerhande, ...

- Het ontwerpen, vervaardigen, de import, export, aankoop, verkoop, bewerking en distributie van producten verbonden met cartografie en GPS evenals het verlenen van diensten in dit verband.

- Het maken, bewerken, archiveren en beheren van persfoto s, fotoreportages, beelden en film.

- Het ontwerpen, bewerken, archiveren en beheren van digitale foto s, portretten, bedrijfsdocumenten , - publicaties, en  film.

- Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden of beheren van alle octrooien, licenties, handelsmerken, auteursrechten, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten of aanverwante immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelomschrijving of activiteiten verband houden of die bijdragen tot haar ontwikkeling.

- Catering in de brede zin van het woord en het geven en of uitwerken van kookworkshops.

- De opvang en begeleiding van personen in moeilijkheden waaronder wordt verstaan maar niet beperkt tot personen met een mentale of physieke handicap.

- Het voor eigen rekening, als lasthebber en voor rekening van anderen optreden en verrichten van alle diensten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de doelomschrijving of de activiteiten van de vennootschap.

- Het verwerven, beheren, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen, ... van alle roerende of onroerende goederen, inclusief de zakelijke rechten verbonden aan deze laatsten voor zover van toepassing. De vennootschap kan tevens alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

- Het verrichten van elke financiële transactie waaronder de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten.

- Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

- Het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of verenigingen. Ze kan tevens controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat of zal ontstaan.

- Het verrichten van alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of gelijkaardige doelen.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap zal in het algemeen alle garanties en borgen kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen kunnen stellen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, alle aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan- en verkopen of onderschrijven. De vennootschap kan tevens alle voorschotten en leningen verschaffen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan

bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zesentwintigste van de maand mei van elk jaar, om

negentien uur.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten

die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats

aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze,

ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke

reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de

zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De komparanten, vertegenwoordigd zoals hiervoren bepaald, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend twaalf De eerste

jaarvergadering zal bijgevolg in zesentwintig mei tweeduizend dertien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- De Heer VAN BIESEN Johan, voornoemd

- Mevrouw MARESCOT DU THILLEUL Anne, voornoemd

Hier aanwezig en aanvaardend/of hier vertegenwoordigd zoals gezegd.

De opdracht van de Heer Johan VAN BIESEN zal ten bezwarende titel worden uitgeoefend.

De opdracht van Mevrouw Anne MARESCOT du THILEUL zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3. Benoeming commissaris-revisor.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf twintig april tweduizend en elf, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 21.07.2015 15327-0121-010

Coordonnées
ANETO CONSULT

Adresse
DORPSSTRAAT 125 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande