ANNE ROECKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNE ROECKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.467.615

Publication

17/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310028*

Neergelegd

15-06-2015

Griffie

0632467615

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Anne Roeckens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Bij akte verleden voor notaris Gwen Daniëls te Oud-Heverlee op 15 juni 2015 werd een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

- door mevrouw ROECKENS Anne Louise, geboren te Etterbeek op 15 mei 1964, wonend te 1933 Sterrebeek, Gebroeders Paters Abelooslaan 40.

- onder de naam " Anne Roeckens " met zetel te 1933 Sterrebeek, Gebroeders Paters Abelooslaan 40;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizendzeshonderd euro (18.600 ¬ ) bedraagt;

.volledig in speciën geplaatst werd;

. gestort werd ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ );

.verdeeld is in 100 aandelen zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde oprichter die stortte ten belope van 12.400 ¬ , zodat nog 6.200 ¬ te volstorten blijft en waarvoor hem 100 ten belope van twee/derde gestorte aandelen worden toegekend;

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 Wetboek Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE09 0689 0284 0257 bij Belfius Bank, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op 10/6/2015, dat aan haar werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31/12/2016) met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die sedert 1 juli 2015 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;

- met jaarvergadering op de laatste vrijdag van mei om 17u (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2017);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die als volgt de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen : elke zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Tot gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd : voornoemde oprichter. Het mandaat is bezoldigd.

- met als doel :

 De vennootschap heeft tot doel :

- de uitoefening van de tandheelkunde in de meest uitgebreide zin door de tandartsen onder hun persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid. De honoraria voor de tandheelkundige verstrekkingen worden geïnd door en voor de vennootschap en de tandarts-vennoten kunnen een vergoeding ontvangen van de vennootschap voor de door hun verrichte prestaties.

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparaten en bijhorende accommodaties

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Gebr. Paters Abelooslaan 40

1933 Zaventem

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor deze activiteit;

- de aan- en verkoop van producten en de verwerking ervan, die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan;

- het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen;

- het uitvoeren van verzekerings- en gerechtelijke expertises;

- het optreden als gerechtelijk deskundige;

- het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen;

- het organiseren van cursussen, opleidingen, lezingen, seminaries, congressen, symposia, workshops, vergaderingen en studiedagen, dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden, met betrekking tot de doelstellingen van de vennootschap;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

Deze omschrijving is niet beperkend en kan zowel slaan op alle voorwerpen van gelijk welke aard. De vennootschap zal, in het algemeen, zowel voor eigen rekening al voor rekening van derden, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, burgerlijke en financiële aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen met een gelijkaardig doel. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is met het hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

 Artikel 13 - Bestemming van de winst  Reserve  Tussentijds dividend

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De algemene vergadering kan op elk ogenblik beslissen tot de uitkering van winst over het laatst afgesloten boekjaar, ongeacht of de jaarrekening over dat boekjaar werd goedgekeurd. Indien de jaarrekening nog niet werd goedgekeurd mag de algemene vergadering zich baseren op een tussentijdse staat van activa en passiva op datum van afsluiting van het laatste boekjaar.

Artikel 14 - Ontbinding  Vereffenaars  wijze vereffening

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

- met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

 Artikel 11 - Uitoefening van stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker, behalve voor de toepassing van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging. De enige vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber mits een geschreven volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Staatsblad

Coordonnées
ANNE ROECKENS

Adresse
GEBR. PATERS ABELOOSLAAN 40 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande