ANNATER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNATER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.801.227

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 30.01.2014 14017-0579-008
27/01/2012
ÿþr'" mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II IUIIIllhI I~YIIVIIIIIYVIII

+izaas9es*

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van 1 t l phandi

te Leuven, de i l

JAN, 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2

Ondememingsnr : ?L Z gal .22:4-

Benaming (voluit) : ANNATER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoegaardsesteenweg 83

3360 Bierbeek

Onderwerp akte :oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op 28 december 2011 dat 1. de Heer DELRONGE Frédéric Florent, geboren te Tienen op éénentwintig maart negentienhonderd negenenveertig (rijksregisternummer 49.03.21 315-08) en zijn echtgenote 2, Mevrouw SWINNEN Angèle Rosa Joseph Renée, geboren te Leuven op vijfentwintig juli negentienhonderd vijftig (rijksregisternummer 50.07.25 202-50), samen wonende te 3370 Boutersem (Vertrijk), Koutemstraat 53, een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "ANNATER" en met zetel te 3360 Bierbeek, Hoegaardsesteenweg 83, voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden; onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, onderhouden, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- zelf of door derden oprichten en/of renoveren van woningen in eigen beheer met de bedoeling te verkopen

- beroepsoprichter van gebouwen.

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid óf handel.

Er wordt ook nog gepreciseerd dat de vennootschap, ten gunste van andere al dan niet verwante vennootschappen en ten gunste van alle derden ten aanzien van dewelke zij verbintenissen zou aangaan, alle hypothecaire of andere inpandgevingen en aile garanties, van welke aard dan ook, kan toestaan.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

" b%houden aan het Belgisch Staatsblad

~ + 4

Annexes du Moniteur belge

Bijiagen bij h tlingisdi Staatsb1 d= 2770L72012

mod 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend tweehonderd vijftigste (1/2.25051e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt door de heer Delronge en door mevrouw Swinnen in natura (inbreng van onroerende goederen) ingeschreven. "

"

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de Heer Frédéric Delronge, voornoemd.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien december om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 oktober 2011 tot op heden.

Volmacht

. De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Ghislain Creten, zaakvoerder Margis burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Gen. Guffensstraat 15 te Tienen, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispunt Bank Ondernemingen en het ondernemingsloket, aanvraag BTW-nummer, beheersattest, aansluiting sociale verzekeringskas, ondertekening, indiening, consultatie en verdediging van fiscale dossiers.

Voor analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bert VALKENIERS, Notaris.

8e dé iááie b~z: ván,61«livéraée ~á~û'. e~~á á~ég en ~c~í~nis~éei~non ~ van ~ aanzien +e ~grn ~@~~én e fé vé~t~éiiwóórzij van ~~~~só~ó)n(én~

Verson

" aehán~ié~énin°

Vr aam en n g

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0011-008
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 27.01.2017 17034-0274-008

Coordonnées
ANNATER

Adresse
HOEGAARDSESTEENWEG 83 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande