APHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.744.881

Publication

14/01/2014
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:';cre:'~eIff;of: {~ i "

r,ecr#lranis Ó 3 JAN. ZU14

te Leuven, de

fl;r GRfFF{EFt,

Griffie

u

11

III

X1901 76*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

APHOLD

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Leuvensesteenweg, 74/A te 3080 Tervuren

z OPRICHTING



In een akte verleden door Notaris Yves STEENEBRUGGEN, te Vorst, op zeventien december twee duizend dertien, in loop van registratie, er volgt uit dat 1. De Heer CANOO Philippe Christian Marc, geboren te; Anderlecht, op elf april negentienhonderd achtenzeventig,(NN: 780411 369 94), ongehuwd, wonende te; Meerbeck, Dorpsstraat, 206/3 en2. De Heer CANOO Christian Clément Simon, geboren te Anderlecht, op', achttien juni negentienhonderd zevenenveertig (nationaal nummer 47061843554) echtgenoot van Mevrouw VANDENBOSSCHE Annie, wonende te Koksijde, Salviaplein, 16, hebben een besloten vennootschap met', beperkte aansprakelijkheid onder hen opgericht, onder de naam APHOLD, met maatschappelijk zetel te', Tervuren, Leuvensesteenweg, 74/A, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) ,; vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij; ingeschreven hebben in geld, elk als volgt:

1. De Heer CANOO Philippe, voornoemd,

ten belopen van negenennegentig aandelen: 99

2. De Heer CANOO Christian, voornoemd,

ten belopen van één aandeel: 1

100

De verschijners verklaren en bevestigd:

1.dat de onderschreven aandelen volledig volgestort zijn.

2. dat de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken over een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

UITTREKSELS VAN STATUTEN

ARTIKEL 1 :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam : APHOLD.

ARTIKEL 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tervuren, Leuvensesteenweg, 74/A, en kan overal in België worden verplaatst, bij gewone beslissing van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken,

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij die nodig acht, in België of in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 8 :

De vennootschap heeft tot doet:

-de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

-de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opgenomen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

-de aankoop, de verkoop, de huur van onroerende goederen.

- het oprichten, overnemen en uitbaten van een apotheek of apotheken met alle hieronder inbegrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in- en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, phytotherapeutische producten, cosmetica, parfumerie,

drogisterijartikelen en bandageartikelen, herboristerij, kruiden, toiletartikelen,dieetproducten,

onderhoudsproducten, magistrale bereiding van allopatische of homeopathische geneesmiddelen;

-iedere activiteit die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt, het ondernemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses; alles in de ruimste zin van het woord.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschap-pelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen,

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interes-tseren in aile vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

ARTIKEL 5 :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde bij de oprichting van de vennootschap geplaatst en volledig ingeschreven.

ARTIKEL 7 :

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het ten zetel gehouden register van vennoten.

ARTIKEL 10 :

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkel persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

ARTIKEL 11 :

Het bestuur wordt toevertrouwd aan één zaakvoerder voor de ganse duur van de vennoot-'schap.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd of onbezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Bij overlijden, ontslagneming of afzetting van de zaakvoerder wordt in zijn vervanging voorzien door de algemene vergadering der vennoten.

ARTIKEL 12 ;

Het bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en bepaalde speciale volmachten op-'dragen aan alle mandatarissen naar zijn keuze.

De zaakvoerder bepaalt de bevoegdheden, de taken, de werkwijze, de bezoldigingen of vergoedingen van de mandatarissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 13 ;

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezen`'lij-'king van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergade-'ring bevoegd is.

ARTIKEL 14 :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In geval er gebruik gemaakt werd van een delegatie of een volmacht, zal de ondertekening door de mandataris geldig de vennootschap verbinden binnen de per-Tken van de hem toegekende bevoegdheden.

ARTIKEL 15 :

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen.

De aandeelhouders kunnen eveneens eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bepaald in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand april, op negentien uur; is die dag een feestdag, dan wordt de vergadering verdaagd tof de volgende werkdag.

ARTIKEL 18 :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en verstrijkt op eenendertig december. Op die datum maakt het bestuur een inventaris op als-'mede de jaarrekening overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 19

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst.

Van deze winst wordt vooreerst een afneming van ten minste vijf procent gedaan om de wettelijke reserve te vormen.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die bepaalt welk gebruik er-'van zal worden gemaakt.

ARTIKEL 23 :

Wanneer, wegens om het even welke reden, de vennootschap nog slechts één enkele vennoot telt en tot op het ogenblik dal de vennootschap opnieuw tenminste twee vennoten telt, zullen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen be-'treffen-'de de vennootschap die slechts één vennoot telt, van toepassing zijn, en de werking van de vennootschap alsook de aansprakelijkheid van de vennoot zullen overeenkomstig die bepalingen gere-'geld warden.

ARTIKEL 24 :

Voor de uitvoering van deze statuten doet ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar bij deze keuze van woonplaats ten zetel van de vennoot-'schap, waar hem aile mededelingen, aanma-'ningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennoot-'schap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

ARTIKEL 25 :

De vennoten willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennootschappen, en derhalve zullen de bepalingen van dit wetboek waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, beschouwd worden als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig moch-'ten zijn met de gebiedende bepalingen van dit wet-'boek worden voor niet geschreven gehouden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN :

ti

J..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het eerste beekjaar zal heden beginnen om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en vijftien.

De Heer CANOO Philippe, voornoemd, wordt initieel benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur, wat hij uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

De functie ais zaakvoerder van de Heer CANOO Philippe, zal kosteloos worden uitgeoefend. Er wordt besloten geen commissaris te benoemen.

De comparanten beslissen aan de vennootschap THOLLEBEKE & PARTNERS, (ondernemingsnummer: 0871.303.983 )waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Zaventem, Leuvensteenweg, 533/1, die handelt met de bevoegdheid te subdelegeren en tot de herroeping hiervan, alle volmachten over te dragen teneinde alle vereiste formaliteiten te vervullen en alle stappen te ondernemen met betrekking tot de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij de Kamer voor Ambachten en Neringen

Bijlagen: de uitgifte van de oprichtingsakte.

Gedaan in twee exemplaren door de Notaris Yves STEENBERUGGEN, te Vorst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0349-011

Coordonnées
APHOLD

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 74A 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande