APOROTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOROTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.571.208

Publication

24/03/2014
ÿþModzo

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f `" CJ1tbank val i\oo h

t Leuven, de 1 1 MAAR i014

DE GRIFFIER,

Griffie





4065 77







Ondememingsnr : 0841571208

Benaming

(voluit) : APOROTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 74 -- 3080 Tervuren

Onderwerp akte : Benoeming tweede zaakvoerder - intrekking machten

De bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 17 december 2013, heeft met eenparigheid van stemmen beslist om, met onmiddellijke ingang, de volgende rechtsperoon te benoemen tot; zaakvoerder:

- BVBA APHOLD, vertegenwoordigd door de heer Philippe Canoo

Leuvensesteenweg 74/A

3080 Tervuren

Ondememingsnummer 0543744881

Het mandaat van de BVBA APHOLD als zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur.

De bijzondere algemene vergadering heeft eveneens met eenparigheid van stemmen beslist om, met onmiddellijke ingang, alle machten in te trekken met betrekking tot managementdiensten en de toekenning toi verplaatsing van de uitbating van de apotheek gelegen te 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg 41 naar 3080; Tervuren, Leuvensesteenweg 74, verleend aan de naamloze vennootschap "APOTHEEK L1EVENS" (ondememingsnummer 0412.637.109), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg 77, vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, de naamloze vennootschap K-PHARMA (ondememingsnummer 0862.535.678), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg 77, vertegenwoordigd door de permanente vertegenwoordiger, Mevrouw Katelijn. Lievens.

Philippe Canoo

Zaakvoerder

,"

BijIagen biij liet Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011
ÿþ Mpd w0rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : g((A .5.Y/1 Ze?

Benaming

(voluit) : APOROTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg, 74 te 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

In een akte verleden door Notaris STEENEBRUGGEN, te Vorst, op 30 november 2011, in afwachting van registratie, hebben 1) De Heer CANOO Philippe Christian Marc, geboren te Anderlecht, op elf april: negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te Anderlecht, Jean Hayetsquare, 12/6 en 2) Mevrouw LIEVENS Katelijn Adriana Genoveva, geboren te Leuven, op achtentwintig maart negentienhonderd, vijfenzeventig, echtgescheiden, wonende te Tervuren, Hoornzeelstraat, 13/101, een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid onder hen opgericht, onder de naam APOROTS, met maatschappelijk zetel te" Tervuren, Leuvensesteenweg, 74, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij' ingeschreven hebben in geld, elk als volgt:

1. De Heer CANOO Philippe, voornoemd,

ten belopen van vijftig aandelen: 50

2. Mevrouw LIEVENS Katelijn, voornoemd,

ten belopen van vijftig aandelen: 50

De verschijners verklaren en bevestigen:

1. dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belopen van een / derde.

2. dat de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend, tweehonderd euro (6.200 EUR).

UITTREKSEL VAN STATUTEN

ARTIKEL 1 :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam : APOROTS.

ARTIKEL 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tervuren, Leuvensesteenweg, 74, en kan overal in België worden verplaatst, bij gewone beslissing van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels,' bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij die nodig acht, in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3 :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ il

ilo9iW

*8915'

Vc behc

aar

Bel! Staa

IY

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, de 0 6 DEC. 2011 DEGCFI ER,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

Het oprichten, overnemen en uitbaten van een apotheek of apotheken met alle hieronder inbegrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in- en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, phytotherapeutische producten, cosmetica, parfumerie,

drogisterijartikelen en bandageartikelen, herboristerij, kruiden, toiletartikelen,dieetproducten,

onderhoudsproducten, magistrale bereiding van allopatische of homeopathische geneesmiddelen; iedere activiteit die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt, het ondernemen van industriële, klinische, medische,biologische, scheikundige en toxicologische analyses; alles in de ruimste zin van het woord.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschap-pelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

ARTIKEL 4 :

De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan op heden.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

ARTIKEL 5 :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde bij de oprichting van de vennootschap geplaatst en volledig ingeschreven.

ARTIKEL 6 :

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meermalen worden verhoogd of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt en beslist onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL 7 :

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het ten zetel gehouden register van vennoten.

ARTIKEL 8 :

De afstand of overdracht van aandelen wegens overlijden geschiedt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en volgens de volgende regels:

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de toestemming van :

a) de andere vennoot, zo de vennootschap maar twee vennoten telt.

b) tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een mede-vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de voor- of nazaten in rechte lijn van de overdrager of erflater.

4) aan een dochter of kleindochter van de vennootschap;

5) aan elke rechtspersoon waarvan de vennootschap dochter of kleindochter is;

6) aan elke dochter of kleindochter van de rechtspersonen bedoeld sub 5).

Worden als dochters of kleindochters van een vennootschap beschouwd elke andere vennootschap waarin de eerstgenoemde meer dan vijftig ten honderd van de aandelen bezit of in feite een doorslaggevende invloed kan uitoefenen op de benoeming van tenminste de helft van haar leiders of op de orientering van haar beleid en zulks krachtens overeenkomsten of uit hoofde van rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de overdracht van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig dit artikel van de statuten, zal de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of in geval van overdracht ingevolge overlijden de erfgenaam of rechtverkrijgende, een algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

Bij weigering van overdracht wordt gehandeld overeenkomstig artikel 251 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 9 :

De erfgenamen, rechtverkrijgenden of schuldeisers van een vennoot kunnen, onder geen enkel voorwendsel, de verzegeling van de boeken, goederen en waren of waarden van de vennootschap teweegbrengen, tegen deze laatste verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch zich in niets mengen in haar bestuur; voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich schikken naar de maatschappelijke inventarissen en balansen en naar de beslissingen van de algemene vergadering.

ARTIKEL 10 :

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkel persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

ARTIKEL 11 :

Het bestuur wordt toevertrouwd aan één zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezohdigd of onbezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Bij overlijden, ontslagneming of afzetting van de zaakvoerder wordt in zijn vervanging voorzien door de algemene vergadering der vennoten.

ARTIKEL 12 :

Het bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en bepaalde speciale volmachten opdragen aan alle mandatarissen naar zijn keuze.

De zaakvoerder bepaalt de bevoegdheden, de taken, de werkwijze, de bezoldigingen of vergoedingen van de mandatarissen.

ARTIKEL 13 :

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezen-'lij-'king van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 14 :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In geval er gebruik gemaakt werd van een delegatie of een volmacht, zal de ondertekening door de mandataris geldig de vennootschap verbinden binnen de perken van de hem toegekende bevoegdheden.

ARTIKEL 15 :

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen.

De aandeelhouders kunnen eveneens eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bepaald in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

-er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand april, op twintig uur; is die dag een feestdag, dan wordt de vergadering verdaagd tot de volgende werkdag.

Het bestuur mag de algemene vergadering oproepen telkens als zulks door het belang van de vennootschap is vereist.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsberichten is vermeld.

De vergadering beraadslaagt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL 16 :

Iedere vennoot mag zelf of door middel van een lasthebber stemmen. Ieder aandeel met stemrecht waarop de regelmatig gedane en eisbare fondsopvragingen werden gedaan geeft recht op één stem.

De aandelen zonder stemrecht herwinnen hun stemrecht in de hiervoor in de statuten bedoelde gevallen.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen binnen de grenzen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 17 :

De notulen van de algemene vergaderingen worden door alle aanwezige vennoten ondertekend.

ARTIKEL 18 :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en verstrijkt op éénendertig december. Op die datum maakt het bestuur een inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wet.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd door toedoen van het bestuur bij de "NATIONALE BANK VAN BELGIË" worden neergelegd.

ARTIKEL 19 :

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst.

Van deze winst wordt vooreerst een afneming van ten minste vijf procent gedaan om de wettelijke reserve te vormen.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die bepaalt welk gebruik ervan zal worden gemaakt.

ARTIKEL 20 :

De vennootschap kan te allen tijde bij beslissing van de algemene vergadering worden ontbonden.

ARTIKEL 21 :

Bij ontbinding van de vennootschap, ongeacht om welke reden en op welk ogenblik, wijst de alge-"mene vergadering der vennoten de vereffenaar of vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 22 :

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffenings of consignatiekosten die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto actief, in geld of in effecten, onder alle aandelen verdeeld.

ARTIKEL 23 :

Wanneer, wegens om het even welke reden, de vennootschap nog slechts één enkele vennoot telt en tot op het ogenblik dat de vennootschap opnieuw tenminste twee vennoten telt, zullen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen be-'treffende de vennootschap die slechts één vennoot telt, van toepassing zijn, en de werking van de vennootschap alsook de aansprakelijkheid van de vennoot zullen overeenkomstig die bepalingen geregeld worden.

ARTIKEL 24 :

Voor de uitvoering van deze statuten doet ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar bij deze keuze van woonplaats ten zetel van de vennoot-schap, waar hem alle mededelingen, aanma-'Hingen, : dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de

" vennoot-schap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Voorbehouden aan het .Betgisch Staatsblad

ARTIKEL 25 :

De vennoten willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennootschappen, en derhalve zullen de bepalingen van dit wetboek waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, beschouwd worden als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig moch-ten zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek worden voor niet geschreven gehouden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN :

Het eerste boekjaar zal heden beginnen om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

De Heer CANOO, voornoemd, wordt initieel benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur, wat hij uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

De functie als zaakvoerder van de Heer CANOO, zal kosteloos worden uitgeoefend. Er wordt besloten geen commissaris te benoemen.

De zaakvoerder, de Heer CANOO Philippe Canoo, voornoemd, verleent machten aan de naamloze vennootschap "APOTHEEK LIEVENS" (ondememingsnummer: 0412.637.109) waarvan de zetel gevestigd is te Tervuren, Brusselsesteenweg, 77, vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder, de nameloze vennootschap K-PHARMA (ondernemingsnummer: 0862.535.678), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Tervuren, Brusselsesteenweg, 77 vertegenwoordigd door de vastvertegenwoordiger, Mevrouw LIEVENS Katelijn, voomoemd, voor wat betreft managementsdiensten en de toekenning tot verplaatsing van de uitbating van de apotheek gelegen te 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg, 41 naar 3080 Tervuren, Leuvensesteenweg, 74.

De comparanten beslissen aan de vennootschap THOLLEBEKE & PARTNERS, (ondernemingsnummer: 0871.303.983 )waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Zaventem, Leuvensteenweg, 533/1, die handelt met de bevoegdheid te subdelegeren en tot de herroeping hiervan, alle volmachten over te dragen teneinde alle vereiste formaliteiten te vervullen en alle stappen te ondernemen met betrekking tot de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij de Kamer voor Ambachten en Neringen.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Bijlagen: een uitgifte

In dubbel gemaakt door Notaris Yves STEENEBRUGGEN, met standplaats te Vorst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2015
ÿþMO 2,0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r ~

1 I 0 1 I I 11 1 I Iij 11 1 1 1 1 1 1 1 1 If

NEERGELEGD

18ta. M

Griffie Rechtbank van Koophandel

te! ee

Ondernemingsnr : 0841571208

Benaming

(voluit) : APOROTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 74 -- 3080 Tervuren

Onderwerp akte : Benoeming van een derde zaakvoerder

De Algemene Vergadering gehouden 30 juni 2095 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de heer Christian Canon, wonende te 8670 Koksijde, Salviaplein 16, met onmiddellijke ingang ie benoemen tot derde zaakvoerder van de vennootschap, Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd zijn,

Philippe Canon

Zaakvoerder

c p de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoÇo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0350-017

Coordonnées
APOROTS

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 74 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande