ANNTZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNTZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.459.325

Publication

12/11/2012
ÿþre7,47\4 Mod Wou! 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel 11111111.111111.1111Iii

ar

BE Sta











Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de , ,~ 7017

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr Qá ü O. c/4 e9 .22 C

Benaming

(voluit) : Anntz

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tervuursesteenweg 35 te 3060 Bertem

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel VRONINKS te Ham op zesentwintig oktober twee duizend en twaalf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de hiernavolgende personen en met de volgende kenmerken:

1. VENNOTEN-OPRICHTERS:

a) De Heer TOUSENST Yves Julius Antoine, geboren te Geel op dertig december negentienhonderd zeventig, echtgenoot van navermelde Mevrouw De Pauw, wonende te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 35;

b) Mevrouw DE PAUW Ann Olga Lucien Louise, geboren te Gent op elf augustus negentienhonderd éénenzeventig, echtgenote van voormelde Heer Tousenst, wonende te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 35.

De echtgenoten Tousenst-De Pauw zijn gehuwd volgens het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijksvoorwaarden, ongewijzigd tot op heden.

2. NAAM: Anntz;

3. ZETEL: Tervuursesteenweg 35 te 3460 Bertem; kan naar om het even welke andere plaats in België binnen het nederlandstalig gebied of het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een drukkerij, met inbegrip van fotografisch zetten, nettekenen en scannen van foto's,.

offsetdrukken, typodrukken, zeefdrukken, enzovoort;

- het uitbaten van een grafisch bureau, het ontwerpen van logo's, huisstijlen, advertenties,

promotiecampagnes voor derden, het uitvoeren van mailings, enzovoort;

- het ontwerpen, ontwikkelen, drukken en uitgeven van aile soorten drukwerken;

- het verlenen van consultancy en advies op het vlak van sales en marketing;

- het organiseren en begeleiden van workshops en het geven van allerhande opleidingen;

- het uitvoeren van alle activiteiten met betrekking tot zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten;

- het uitvoeren van alle activiteiten als gids in musea, enzovoort;

- de groot- en kleinhandel in papierwaren en omslagen, computerbenodigdheden, bureelmaterialen,

enzovoort;

- de groot- en kleinhandel in machines en software voor de grafische sector;

- de verhuur van machines en software voor de grafische sector,

- het verweren en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het

buitenland;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende

leasing;

- het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of:

onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen;

- Al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

5. KAPITAAL: ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00), volstort in speciën ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd, zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal.

6. DUUR: onbeperkt vanaf de oprichtingsdatum;

7. BESTUUR; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti

4Voor-behouden agni> 4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, ais eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor gepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen. De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar voorafgaande goedkeuring nodig is opdat de zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden. Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden ingeroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, Mevrouw Ann DE PAUW, voornoemd als vennoot-oprichter onder b); die aanvaardde en bevestigde dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8. GEWONE ALGEMENE VERGADERING: de vierde maandag van de maand juni te twintig uur; en voor , het eerst in twee duizend veertien.

9. BOEKJAAR: neemt aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf de oprichtingsdatum tot éénendertig december twee duizend dertien.

10. OVERNAME VERBINTENISSEN

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, worden alle verbintenissen overgenomen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één april twee duizend en twaalf tot aan de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Michel VRONINKS te Ham

Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een eensluidend afschrift van de oprichtingsakte de dato 26 oktober 2012 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANNTZ

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 35 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande