ANN WALLAYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANN WALLAYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.918.259

Publication

26/03/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr, : 0536.918.259

Benaming : ANN WALLAYS

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Vaartstraat 59/2

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Tekst

Uit een proces-verbaal verleden voor Catherine CROES, notaris te Herent, vervangende haar ambtsgenoot Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven, wettelijk belet, op vijfentwintig februari tweeduizend veertien, dragende de vermelding "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Haacht op 27 FEB 2014 Boek 5180 Blad 99 Vak 02 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) (getekend) De Ontvanger", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ANN WALLAYS" met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vaartstraat 59/2, onder meer volgende besluiten genomen heeft:

- kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder de dato 28 januari 2014 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luk Ostyn, niet zetel te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Luk Ostyn, bedrijfsrevisor, de dato 27 januari 2014, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

- het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd achtentachtig duizend zeshonderd achtendertig euro (¬ 288.638) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd en zevenduizend tweehonderd achtendertig euro (¬ 307,238) mits uitgifte van 1.862 nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen worden toegekend aan de inbrenger als vergoeding voor de inbreng.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng van tweehonderd (200) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jansen, Wallays & De Meutter", geassocieerde notarissen, met zetel te 3000 Leuven, Vaartstraat 59/1, ondernemingsnummer 0477.877.725, rechtspersonenregister Leuven, zoals deze aandelen nader omschreven zijn in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering heeft vastgesteld dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat zij werd volgestort door inbreng in natura,

- artikel 5 van de statuten aan de passen aan de zonet tot stand gekomen kapitaalverhoging, om het voortaan te laten luiden als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd en zevenduizend tweehonderd achtendertig euro (¬ 307.238), vertegenwoordigd door 1.982 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Historiek

Bij de oprichtingsakte bedroeg het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

.Bij de kgpitaalverhoring besloten giroces-verbaal van notaris_Catherine Croes_Ltq_Herent,_.912 25

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s 111 111116111à1J1 iuu

Neergel+l;gd têt griffie der Ficohtbenlf Van Koophandel

timvenr de 13 MAART 2014

~

GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan,het ° e gisG

Staatsblad

februari 2014 werd het kapitaal gebracht op driehonderd en zevenduizend tweehonderd achtendertig

euro (¬ 307.238) vertegenwoordigd door 1.982 aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

- aan de zaakvoerder en/of zijn gevolmachtigde de nodige machten te verlenen om over te gaan tot de

uitvoering van de genomen beslissingen en aan de notaris om over te gaan tot de coördinatie van de

statuten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Catherine Croes



Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte ván proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2013
ÿþMMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1"tebrt-_;e)Ity'c+l [k:fi e

ieltyeki(ble4c vnin ttr~nr,r,i.,,c t¬ _'

47,,7r

411f I 2013

Voc

behot

aan

Belgi

Staat

ondernemingsnr : S te), 253

Benaming : ANN WALLAYS

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Vaartstraat 59/2

Onderwerp akte : OPRICHTING -- BENOEMINGEN

Tekst

Uit een akte verleden voor Catherine Croes, geassocieerd notaris te Herent op negentien juli tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel wordt uitgereikt vôôr registratie met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat,

Mevrouw Wallays Ann Francesca, geboren te Gent op 10 oktober 1965, wonende te 3000 Leuven, Vaartstraat 59 bus 2

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aari prakelijkheid heeft opgericht met de naam "ANN WALLAYS".

" Maatschappelijke zetel:

te 3000 Leuven, Vaartstraat 59/2.

 % doel:

De vennootschap is een notariële participatievennootschap in de zin van artikel 3 van het Reglement voor de Vennootschappen van Notarissen, goedgekeurd door de algemene vergadering van de Nationale Kamer van notarissen op 22 juni 2004.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert.

De vennootschap kan, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, in het kader van de verwezenlijking van haar burgerlijk doel en met het oog op een rendabel en doelmatig beheer van haar vermogen, alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten. Zij kan daartoe bovendien alle leningen, financieringen en leasingcontracten aangaan.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

" Maatschappelijk kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting volledig volstort in speciën.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 juli 2013.

" Boekjaar:

begint op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste

boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Koophandel en eindigt op 31 maart 2014.

 % Jaarvergadering:

wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand september om 17 uur 30 minuten in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2014,

 % Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die tevens het ambt van notaris uitoefent, Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd, mevrouw Ann Wallays, voor de duur van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statutaire zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een lasthebber. Deze volmachten dienen beperkt in de tijd te zijn en bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Voor de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder in de professionele notarisvennootschap waarin deze vennootschap participeert, wordt mevrouw Ann Wallays, benoemd als vaste vertegenwoordiger,

 % Winstverdeling - reserves:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst, rekening houdende met de

geldende wettelijke bepalingen.

" Liquidatiesaldo

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige

gelden, zal het batig saldo aangewend warden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun

afbetaald bedrag en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het

aantal aandelen die zij bezitten.

Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan heeft de oprichter verklaard geen commissaris te benoemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Catherine Croes

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte

Voor-

Pgilfirgen

aaTi het

egíf~'scíh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 30.10.2015 15662-0132-011
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 20.09.2016, NGL 30.09.2016 16643-0065-011

Coordonnées
ANN WALLAYS

Adresse
VAARTSTRAAT 59, BUS 2 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande