ANKAPAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANKAPAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.988.130

Publication

11/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305073*

Neergelegd

07-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537988130

Benaming (voluit): Ankapage

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Kruisheide 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op zeven september tweeduizend dertien hebben:

1. De heer DE LOBEL Dirk Arthur Frank Rufin, geboren te Leuven op 27 januari 1959 en zijn echtgenote mevrouw VANRUSSELT Pascale Germaine Emile, geboren te Mechelen op 7 augustus 1964, samen wonende te 3140 Keerbergen, Kruisheide 14.

2. De heer BOSSUYT Paul Hendrik Edward, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 24 februari 1964 en zijn echtgenote mevrouw VERBRAEKEN Annick Françoise Maria, geboren te Soest op 14 augustus 1966, samen wonende te 3140 Keerbergen, Ruandadreef 18.

3. De heer GONNISSEN Guido Antoon Paul, geboren te Deurne op 17 april 1962 en zijn echtgenote mevrouw SCHAEPHERDERS Gerda Maria Jean, geboren te Mechelen op 16 februari 1966, samen wonende te 2820 Bonheiden, Reetlei 13.

4. De heer VERBRUGGEN Daniël Theophiel Yolande, geboren te Bornem op 12 december 1968 en zijn echtgenote mevrouw CORTOOS Karin Esther Theodora Marguerite, geboren te Mechelen op 22 september 1964, samen wonende te 3128 Tremelo (Baal), Lange Venstraat 14.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Ankapage en met zetel te 3140 Keerbergen, Kruisheide 14 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro, vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen.

Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichters geplaatst en volgestort als volgt:

1. De echtgenoten De Lobel  Vanrusselt plaatsten vijftigduizend euro, geheel volgestort. Zij ontvangen elk vijftien aandelen.

2. De echtgenoten Bossuyt - Verbraeken plaatsten vijftigduizend euro, geheel volgestort. Zij ontvangen elk vijftien aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. De echtgenoten Gonnissen  Schaepherders plaatsten vijftigduizend euro, geheel volgestort. Zij ontvangen elk vijftien aandelen.

4. De echtgenoten Verbruggen  Cortoos plaatsten vijftigduizend euro, geheel volgestort. Zij ontvangen elk vijftien aandelen.

Het volgestort kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00). Ik, notaris, bevestig dat het bedrag van 200.000,00 euro gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

a) - de inrichting, de organisatie en het begeleiden van alle feesten, seminaries, manifestatie s en evenementen van artistieke, culturele, pedagodische, wetenschappelijke of sportieve aard.

- de uitbating van een Bed and Breakfast en de verhuur van vakantiewoningen.

- de activiteiten van traiteur en het verschaffen van maaltijden.

- Voor eigen rekening het verwerven van een onroerend vermogen en daartoe het verkopen en kopen, huren en verhuren of op een andere wijze ter beschikking nemen of stellen, in leasing geven of in leasing nemen, bouwen en verbouwen van onroerende goederen.

- Voor eigen rekening het verwerven van een roerend vermogen bestaande uit immateriële, materiële en financiële activa en daartoe het verkopen en kopen van dergelijke activa.

b) Alle financiele, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c) De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

d) het uitvoeren van een mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

e) De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verschaffen voor kredieten verstrekt aan derden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

Zo er drie of meer zaakvoerders zijn vormen zij een college van zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders kan de haar toevertrouwde taken onder haar leden verdelen zodat sommige of alle zaakvoerders, evenwel onder de verplichting te rapporteren aan het college van zaakvoerders, bepaalde taken alleen kunnen uitoefenen. Het college van zaakvoerders kan evenwel op elk ogenblik deze taakverdeling wijzigen of herroepen.

Vergaderingen van het college van zaakvoerders

Het college van zaakvoerders vergadert onder het voorzitterschap van haar voorzitter,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

gekozen uit haar leden, en bij diens afwezigheid van de oudste aanwezige zaakvoerder.

Het college komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter. De voorzitter draagt er zorg voor dat de convocatie en de agenda tijdig aan alle bestuurders worden meegedeeld. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig vergaderen indien meer dan de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Elke zaakvoerder kan zich laten vertegenwoordigen doch slechts door een ander zaakvoerder en mits de volmacht blijkt uit een geschreven stuk. De besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid en worden opgetekend in de notulen die ondertekend worden door alle aanwezige zaakvoerders en waarbij de volmachten worden gevoegd. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereist, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder, indien slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Tot zaakvoerders worden benoemd:

- de heer De Lobel Dirk

- de heer Bossuyt Paul

- de heer Gonnissen Guido

- de heer Verbruggen Daniël

allen voornoemd. Zij aanvaarden hun mandaat. Vermits er vier zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Tot voorzitter van dit college wordt benoemd: de heer De Lobel Dirk, die dit mandaat aanvaardt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, die gezamenlijk handelen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Luik B - Vervolg

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.07.2015, NGL 10.08.2015 15404-0092-011
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 21.07.2016 16353-0145-011

Coordonnées
ANKAPAGE

Adresse
KRUISHEIDE 14 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande