ANN DIERICKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANN DIERICKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.984.725

Publication

19/03/2013
ÿþMOd 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

*13041 58*

A

u

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank vars Koophandel

te Leuven, de 0 8 2013

DE GR!FFI R

ternie

Ondernemingsnr : 0509.984.725

Benaming

(voluit) : Ann DIERICKX

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, De vier vaantjes 77

Onderwerp akte : rechtzetting

In het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13036340 werd verkeerdelijk gepubliceerd dat

een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Ann DIERICKX" werd opgericht.

De benaming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid luidt echter: "ANN DIERICKX".

Het betreft een louter materiële missing.

(get.) M, Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2013
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111§101111

Neerge;egc ter g,,rbe de.

Rechtbank van Koophanae,

te Leuven, de 2 0 FM 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : SOS . (1t4. 1-ZS Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Ann DIERICKX

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, De vier vaantjes 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Martien Grauls te Aarschot, op 19 februari 2013, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ann DIERICKX", met zetel te 3000 Leuven, De vier vaantjes 77, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door

Mevrouw DIERICKX Ann, geboren te Dendermonde op 23 juli 1973, gehuwd met de Heer VAN DAELE Dirk, geboren te Sint-Niklaas op 17 september 1970, wonende te 3000 Leuven, De vier vaantjes 77,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze: Mevrouw Ann D'ERICKX, voornoemd, houder van honderd aandelen.

Dat elk aandeel in contanten volgestort is ten belope van tenminste twee/derde, hetzij in het totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

Dat de fondsen, ver& het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd werden bij KBC Bank Leuven Ladeuze, door storting of overschrijving op het speciale rekening nummer BE46 7350 3247 0736.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aanverwante activiteiten, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten als het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap za! bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Deze zaakvoerders moeten evenwel advocaten zijn of burgerlijke vennootschappen wiens doel de uitoefening van het beroep van advocaat is.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoiden aan het Belgisch Staatsblad

Hij kan onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

Mevrouw DEERICKX Ann, voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten,

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om negentien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2014 om 19 uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2013.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte en bankattest

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 18.07.2016 16327-0601-010

Coordonnées
ANN DIERICKX

Adresse
DE VIER VAANTJES 77 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande