APX BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APX BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.236.553

Publication

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 17.05.2011 11115-0016-033
21/01/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iiausa~"

Va behe aarl Belr Staal

EAU

egAN. 2011i

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0475.236.553

(voluit) : APX BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : De Kleetlaan 12b te 1831 Diegem

Onderwerp akte GOEDKEURING VAN DE NEDERLANDSE TEKST DER STATUTEN  MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING - OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP





Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 28 december 2010.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de Franse tekst der statuten te schrappen en volgende vertaling van de statuten in het Nederlands aan te nemen (volgt een uittreksel):

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM- BENAMING.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam is APX BELGIUM.

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 12b. (...)

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden :

- de vervaardiging, de verkoop, de commercialisatie, de verhuur, de vertegenwoordiging, de makelaardij, de invoer, de uitvoer van alle materiaal in het domein van de informatica, communicatie, bureaumateriaal, domotica, en de uitrusting die erbij hoort;

- het ontwerp, de installatie, de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van informaticanetwerken (hardware en software) evenals consulting in deze domeinen;

- het ontwerp, de oprichting, het design, de vervaardiging, de realisatie van informaticaprogramma's (software) en gegevensbanken, met inbegrip van programmering, grafische vormgeving en geluid, op gelijk welke informatiedrager, telematica- en multimedia (Internet Websites) installatie evenals het beheer en onderhoud van deze software en gegevensbanken voor rekening van derden;

- de verkoop, de aankoop, de invoer, de uitvoer, de verhuur, de uitbating van voorgaande producten zowel business to business als aan particulieren.

De vennootschap mag in het algemeen alle verrichtingen verwezenlijken, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag bij wijze van inbreng, inschrijving, deelneming, fusie, of gelijk welke vorm van investering in een titel of roerend recht, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag het beheer, het toezicht en de controle waarnemen van alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarmee een deelnemingsverband bestaat alsook voor andere vennootschappen, en leningen of garanties aan deze toestaan, onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur.

In het algemeen, mag de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken en met name elke overeenkomst afsluiten met betrekking tot vereniging,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

rationalisatie, medewerking of elke arbeids- of ondernemingsovereenkomst afsluiten, financiële steun ander gelijk welke vorm verlenen, alle werken en studies uitvoeren voor gelijk welke onderneming, vereniging of vennootschap die haar aanbelangt of waaraan ze financiële steun heeft verleend, elk lichamelijk of onlichamelijk, roerend of onroerend goed verkopen, kopen, in borg geven, verhuren of huren, alle of een deel van haar uitrusting, bedrijf en handelsfonds verhuren of verpachten.

ARTIKEL 5: KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt tweehonderd twintigduizend euro (¬ 220.000).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend achthonderd vijftig (7.850) aandelen, zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 7.850, met een fractiewaarde van éénhevenduizend achthonderd vijftigste (1/7.850Sce) van het maatschappelijk kapitaal, allen volledig volstort.

ARTIKEL 9 : VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL.

(...) Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn verricht, is de uitoefening van de daaraan verbonden stemrechten geschorst.

ARTIKEL 12 : ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar.

Indien een effect aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat één enkele persoon is aangewezen om, ten haren opzichte, de eigenaar van het effect te zijn.

ARTIKEL 15 : SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd door de algemene vergadering voor maximaal zes jaar en die ten allen tijde door de algemene vergadering kunnen worden ontslagen.

De raad van bestuur kan evenwel beperkt worden tot twee leden, in de gevallen voorzien door artikel 518 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de niet herbenoemde uittredende bestuurders, beëindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die de benoeming voorafgaat.

ARTIKEL 21 : BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ARTIKEL 22 : DAGELIJKS BESTUUR - DIRECTIECOMITE.

1. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen :

- hetzij aan één of meerdere van haar leden die de titel van gedelegeerd bestuurder of bestuurder directeur dragen;

- hetzij aan één of meerdere afgevaardigden verkozen binnen of buiten zijn schoot;

- hetzij aan een directiecomité of aan een vast comité waarvan de leden al dan niet onder de bestuurders worden verkozen. De raad van bestuur en de afgevaardigden belast met het dagelijks bestuur kunnen, in het kader van dit beheer, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen aan een lasthebber.

Het wordt benadrukt dat elke overdracht van het nemen van deelnemingen niet tot het dagelijks bestuur behoort.

2. Hij kan gelijk welk adviserend of technisch comité oprichten, de directie van één of meerdere afdelingen van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigde die binnen of buiten zijn schoot zijn verkozen en alle bijzondere bevoegdheden aan elke lasthebber toekennen.

3. De raad kan meerdere van bovenvermelde mogelijkheden aanwenden en de in voorafgaande alinea vermelde personen te allen tijde herroepen.

4. Hij legt de tegemoetkomingen en de vaste en variabele bezoldigingen vast, ten laste van de

algemene kosten, van de personen aan wie hij opdrachten toekent.

ARTIKEL 25: VERTEGENWOORDIGING  AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN.

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel

ambtenaar tussenkomt en in rechte vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders samen handelend,

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur door de persoon of de personen aan wie dit dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of samen handelend.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL 26: VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP IN HET BUITENLAND.

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden in het buitenland, hetzij door een van haar bestuurders, hetzij door een directeur, hetzij door ieder andere persoon hiertoe speciaal aangesteld door de raad van bestuur.

Deze afgevaardigde zal gelast zijn, onder de leiding en controle van de raad van bestuur om de belangen van de vennootschap te behartigen bij de autoriteiten van vreemde landen en er alle beslissingen van de raad van bestuur uit te voeren die in deze landen dienen uitgevoerd te worden. Hij zal voorzien zijn van een volmacht of afvaardiging die vaststelt dat hij de verantwoordelijke is van de vennootschap in dit land.

ARTIKEL 28 : SAMENSTELLING EN MACHTEN.

(...) Indien de eigendomsrechten van een effect opgesplitst zijn in vruchtgebruik en naakte eigendom, dan worden vruchtgebruiker en naakte eigenaar beiden toegelaten om deel te nemen aan de vergadering. Het recht om te stemmen wordt echter uitsluitend toegekend aan de vruchtgebruiker, onverminderd de stemafspraken die tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar werden afgesloten. ARTIKEL 29 : VERGADERINGEN.

I. De algemene jaarvergadering komt de derde dinsdag van de maand april samen, om vijftien uur. Als dit een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de volgende werkdag. De algemene jaarvergadering wordt op de maatschappelijke zetel gehouden, of op de plaats binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die in de oproeping wordt aangeduid.

2. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de aandeelhouders die samen een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen er om vragen.

De buitengewone algemene vergadering vindt plaats in België, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ARTIKEL 31: TOELATING TOT DE VERGADERING.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet elke effectenhouder ten laatste vijf dagen voor de vergadering de raad van bestuur schriftelijk (brief of volmacht) in kennis stellen van zijn intentie om deel te nemen aan de algemene vergadering en het aantal aandelen meedelen waarmee hij zal stemmen op de algemene vergadering.

De obligatiehouders mogen deelnemen aan de vergadering, maar slechts met raadgevende stem, indien ze de, in dit artikel voorgeschreven, formaliteiten hebben nageleefd.

ARTIKEL 32: VERTEGENWOORDIGING - STEMMING.

1. Elke eigenaar van effecten mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, voor zover deze de vereiste formaliteiten om tot de vergadering te worden toegelaten, heeft vervuld.

De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen aandeelhouder is ; minderjarigen, onbekwaamverklaarden of andere onbekwamen handelen middels hun wettelijke vertegenwoordiger.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, schuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

2. De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten vastleggen en eisen dat deze volmachten worden neergelegd op de plaats door hem aangeduid ten laatste vijf dagen vóér de algemene vergadering.

ARTIKEL 35 : VERDAGING VAN DE VERGADERING.

Elke algemene vergadering, jaarvergadering of buitengewone of bijzondere algemene vergadering, kan tijdens de vergadering met drie weken verdaagd worden door het bureau zoals het hierboven samengesteld is, zelfs als het niet om de beraadslaging over de jaarrekening gaat.

Door dit uitstel vervallen alle reeds genomen besluiten, behoudens toepassing van artikel 555 van het Wetboek van vennootschappen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde agenda. De toegangsformaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen, blijven geldig voor de tweede. Nieuwe toegangsformaliteiten kunnen

,.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge uitgevoerd worden in het vooruitzicht van de tweede vergadering. De tweede vergadering doet definitief uitspraak.

ARTIKEL 36 : AANTAL STEMMEN.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 37: BERAADSLAGINGEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

(...) 2. De aandeelhouders mogen deelnemen aan de stemming voor wat betreft hun aandelen op naam, voor zover ze de formaliteiten voorzien in artikel 31 van de statuten hebben vervuld. (...) ARTIKEL 40 : VERDELING.

De nettowinst van het boekjaar van de vennootschap wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt vijf procent onttrokken voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Wanneer dit wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht ; hij moet hernomen worden wanneer de wettelijke reserve aangetast wordt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven, bij gewone meerderheid, op voorstel van de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar, ontvangt de vruchtgebruiker alle kapitaal en financiële producten die verbonden zijn aan een aandeel of het resultaat zijn van een aandeel.

ARTIKEL 41 : BETALING VAN DIVIDENDEN EN INTERIMDIVIDENDEN.

I. De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

Deze kan op eigen verantwoordelijkheid beslissen om overeenkomstig de wet interimdividenden te betalen in speciën of in een andere vorm; hij bepaalt het bedrag van het (de) interimdividend(en) en de datum van betaling.

2. Niet geïnde dividenden van effecten op naam en tantièmes verjaren na verloop van vijf jaar vanaf de datum van opeisbaarheid.

ARTIKEL 45 : VERDELING.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na de consignatie van de bedragen daartoe nodig, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volstorte en nog niet afgeloste bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien niet alle aandelen tot een zelfde bedrag volstort waren, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, met dit onderscheid van de toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het opvragen van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is volstort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld ten bate van de in hogere verhouding volstorte effecten. Het overschot wordt evenredig verdeeld onder alle aandelen.

2. met ingang van 31 december 2010, om middernacht, de naamloze vennootschap APX BELGIUM te ontbinden, zonder vereffening, en beslist met ingang van hetzelfde ogenblik, haar overneming bij wijze van een met fusie gelijkgestelde verrichting, door de naamloze vennootschap NV Getronics Belgium SA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 12b, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0424.104.685, overeenkomstig het fusievoorstel. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap APX BELGIUM, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, op 31 december 20I0, om middernacht, over op de naamloze vennootschap NV Getronics Belgium SA, die reeds eigenaar is van al haar aandelen.

De fusie zal vanuit juridisch, boekhoudkundig en fiscaal oogpunt uitwerking hebben op 31 december 2010, om middernacht.

Zoals blijkt uit het proces-verbaal dat hiervan werd opgesteld door notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 28 december 2010, heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap overeenstemmende besluiten genomen.

De vennootschap APX BELGIUM heeft opgehouden te bestaan.

3. een bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Juridische Adviseurs, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, Wouter Lauwers, Pieter Theunissen, Alexander Seys, Anne-Charlotte Lelièvre en/of Mathias Luyckx, afzonderlijk handelend en met de macht om in de plaats te stellen

^{ ~ r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

om de vennootschap uit te schrijven bij het sociaal verzekeringsfonds, om haar te schrappen bij het ondernemingsloket en om de stopzetting van haar activiteiten aan te geven bij de BTW.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket en bij de administratie der BTW en kan hij alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte van het proces-verbaal met een volmacht.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2010 : BLA017050
31/05/2010 : BLA017050
03/08/2009 : NIA017050
09/06/2009 : NIA017050
06/10/2008 : NIA017050
25/07/2008 : NIA017050
22/05/2007 : NIA017050
12/02/2007 : NIA017050
05/01/2007 : NIA017050
11/07/2006 : NIA017050
30/09/2005 : NIA017050
13/07/2005 : NIA017050
12/07/2005 : NIA017050
02/08/2004 : NIA017050
06/05/2004 : NIA017050
06/05/2004 : NIA017050
16/10/2003 : NIA017050
21/08/2003 : NIA017050
17/07/2002 : NIA017050

Coordonnées
APX BELGIUM

Adresse
DE KLEETLAAN 12, BUS B 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande