ANIDOC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANIDOC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.991.620

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.08.2014 14462-0268-010
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13331-0374-010
27/06/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kgophandei5 JUNI ~o~~

te Leuven, de 11

DE GRIFFIER,

Griffie

II1 1111 III 11 I 1 I I II II I 1 I 10

*11095385*

be

a

B,

1 I 1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onderrlemingsnr : o 536. GiR.1. 49,

Benaming : ANIDOC

(voluit)

Rechtsvorm ' Burgerlijke vennootschap met de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Kouterstraat 23

3071 Erps-Kwerps

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Corneel De Ceusterstraat, nummer 4 A, op 31 mei 2011 blijkt dat

Mevrouw CEULEMANS Iefje Marie Thérèse Agnes, geboren te Watermaal-Bosvoorde op zestien september negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3071 Kortenberg (Erps-' kwerps), Kouterstraat 23.

1. Een burgerlijk vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "ANIDOC", met zetel te 3071 Erps-Kwerps, Kouterstraat 23, en met als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België, de Europese Unie en derde landen: - het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens: de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren: van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de' uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven en/of verhuren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een praktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te, vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks:verband houden met de verwezenlijking;' van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te, vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgend de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakte erover de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening, van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de' ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit: kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

2. waarvan het geplaatst kapitaal dertigduizend euro (30.000,00 EUR)bedraagt,. vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal is: volledig volstort.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

3.De vennootschap wordt in en buiten de rechte geldig vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw CEULEMANS Iefje, voornoemd.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden. afgesloten op 31 december 2012.

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

WAARVAN UITTREKSEL

Op de laatste b!z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Coordonnées
ANIDOC

Adresse
KOUTERSTRAAT 23 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande