ANN DAEMS ADVIESBUREAU

Société en commandite simple


Dénomination : ANN DAEMS ADVIESBUREAU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 628.855.255

Publication

07/05/2015
ÿþ,2- Mod Wort! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11

5064999*

NEERGELEGD

2 Li APR. 219,4b

GffeReclrtbartKvan tcoophandel

~~ tegtefflsn ?

~.~

Ondérnemingsnr : p 62!. ;1,SS _ ,gja S-

Benaming

(voluit) : ANN DAEMS ADVIESBUREAU

(verkort) :

Rechtsvorm " GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KERKOMSESTEENWEG 79 A - 3370 BOUTERSEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Akte van oprichting

Op heden, 13/04/2015 zijn de partijen:

1.Daems Ann (NN 70.11.30-122.40) wonende te 3370 Boutersem - Kerkomsesteenweg 79 A

2.Maes Olivier (NN 72,07.18-347.92) wonende te 3370 Boutersem - Kerkomsesteenweg 79A

overeengekomen een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap en dit voor onbepaalde tijd.

Art.1: Naam en Zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als naam: Ann Daems Adviesbureau.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3370 Boutersem, Kerkomsesteenweg 79 A.Hij kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in Belgëworden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit besluit moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De Vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder exploitatiezetels, kantoren en bijhuizen oprichten in Belgëen in het buitenland.

Art. 2: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

a)in het algemeen adviesverlening, studie, organisatie en begeleiding inzake administratieve, handels- en sociale aangelegenheden van ondernemingen in de meest ruime zin;

b)in het bijzonder; het opmaken van marketing, organisationele, financëe en strategische analyses en plannen, begeleiding van strategieimplementatie alsmede de uitwerking van marktbenaderingen;

c)het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen onder gelijk welke vorm in andere vennootschappen en ondernemingen;

d)het optreden als bestuurder van vennootschappen en als manager van vennootschappen en ondernemingen. In algemene regel mag zij bovendien alle handelingen stellen van roerende en onroerende, burgerlijke, financëe, industrEb en commerce aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of kunnen uitbreiden.

Art. 3; Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, die iedere 1/100e van het

kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden al volgt verdeeld: Daems Ann 99 %

Maes Olivier 1 %

op de Laatste biz van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk en gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering.De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en daar ter inzage is van de vennootschap.

Art. 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 1 mei 2015.Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de Algemene Vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Art. 5: Vennoten

Zijn vennoten:

- de ondertekenaars van huidige akte

- de natuurlijke of rechtspersonen, als vennoot aanvaard door een besluit van de algemene vergadering

der vennoten, beslissend met een gewone meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De aanvaarding van een vennoot wordt aangetekend in het register van aandelen.

Alle oprichters zijn vennoten en zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de

vennootschap aangegaan.

Art. 6: Bestuur & zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, zij kan het mandaat ook herroepen of hernieuwen.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging voorzien kan worden, De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De individuele onderzoeks-en controlebevoegdheden van de vennoten kan worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

De zaakvoerder(s) hebben de macht om, onder meer alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, kortom alle goederen verhandelen op alle mogelijke wijze en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan en de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren.

Art. 7: Algemene Vergadering

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van juni om 20:00 uur, Indien die dag een wettelijke

feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Elke algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats en België die in de

bijeenroepingen wordt aangegeven. De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld m.b.t. hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder roept de gewone algemene vergaderingen en de bijzondere algemene vergaderingen bijeen. De oproeping tot de algemene vergadering wordt ten minste 15 dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een e-mail. Op aanvraag wordt de uitnodiging per post verstuurd. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Deze oproepingsformaliteiten dienen niet te gebeuren als blijkt dat alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Een vennoot mag zich bij geschreven volmacht laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere vennoot die stemrecht heeft.

Art. 8: Bijzondere Algemene Vergadering

Bijzondere algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerders, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moeten er één bijeenroepen telkens één of meer vennoten die één vijfde van de aandelen in handen hebben dit vragen, op voorwaarde dat precleze punten voor behandeling door de algemene vergadering worden aangeduid. Zij moet samenkomen binnen één maand na het verzoek,

tloSr- 4a^houden aai. tzi?t Exl9ísth Staatsbtaci

Art. 9: Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf I mei 2015 tot 31 december 2016.

Art. 10: Ontbinding & Vereffening

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen. De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheden en hun vergoedingen. Zolang de vereffenaars niet zullen aangeduid zijn, is de zaakvoerder van rechtswege belast met de vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de macht van de zaakvoerder.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Art. 11: Wetboek der vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar de Vennootschappenwet. Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn.

Art, 12: Overgangsbepalingen

De oprichters benoemen met eenparigheid van stemmen als zaakvoerder, vanaf 1mei 2015 en voor onbepaalde tijd, Mevrouw Daems Ann, die aanvaardt, De zaakvoerder zal haar taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen, evenmin worden controlerende vennoten aangesteld. De oprichters beslissen met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting.

Voor echt verklaard,

Daems Ann

Zaakvoerder

00 ce saste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(sn} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ANN DAEMS ADVIESBUREAU

Adresse
KERKOMSESTEENWEG 79A 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : Kerkom
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande