ANNA-CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNA-CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.884.839

Publication

17/01/2014
ÿþ./ -

~

~ ( /~`r ~

Voor- behoudm aan tiet Belgisch Staatsbia, Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 0 8 JAN. 2014

D GRIFF/FFt'

rood 11.1

[LIST-7e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: S43. 6 8 4 " 833

Benaming (voluit) : ANNA-CO

~

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 13

3150 Naacht

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 6 januari 2014, voor: registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter(s)

1. Mevrouw BROUWERS Anne, RR 66.06.25-15637, geboren te Gent op 25 juni 1966, echtgenote van de heer FLORENT1E Steven Frans Rosa wonende te 3140 Keerbergen, Mastendreef 6.

2. Mevrouw VERDICKT Nancy Catherine Albert, RR 69.10.10-210.39, ongehuwd, geboren te Temse op

10 oktober 1969, wonende te 3140 Keerbergen, Braambosweg 17.

2.a) Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : ANNA-CO

3. Zetel : 3150 Haacht, Markt 13

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van studie-, raadgevende en commerciële diensten inzake management en beheer van winkels; het verstrekken van alle administratieve en commerciële diensten aan derden; het verstrekken, van advies, management en raadgeving in commerciële en financiële aangelegenheden; het opleiden van personeel; de activiteit van tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden; het verstrekken van interim-: management aan bedrijven; de audit van bedrijven op het vlak van management en uitbating, het opstellen, van informatieplannen; administratieve ondersteuning; agentuur; import en export; retail; detailhandel; het alles in de meest uitgebreide zin, onder het enige voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

De vennootschap kan commissies ontvangen op diverse bemiddelingen door contacten die verband houden met haar doel.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende' aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar: activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de. handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haar zelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten,; toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten ' uit te oefenen.

Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, alle verrichtingen, met betrekking tot het hierna bepaald maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

Het beheer en beleggen van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop, arbitrage van dergelijke waarden.

Het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere ' roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te lichten vennootschappen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van deposito's op korte termlijn, spaarbanken en  kassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de ruimste zin van het woord: het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

Adviesverlening in commerciële, financiële, economische, sociale, organisatorische, technische en administratieve zaken, met uitsluiting van het verlenen van vermogens en/of beleggingsadvies aan derden.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

De aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard, met inbegrip van vruchtgebruik of opstalrechten; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitmaken van alle ontwerpen; ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten. Het In eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde ais gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren en onderhuren, in erfpacht geven of krijgen, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen - en buitenland, het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen.

Deze opsomming is aanwijzend, maar niet beperkend. De vennootschap mag aile nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en , in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel kunnen bevorderen, begunstigen of vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of

die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke ais commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

40.000 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 400 aandelen zonder nominale waarde die ieder

11400ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig gestort tbv 40.000 E zoals blijkt uit een

attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door ING Bank.

7, Boekjaar

Begint op één oktober en eindigt dertig september van hetvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig

september tweeduizend veertien,

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering, De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2015. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap werden benoemd:

- Mevrouw BROUWERS Anne, voornoemd, wonende te 3140 Keerbergen, Mastendreef 6

- Mevrouw VERDICKT Nancy, voornoemd, wonende te 3140 Keerbergen, Braambosweg 17

Hun mandaat kan bezoldigd worden op eenvoudige beslissing van de algemene vergadering. Zij zijn

bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Niet aanstelling commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

º%- eVoOr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

liijtagen bij-het ItelgistliStàïtelâd `1 T/U1720 Annëxës dü Wróiniteur belge

4

s'"?'

º% : Voors

ai behouden

aan liet Belgisch staatsblad

mod 11.1

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw venrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan accountantskantoor Jera te Bonheiden en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsblad -11/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

18/11/2014
ÿþI 1

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

y~, j " ~,ri',fwj=_! _ rj 3

21-)" ! ;F

. .

c0=7i3ancel

11

*192087 1*

Ondernemingsnr : 0543.884.839

Benaming (voluit) :ANNA-CO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Markt 13

3150 Hlaacht

Onderwerp akte :BVBA: rechtzetting

In het uittreksel gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2014, onder nummer 14018047 naar aanleiding van de oprichting van de bvba "ANNA-CO", werd verkeerdelijk opgenomen dat het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend veertien,

Het eerste boekjaar loopt bijgevolg tot dertig september tweeduizend vijftien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANNA-CO

Adresse
MARKT 13 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande