APOTHEEK DE BRABANTER JIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK DE BRABANTER JIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.800.497

Publication

10/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306397*

Neergelegd

06-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0501800497

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Apotheek De Brabanter Jim

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Edingsesteenweg 113

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frederik HANTSON te Gooik op zes december

tweeduizend twaalf dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd

opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: Apotheek De Brabanter Jim.

2. De zetel is gevestigd te 1755-Gooik, Edingsesteenweg 113.

3. De vennootschap werd voor een onbeperkte duur aangegaan vanaf zes december tweeduizend twaalf.

4. Oprichter: De heer DE BRABANTER Jim Louis, geboren te Dendermonde op dertig september duizend negenhonderdvijfenzeventig, Belg, in huwelijk met mevrouw Uyttenhove Ilse, met woonplaats te 9472 Denderleeuw, Eenestraat 5.

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

8. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

9. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

10. Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

11. De vennootschap heeft tot doel:

- het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

- de handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

- het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

- iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen;

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert;

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen;

- het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technisch of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen..

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze , in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zouden achten.

Luik B - Vervolg

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde woensdag van de maand juni, om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

- De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde woensdag van de maand juni van het jaar 2014.

- De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot zaakvoerder: de heer DE BRABANTER Jim, geboren te Dendermonde op dertig september duizend negenhonderdvijfenzeventig, Belg, met woonplaats te 9472 Denderleeuw, Eenestraat 5.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

- Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

- De verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

- De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de zaakvoerder en aan de heer Benny Van den Bempt, wonende te 2650-Edegem, Volhardingsstraat 49 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Frederik Hantson

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0518-015

Coordonnées
APOTHEEK DE BRABANTER JIM

Adresse
EDINGSESTEENWEG 113 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande