ANTEKOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTEKOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.559.850

Publication

22/05/2013
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1Fi fl10 11h 111fl 11111111fl 111111111 1fl 1111

, *isona~s*

Ondernemingsnr" : 0849;559.850

Benaming (voluit) : Antekos

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestsestrat 131, 3000 Leuven, België

{volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst:

Bij beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van 3000 Leuven, Diestsestraat 131 naar 9150 Kruibeke, Parklaan 104 en dit met ingang van 1 juni 2013.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw van Hoofstadt Natascha, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om hiertoe de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van het belgisch staatsblad, de kruispuntbank van ondernemingen, het Xerius ondernemingsloket en de Administraties van directe en indirecte belastingen.

Van Hoofstadt Natascha

lasthebber

sr~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter gt rfe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6E ! ..

DE G IFFIER,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nótaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/10/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd r griffie der Réchtbank ven Koophandel

te Leuven, de 12 6;7i. . 2012

' DE GRIFFIER,

Griffie

1111111111111=iaiaWIasa*III

~

be

a

Bi st~

N

Ondernemingsnr: 08 ' q. 649. Yeio

(voluit) : ANTEKOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestsestraat 131 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 8 oktober 2012, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTEKOS" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1, De heer DIERCKXSENS Julien Stefaan, zelfstandige, wonende te 9150 Kruibeke, Parklaan 104, ongehuwd.

2, Mevrouw KALANDADZE Tereza, zelfstandige, van Georgische nationaliteit, geboren te Tbilisi (Sovjetunie), wonende te 9150 Kruibeke, Parklaan 104, ongehuwd, Volgens recente opzoeking op het rijksregister genaamd: "KAIANDADZE-DIERCKXSENS".

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ANTEKOS".

3) Zetel: gevestigd te 3000 Leuven, Diestsestraat 131.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland:

1.Groot- en Kleinhandel en de bedeling en verspreiding van alle soorten papierwaren, boeken, tijdschriften, dagbladen, kantoorbenodigdheden- en uitrusting, publiciteits- en ander drukwerk, tabakswaren en rookgerief, snoepgoed en dranken, schoolbenodigdheden en didactisch materiaal, reprografie en fotocopie, foto-artikelen, lederwaren en schoonheidsproducten, speelgoed, hobby- en ontspanningsbenodigdheden en aile basisartikelen in de ruimste zin.

2.Het houden van een depot van pronostieken en loterijen.

3.Kleinhandel in textiel en lederwaren, kleding en schoeisel, sieraden

4.Kleinhandel in algemene voedings- en genotmiddelen, drogisterij-artikelen

5.Het beheer van haar vermogen, de aan- en verkoop, de verhuring, verkaveling van alle onroerende

goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen. Verbod wordt haar opgelegd om zich bezig te houden met de werkzaamheden van vast-goedmakelaar.

6.Verhuring van alle roerende goederen; verhuring van personenwagens, lichte bestelwagens, vrachtwagens, trekkers, aanhangwagens, oplegger, containers en andere transportmiddelen, al dan niet met chauffeur; verhuring van machines en werktuigen, kantoormachines, computers, robotten, meet- en regelapparatuur en andere machines, at dan niet met bedieningspersoneel; verhuring van gereedschap en werktuigen; verhuring van handelsfondsen;

7.Managementactiviteiten en administratiekantoor.

8.Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiele-, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

9.De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen,

10.Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen

toegestaan, waarborgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

B1)Tagen billet Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

t Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer Julien DIERCKXSENS heeft ingetekend op 99 aandelen waarop aldus nog twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (12.276,00 EUR) te volstorten blijft.

-Mevrouw Teresa KALANDADZE heeft ingetekend op 1 aandeel waarop aldus nog honderd vierentwintig euro (124,00 EUR) te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 363-1112035-67 bij 1NG België.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerders: Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Julien

DIERCKSENS en mevrouw Teresa KALANDADZE, beiden voornoemd. Hun mandaten worden niet bezoldigd,

tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen afzonderlijk optreden behalve voor de hierna limitatief gespecificeerde

handelingen:

-Het geven van bankgaranties

-De aan- en verkoop van onroerende goederen

-Het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen

-Het aan- en verkopen van aandelen

-Alle handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde de vijfduizend euro (5.000,00 EUR) overtreffen.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend veertien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van

Voor- oehouc ,en aan het Belgisch Staatsblad drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Johan Leysen, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 123 en aan mevrouw Natascha VAN HOOFSTADT, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 123, om, ieder afzonderlijk handelend en met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap, alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het Xerius Ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T,W., R.S.Z en andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 8 oktober 2012

-een bankattest



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANTEKOS

Adresse
DIESTSESTRAAT 131 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande