APPLES 2 ORANGES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPLES 2 ORANGES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.859.768

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.07.2014, NGL 08.08.2014 14409-0132-011
18/02/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 6 FEB. 2013

. etenFiliR,

Ondernemingsar : d 5+ 3 sc

Benaming

(voluit) : APPLES 2 ORANGES

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Melkerijstraat 39 te 3110 Rotselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Patrick Coppieters 't Wallant te Leuven op 4 februari 2013, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat door 1) de heer HOFLACK Stefaan Michel André Albert, geboren te Veurne op 19 juni 1971, nationaal rijksregistemummer 71.06.19-227.57, uit de echt gescheiden, niet hertrouwd sindsdien, wonende te 3110 Rotselaar, Melkerijstraat 39, en 2) Mevrouw GRUSON Christiane Silvie Maria Cornelia, geboren te Kemmel op 14 februari 1946, nationaal rijksregistemummer 46.02.14-026.49, weduwe, niet hertrouwd sindsdien, wonende te 8800 Rumbeke (Roeselare), James Ensorstraat 8, een vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "APPLES 2 ORANGES", met zetel te 3110 Rotselaar, Melkerijstraat 39, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen met een nominale waarde van honderd zes en tachtig (186) euro elk.

Het geplaatste kapitaal is volstort ten beloop van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij FINTRO Bank en Verzekeringen onder het nummer 1430854083-02. De oprichters zijn, niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, hoofdelijk gehouden tot werkelijke storting van de aandelen van de vennootschap. Het nog te volstorten saldo bedraagt:

* in hoofde van de heer HOFLACK Stefaan, voornoemd, een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (12.276,00 ¬ );

* in hoofde van mevrouw GRUSON Christiane, voornoemd, een bedrag van honderd vierentwintig euro (124,00 ¬ ).

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Raadgeving en adviesverlening in de breedste zin, zoals -maar niet beperkt tot- aankoop, logistiek, financiën, communicatie, marketing, verkoop, evenementen en personeelsbeleid, organisatie van training, seminars en workshops, uitvoeren van audits en doorlichtingen, zowel financieel als operationeel, het verstrekken van management-bed readvies met het oog op de algemene verbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen, het ontwerpen en verstrekken van management- en bedrijfsopleidingen, het uitvoeren van interim managementopdrachten. Al deze activiteiten kunnen al dan niet worden uitgeoefend in binnen- en buitenland.

-Organiseren van evenementen in binnen- en buitenland,

-Het oprichten, promoten, aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden, en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Huur en verhuur van roerende en onroerende goederen; aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, beheer van roerende en onroerende goederen, alsook aile andere rechten en investeringen

-De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

-De vennootschap mag mandaten en opdrachten uitoefenen in vennootschappen en verenigingen, en in het algemeen alle opdrachten en functies uitoefenen."

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

l ti

rX

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of' onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders zou over beslissen.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juli.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart.

RESERVES -- WINST;

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd ; verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 maart 2014,

BENOEMING BESTUURDERS

Werd met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, de heer HOFLACK Stefaan, voornoemd, die verklaard heeft dit zaakvoerderschap te aanvaarden, en die bevestigd heeft niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 2,§ 4 van het Wetboek van Vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

MACHTIGING

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de volmacht.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 19.10.2015 15650-0265-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 29.07.2016, NGL 26.08.2016 16488-0183-011

Coordonnées
APPLES 2 ORANGES

Adresse
MELKERIJSTRAAT 39 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande