AP BEVERAGES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AP BEVERAGES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.964.811

Publication

29/10/2014
ÿþStaatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

De comparanten verklaren en verzoeken ondergetekende notaris akte op te nemen dat al deze aandelen waarop in geld is ingeschreven volledig door de inschrijvers in geld een derde is gestort, en dat vanaf heden de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) ter vrije beschikking staat van de vennootschap, zoals blijkt uit het bankattest dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd, op rekening bij ING.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de vennoten op de bepalingen van artikel 213 van het Wetboek van vennootschappen die bepalen dat, indien een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eenhoofdig wordt, moet het gestorte bedrag van het kapitaal binnen één jaar ten minste twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) bereiken, tenzij binnen dezelfde termijn een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of de vennootschap ontbonden wordt. Gebeurt dit niet, dan wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap, en wel tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen, tot de ontbinding van de vennootschap wordt bekendgemaakt of tot het kapitaal werkelijk ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro wordt gestort.

ARTIKEL 6

Op de honderd (100) aandelen wordt voor een prijs van honderd zesentachtig euro (186,00

¬ ) per aandeel, als volgt in geld ingeschreven ten belope van een derde :

- Mevrouw WISITSOMBAT PORNPAN, voornoemd : vijftig aandelen : 50

- de Heer ARBONE Alexandru-Stefan, voornoemd : vijftig aandelen : 50

" Uitbating van hotel, restaurant, drankgelegenheid, zoals tavernes, café, theesalon, drugstore, snackbar, nachtclub, haar kapsalon, esthetiek, beauty salon.

" Handel in consumptieproducten en rookwaren, klaargemaakte maaltijden, ter plaatse te consumeren, mee te nemen, levering aan huis.

" Traiteurservice.

"

Uitbating van supermarkten, kruideniers.

" Handel in huishoudproducten, drogerie, verwarmingselementen, brandstoffen, bloemen, speelgoedartikelen, audio-visuele artikelen, informatica, bureauartikelen, electro-huishoudproducten, video, cd s, dvd en andere soorten media.

" Handel in het algemeen, zowel groot- als kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, transport, onderhoud, herstel, verhuur, leasing van alle soorten voertuigen.

" Uitbating van een benzinestation, verkoop van petroliumproducten, car-wash, garage, herstel en onderhoud van voertuigen, technische controle.

" Alle activiteiten in de sector van drukkerij, zoals onder meer de uitbating van een copy center, carwash, haarzorg, esthetische, diensten cheques.

" Alle activiteiten in de sector van de telecommunicatie.

Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die de uitbreiding en ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap mag op welke wijze ook worden betrokken in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, overeenkomstig of samenhangend doel hebben.

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ), zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld in honderd (100) nominatieve aandelen zonder nominale waarde.

Tot verhoging of vermindering van het kapitaal kan worden besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. In geval van kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

---

Tesamen de 100 aandelen :

- vervolg

KAPITAAL

100

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

ARTIKEL 7

Wanneer er meerdere vennoten zijn, mogen, op straffe van nietigheid, de aandelen van een vennoot niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3) aan bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn;

4) aan de rechthebbenden bij wijze van fusie, opslorping of splitsing van rechtspersonen. De overdracht van aandelen van een vennoot onder de levenden of de overgang wegens

overlijden zal niettemin bij voorkeur geschieden aan de aandeelhouders die blijven deel uitmaken van de vennootschap, in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, met uitzondering voor de aandelen overgedragen aan de echtgenoot van de overdrager, aan zijn bloedverwanten in rechte opgaande of nederdalende lijn, en aan zijn rechthebbenden bij wijze van fusie, opslorping of splitsing van rechtspersonen, die ambtshalve worden aanvaard.

De waarde van de aandelen zal worden bepaald door een deskundige, aangeduid mits gemeenschappelijk akkoord, of bij afwezigheid van akkoord, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, welke de waarde zal bepalen rekening houdend met het bedrag van het nominaal kapitaal en de reserves, verminderd of vermeerderd naargelang het geval, met het gemiddelde van de resultaten behaald tijdens de twee laatste boekjaren, gedeeld door het aantal bestaande aandelen.

De terugkoopprijs zal binnen een termijn van twee jaar betaalbaar zijn, welke een aanvang neemt op het einde van de eerste maand van de dag waarop de terugkoop werd aanvaard, in twee gelijke jaarlijkse stortingen en voor de eerste maal aan het begin van voormelde termijn.

Wanneer de vennoten geen gebruik hebben gemaakt van hun voorkeurrecht, mogen de erfgenamen en legatarissen, evenals de rechthebbenden van een rechtspersoon die in vereffening is gesteld of ontbonden is, vragen als vennoten te worden toegelaten.

Indien ze niet worden toegelaten, zullen de andere vennoten hun aandelen moeten terugkopen aan de hierboven bepaalde waarde en termijnen; bij gebrek aan terugkoop, zullen zij het recht hebben de vereffening van de vennootschap te vorderen.

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bovendien, indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in andere vennootschappen, is zij ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten in haar naam en voor haar rekening en waarvan de benoeming wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig de wet.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen en alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij mag alle brieven en poststukken in ontvangst nemen, belast of niet belast, alle briefwisseling ondertekenen en alle handelingen van dagelijks bestuur stellen. De financiële verrichtingen worden beschouwd onder het dagelijks bestuur te vallen.

Hij heeft onder meer de nodige bevoegdheden om alle handelingen en verrichtingen te doen die binnen het doel van de vennootschap vallen, met inbegrip van daden van beschikking. De zaakvoerder zal ondermeer alle aankopen en verkopen van goederen mogen doen, alle contracten afsluiten en uitvoeren, alle rekeningen en facturen opmaken, alle papieren, cheques of wissels onderschrijven, deze aannemen, endosseren en disconteren, alle rekeningen openen bij private of openbare instellingen, hierop alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingen of afnemingen doen, alle obligaties, waarden, aangetekende brieven, verzekerd of anders, postpakketten en goederen in ontvangst nemen; alle sommen betalen of innen en hiervan kwijting geven, verzaken aan alle voorrechten en hypotheken en ontbindende rechtsvordering, opheffing verlenen en de doorhaling toestaan van alle bedongen of ambtshalve hypothecaire inschrijvingen, zowel vóór als na betaling, alle vervolgingen uitvoeren, elk geding aanspannen of er zich in verweren, pleiten, onderhandelen,

BESTUUR

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

dadingen treffen, elke gerechtelijke beslissing bekomen en ze ten uitvoer doen brengen, ingeval van faillissement elke verklaring afleggen, bevestigen en betwisten, in elke vereffening en verdeling tussenkomen. De voorgaande opsomming geldt enkel als voorbeeld en is niet limitatief op te vatten.

De zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid aan één of meerdere mandatarissen naar zijn keuze, deel van zijn bevoegdheden die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt overdragen.

Het mandaat van de zaakvoerders is al of niet bezoldigd volgens individuele beslissing van de algemene vergadering. Wanneer het mandaat bezoldigd is, zal die bezoldiging worden aangerekend op de algemene kosten.

ARTIKEL 9

In elke akte die de aansprakelijkheid van de vennootschap impliceert, moet de handtekening

van de zaakvoerder of zaakvoerders onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12

Wanneer er meerdere vennoten zijn, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste vennoot. Zij beraadslaagt in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering zal anderzijds door het bestuur worden bijeengeroepen, telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist. Deze bijeenroeping is verplichtend op verzoek van twee vennoten die ten minste de helft van het kapitaal bezitten.

Iedere vennoot mag zelf of door tussenkomst van een mandataris stemmen. Het schriftelijk uitbrengen van de stem is eveneens toegestaan. Niemand mag een vennoot op de algemene vergadering vertegenwoordigen indien hij niet zelf vennoot is en indien hij niet zelf het recht heeft om te stemmen, behalve wanneer hij een rechtspersoon vertegenwoordigt.

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen, welk deel van het kapitaal ook vertegenwoordigd is.

Nochtans, wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen in de statuten, fusie met andere vennootschappen, verlenging of ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het kapitaal, is de vergadering slechts geldig samengesteld wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. In beide gevallen zal een voorstel alleen dan aangenomen zijn, wanneer het drie vierden van de stemmen verkrijgt.

ARTIKEL 13

De stemmingen over de benoemingen en de afzettingen geschieden in het geheim.

De niet van goederen gescheiden echtgenoten kunnen door de andere echtgenoot worden

vertegenwoordigd; de minderjarigen en onbekwaamverklaarden, door hun voogd; de

vruchtgebruikers, door de naakte eigenaars.

ARTIKEL 10

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege bijeen op de laatste werkdag van de maand december om achttien uur en voor de eerste maal in tweeduizend zestien, hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 11

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit van

de algemene vergadering. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 14

De notulen van de vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door

de vennoten die erom verzoeken.

De afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de zaakvoerder.

CONTROLE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 15

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten, zolang

de wet niet de benoeming oplegt van een commissaris-bedrijfsrevisor of een accountant.

UITKERINGEN

ARTIKEL 16

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Bij

uitzondering begint het eerste boekjaar vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 17

Op éénendertig december van ieder jaar, en voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend vijftien maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, lasten en nodige afschrijvingen, en na aftrek van alle belastingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap, en wordt verdeeld als volgt :

a) Vijf procent voor het wettelijk reservefonds. Deze afname zal niet meer verplicht zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt of wanneer de wet het niet meer oplegt.

b) Het saldo wordt verdeeld over de aandelen. De vergadering kan evenwel beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden voor een buitengewoon reservefonds, voor over te dragen saldi of voor toekenning van tantièmes aan de zaakvoeder(s).

ARTIKEL 18 Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet of bij beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden door toedoen van het bestuur, tenzij de algemene vergadering een of meer vereffenaars benoemt, waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal worden verdeeld onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen die zij respectievelijk bezitten.

1. Mevrouw WISITSOMBAT PORNPAN, voornoemd,

2. De heer ARBONE Alexandru-Stefan, voornoemd.

Hier aanwezig en die aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

De vergadering stelt vast dat er geen reden is om een commissaris-bedrijfsrevisor te

benoemen.

Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd: de heer ARBONE Alexandru-Stefan,

voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Bijgevolg zullen de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, beschouwd worden als zijnde ingeschreven in deze akte en zullen de bedingen die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van die wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

SLOTBEPALINGEN

De comparanten beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

Tot zaakvoerder worden benoemd, voor onbepaalde duur :

ARTIKEL 19 Algemene bepalingen

De partijen verklaren zich volledig te onderwerpen aan het Wetboek van Vennootschappen.

16/02/2015
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111 MIU1 N

Ni..:.l.'.ti *,G; I iGD

-~" ~....~-.~--- __ __ ._._ _.,.~.....~..--~-

0 st FEB. 2015

~i~ïiir_ i.Eû.i~~~il~ V u~z; ~; :~wl~cº%al

Prefi4.

Ondernemingsnr : 0565.964.811

Benaming

(voluit) : AI' BEVERAGES

Rechtsvorm : Besloten venootschap met beperkte Aanspraklijkheiid

Zetel : Mannenberg(S) 97 B1 3270 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte : B.G.V. VAN 03/02/2015 - OVERDRACHT VAN AANDELEN; ONTSLAG en BENOEMING ZAAKVOERDERS,

B.G.V. VAN 03/02/2015 - OVERDRACHT VAN AANDELEN; ONTSLAG en BENOEMING ZAAKVOERDERS,

De heer Voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De voorzitter verklaart de vergadering naar behoren vormde. Voorzitter, opent de vergadering op 11 u

BESLUIT VAN DE VERGADERING buitengewone 03/02/2015

na Overdracht van aandelen

Het kapitaal is verdeeld in 100 aandelen.

De Heer ZEESHAN QAZI , heeft 50 aandeel, wonende Mannenberg 97 B te 3270 SCHERPENHEUVEL

ZICHEM.

Mevrouw SHAIKH RAHEEMA BIBI, heeft 50 aandeel, wonenden Mannenberg 97 B te 3270

SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

De Heer ARBONE ALEXANDRU-STEFAN heeft 0 aandeel van het capitaal

Mevrouw WISITSOMBAT PORNPAN, heeft 0 aandeel van het capitaal

Ontslag:

Op 03/02/2015 De Heer ARBONE ALEXANDRU-STEFAN geboortedatum 04/06/1992 te Onesti( Roemenie',

wonende te voort 40/4 3272 scherpenheuel-Zichem neemt ontslag van de functie van zaakvoerder en gaat uit

van Maatschappij.

Mevrouw WISITSOMBAT PORNPAN, geboortedatum 23105/1983 te Prachaup Khiri Khan (thailand) wonende te voort 40/4 3272 scherpenheuel-Zichem neemt ook ontslag van de functie van zaakvoerder en: gaat uit van de Maatschappij.

De Algemene vergadering anvaardt hun ontslag en ontheft hun van de mandaten.

Benoeming:

Vanaf 03/02/20105 De heer ZEESHAN QAZI ,en Mevrouw SHAIKH RAHEEMA BIBI, wonende

Mannenberg 97 B te 3270 SCHERPENHEUVEL-ZICHEM benoemd tot Zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Na diverse uitwisselingen de Voorzitter sloot de sessie om 13u

Uitgaande Aandeelhouders

De Heer ARBONE ALEXANDRU-STEFAN

Mevrouw WISITSOMBAT PORNPAN

NIEUW ZAAKVOERDERS : De Heer ZEESHAN QAZI

Mevrouw SHAIKH RAHEEMA BIBI

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TRijlagen Tüj het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AP BEVERAGES

Adresse
MANNENBERG 97, BUS 1 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande