APPFRONT

Société en commandite simple


Dénomination : APPFRONT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.169.492

Publication

16/07/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

II II 1111 II I II I II Il

*12124989*

Neergelegd ter griffie Oe,i

Rechtbank van Koo fl5n5tni 20t2 te Leuven, de

Lei ]FFIER,

NI

Ortdernemingsnr : ,-Â6 S 4432._

Benaming

(voluit) : APPFRONT

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : FAMILIE DE BAYOSTRAAT 31, 3000 LEUVEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Oprichtingsstatuten APPFRONT Gewone Commanditaire Vennootschap, Familie de Bayostraat 31, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Oprichting

I. OPRICHTING

Een Gewone Commanditaire Vennootschap met de naam APPFRONT wordt opgericht per 15/06/2012 tussen de hierna genoemde vennoten, die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

1)Als werkend vennoot: HOUTMEYERS Sven, NN.76.10.08-403-53, Familie de Bayostraat 31, 3000 Leuven, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 500,00 Euro.

2)Als stille vennoot: VEECKMANS Annelies, NN.79.01.13-294-12, Familie de Bayostraat 31, 3000 Leuven, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 500,00 Euro.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Familie de Bayostraat 31, 3000 Leuven. De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

IL STATUTEN

Artikel 1 De vennootschap is opgericht onder de vorm van een " Gewone Commanditaire Vennootschap" en draagt de naam "APPFRONT ".

Artikel 2 De zetel is gevestigd te Familie de Bayostraat 31, 3000 Leuven. De zetel kan zonder statutenwijziging door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage bij het Belgische Staatsblad.

Artikel3 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 15/06/2012, De bepalingen van artikel 39,3°-5° Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 De vennootschap heeft tot doel:

- Groothandel, kleinhandel, detailhandel, via winkels, websites, markten, openbare plaatsen, huis-aan-huisverkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel, enz ... van alle mogelijke producten en diensten zonder enige beperking;

- Uitgeverijen zonder enige beperking;

- Fotografie;

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

- Computerconsultancy-activiteiten;

- AlIe mogelijke diensten en handel alsook beheer met betrekking tot computers, gegevensverwerking, webhosting, webportalen, informatietechnologie, inbegrepen het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden ervan;

- Alle mogelijke zakelijke dienstverlening en administratieve activiteiten ten behoeve van derden;

- Het vervaardigen van sieraden, edelsmeedwerk, imitatiesieraden en dergelijke;

- Handel in telecommunicatieapparatuur;

- Handel per postorder;

- Alle mogelijke horecaactiviteiten en uitbatingen zonder enige beperking.

Voormelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van burgerlijke, commerciële, onroerende, roerende, industriële en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met dit doel verwant zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgie als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor zichzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, Dit alles in de meest ruime zin. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Artikel 5 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EURO, is volgestort en is ingeschreven in de boeken ten name van:

- de werkende vennoot: Houtmeyers Sven voor een bedrag van 500,00 EURO, goed voor 50 aandelen. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

- de stille vennoot: Veeckmans Annelies voor een bedrag van 500,00 EURO, goed voor 50 aandelen. Zij is slechts voor de grootte van haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Artikel 6 Wordt benoemd tot zaakvoerder: Houtmeyers Sven, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. Het mandaat geldt voor onbeperkte duur. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van de zaakvoerder.

Artikel 7 Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 8 De algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel de tweede zaterdag van de maand juni te 20 uur. De agenda van de jaarvergadering zal tenminste omvatten : de

"

4

yat

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Alle handelingen in naam van de vennootschap gesteld tot drie maanden voor de oprichting van de vennootschap op heden, worden aanvaard als zijnde gedaan voor de vennootschap APPFRONT G.C.V.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt per 31/12/2013 De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in juni 2014.

Alle handelingen, kosten en baten, zijn in hoofde van de vennootschap en dit vanaf datum van oprichting.

Wordt aangesteld als gevolmachtigde, om alle administratieve regelingen bij opstart te doen, zowel bij het ondernemingsloket, de griffie van de rechtbank van koophandel, de btw-administratie, de administratie der directe belastingen alsook de aansluitingen bij de sociale kas voor zelfstandige, de heer Marc De Donder optredend als zaakvoerder van Boekhoudkantoor Bema bvba, met adres Prinsenbos 52, 3980 Tessenderlo.

Gedaan en verleden te Leuven, op 15 juni 2012.

Houtmeyers Sven, oprichter, werkend vennoot Veeckmans Annelies, oprichter, stille vennoot



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2015
ÿþRechtsvorm : GCV

Zetel : Familie De Bayostraat 31, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voortijdige ontbinding en vereffening

VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

31 maart 2015

Zijn aanwezig

Sven Houtmeyers - werkend vennoot - wonende te Familie de Bayostraat 31 te 3000 Leuven Veeckmans Annelies - stille versnoot- wonende te Familie de Bayostraat 31 te 3000 Leuven

Agenda: stopzetting vennootschap;

De vennoten stellen vast dat er geen activiteiten meer zijn in de vennootschap. De vennoten bevestigen; tevens dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, De vergadering besluit bijgevolg tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit , te rekenen vanaf heden. Indien er op een latere datum zou blijken dat er alsnog schulden in hoofde van de vennootschap zouden zijn zullen deze ten laste worden genomen door de vennoten. De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen en besluit dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken zonder aanstelling van een vereffenaar, De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige sluiting van: de vereffenng vast en bepaalt dat de boeken en bescheiden van de vennootschap vijf jaar bewaard worden door Sven Houtmeyers. De vergadering neemt tot slot kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder, de: Heer Sven Houtmeyers, dat volgt uit de ontbinding van de vennootschap en verleent hem tevens kwijting over: zijn mandaat als zaakvoerder.

De vergadering wordt gesloten om 16u15

Sven Houtmeyers

zaakvoerder

Und Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel Stat

Ondernemingsnr : 0847.169.492 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 5 -H- 2015

LEt-lVEriffie ~

APPFRONT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
APPFRONT

Adresse
FAMILIE DE BAYOSTRAAT 31 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande