ANLEON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANLEON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.739.634

Publication

04/07/2014
ÿþMod Word 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

*14129851*

Ondernemingsnr : 06,5V, 7,5ei) 63Y

Benaming

(voluit) : ANLEON

(verkort)

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Spechtenstraat 8, 3078 Kortenberg (Everberg).

(volledig adres)

Onderwerp akte; Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Karen HAUWAERTS, notaris met standplaats te Neerijse, op 23 juni 2014, akte nog te registreren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL - DUUR,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder de naam "ANLEON", met zetel te 3078 Kortenberg (Everberg), Spechtenstraat 8, en met een onbeperkte duur;

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER,

Mevrouw FLUYT Anja, Wonende te 3078 Kortenberg (Everberg), Spechtenstraat 8.

SAMENSTELLING, BEDRAG EN GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20,000,00) , volledig in geld geplaatst ten belope van TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00) gestort en vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven door mevrouw FLUYT Anja, voornoemd, ten belope van HONDERD (100) aandelen, en volledig volgestort ten belope van twintigduizend euro (E 20.000,00).

De ihstrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (E 20,000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE867360 04567350 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 juni 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en zal worden afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING : PLAATS-DAG-UUR-EERSTE JAARVERGADERING,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van juni om achttien (18) uur, De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend zestien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering zal een aanwezigheidslijst bijgehouden worden. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, al dan niet In de statuten benoemd. De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering die tevens de duur van het mandaat bepaalt.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten

" zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die ; belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

" rechtspersoon.

25

JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te intfertett

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaermaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld: mevrouw FLUYT Anja, wonende te 3078 Kortenberg (Everberg), Spechtenstraat 8,

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, WINSTVERDELING.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals bet uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk weike reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

-Het uitbaten van kleinhandel n texttel, schoonheidsproducten en toiletartikelen en dergelijke; -Marktonderzoek;

-Organisatie van diverse evenementen;

-Communicatie en promotie;

-Groot- en kleinhandel in vrouwen- en kinderenlingerie, nachtkledij, strand- en badkledij;

-Groot- en kleinhandel in aile soorten kleding voor dames, kinderen en heren;

-Groot- en kleinhandel in babykleding;

-Groot-en kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, broeksriemen, paraplu's, sieraden, reukwaren en

cosmetica, geschenkartikelen, allerhande kledingaccessoires, gadgets en handtassen;

-Groot- en kleinhandel in textiel, kledingstoffen, lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, beddengoed,

lederwaren en schoeisel;

-de verkoop kan plaats hebben in winkels, op markten, op homeparty's, via internet, enzovoort;

-het retoucheren en herstellen van voormelde artikelen;

-het organiseren van modeshows, beurzen, braderijen enzovoort;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijk doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijk doel te interpreteren.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden,

ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake de statutenwijziging.

Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt.

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

VOLMACHT.

Door voornoemde zaakvoerder werd volmacht gegeven aan FIDULEX bvba met zetel te 1930 Zaventem, Handelsstraat 25, met macht tot indeplaatsstelling, om ai het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een

JiD

I

d? Ir Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook

uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Karen HAUWAERTS.

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANLEON

Adresse
SPECHTENSTRAAT 8 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande