ANNAQUI

Société en commandite simple


Dénomination : ANNAQUI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 554.764.081

Publication

07/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

fife 1.5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onclemerningsnr oseq . *3r. etei

Benaming (voluit): ANNAQUI

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Demaeghtlaan (auguste) 104- 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 12/06/2014

Heden, 12/06/2014, is overeengekomen tussen:

Steens Annelles, 1500 Halle - Nijversesteenweg 837, als werkende vennoot

Vanderkluysen Fabian, 1500 Halle - Nijvelsesteenweg 837, als stille vennoot

om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam ANNAQUI en de

maatschappelijke zetel te vestigen te 1500 Halle - August Demaeghtlaan 104

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

als stille vennoot, Vanderkluysen Fabian, voornoemd, een inbreng in speciën ten bedrage van 100

euro, waarvoor hem 1 aandeel worden toegekend.

als werkend vennoot, Steens Annelles, voornoemd, een inbreng in speciën ten bedrage van 4900

euro, waarvoor haar 49 aandelen worden toegekend,

STATUTEN

De statuten van de vennootschap worden als vcIgt vastgesteld:

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (Comm V) en

is opgericht onder de naam ANNAQUI

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1500 Halle, August Demaeghtlaan 104

EDe zetel kan zonder statutenwijziging naar gelijk welke plaats in België verplaatst worden, bij

eenvoudige beslissing van de werkende vennotenzaakvoerders. De zetelverplaatsing wordt

openbaar gemaakt door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het Buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of als tussenpersoon

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechteriijk statuut;

Het beheren van beleggingen ervan participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert, Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van zelfde ondernemingen

Op de laatste blz. van "Ik'dèfiiïNaeM 73-ritidaaigfielérVarïde kisfiliiiiientdrencle'notaris;liétz] van

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Haam en bandtekening,

I 1111 I11

*,11,M

I I I I 1

Il

I I

bel Sta

neergelegd/ontvangen Cep

2 6 JUNI 2014

ter griffie van6he1eder1andstalige

rechtbank van kphartdeI Bruscel-

L.friP.7E vervolg Mad PDF 11.1

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Alle activiteiten met betrekking tot marketing-managementadviezen, ontwikkeling en aanbod van opleidingen, interim- of crisismanagement te verzorgen, ondermeer:

* het geven van advies in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, zelfstandigen, en organisaties en instellingen,

het verlenen van adviezen in verband met investeringen;

* het verstrekken van adviezen en het verlenen van assistentie bij de uitvoering van taken op gebied van algemeen management, organisatie en beleid

De vennootschap mag adviezen, begeletdingen en diensten verstrekken inzake administratieve, organisatorische, bedrijfseconomische, commerciële en juridische aangelegenheden. - De vennootschap mag ook seminaries, voordrachten en cursussen inrichten voor de voormelde groepen. Het is haar toegestaan gekwalificeerd personeel in te huren voor het strekken van de bovenvermelde activiteiten.

- Het beheren, valoriseren, en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen.

- Het beheer van het onroerend patrimonium dat toebehoort aan de vennootschap Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5000,00 Euro

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere werkende vennotenzaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt. De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan beslissen zij collegiaal, ledere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde duur. De vergoeding van de zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 11

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om, binnen de perken gesteld door de wet en de statuten, te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten. De besluiten warden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan het persoonlijk of het gemeenschappelijk vermogen.

Jaarlijks, op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belg

[7. - vervolg

" ..... ^ e " ^

Mod PDF 11.1

.. I

Artikel 12

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Overgangsbepalingen

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar vanaf 01 juli 2014 tot 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016. Alle handelingen die gebeurd zijn tussen heden en 1 juli 2014 zijn verondersteld gedaan te zijn in naam van de vennootschap..

Eerste Buitengewone Algemene Vergadering.

Onmiddellijk zijn de vennoten in Buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen, Zij hebben

de volgende besluiten genomen:

Benoeming van de zaakvoerder,

Steens Annelles, voornoemd wordt benoemd tot zaakvoerder, Haar mandaat geldt voor

onbepaalde termijn. Dit mandaat is gratis.

De aangestelde zaakvoerder verklaart zijn aanstelling te aanvaarden. Zij verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatregelen die de uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Tegelijk neergelegd Oprichtingsakte dd 12/06/2014

Steens Annelles

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
ANNAQUI

Adresse
AUGUSTE DEMAEGTLAAN 104 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande