AR CONSULT-ACCOUNTING - TAXES, AFGEKROT : ARCONATAX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AR CONSULT-ACCOUNTING - TAXES, AFGEKROT : ARCONATAX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.225.446

Publication

04/02/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.05.2012, APP 02.12.2012, DPT 31.01.2013 13020-0505-007
08/02/2011
ÿþ Mod 2.0

L uM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand&

te Leuven, de 27 NU!. 1011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0$ 33. 22.4.4 C.

Benaming

(voluit) : AR CONSULT  ACCOUNTING - TAXES

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Overhemstraat 13, 3320 Hoegaarden (Meldert)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 25 januari' ' 2011, neergelegd of neer te leggen ter registratie, dat:

OPRICHTERS

1) de Heer ART Roland Jean Jacques Georges, geboren te Anderlecht op 19 juni 1960, echtgenoot van Mevrouw DEMI Michèle, met wie hij woont te Hoegaarden (Meldert), Overhemstraat 13;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.R. Consult", met zetel te Hoegaarden: (Meldert), Overhemstraat 13, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Philip ADRIAENS te Hoegaarden; op tweeëntwintig oktober tweedui-zend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van: zeven novem-ber erna onder nummer 0117370, waarvan de statuten voor het laatste gewijzigd werden bij akte: verleden voor ondergetekende notaris op dertig november tweeduizend en tien, gepubliceerd in gezegde bijlage; van tweeëntwintig december erna onder nummer 10185673, ingeschreven in het rechtspersonenregister en; onderworpen aan de Belasting op Toegevoegde Waarde (BTW) onder nummer 0861.415.329;

3) de Heer JOOS Noël Alphonse Gabriel Joseph Maria, geboren te Puurs op 8 december 1945, weduwnaar;

VANROYE Georgette, wonende te 1910 Kampenhout, Ferdinand Verstraetenlaan 30 "

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "ARI

CONSULT  ACCOUNTING - TAXES" of afgekort "ARCONATAX".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden (Meldert), Overhemstraat 13. De zetel kan zonder! statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit; van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit; te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd; negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle; hiermee vere-nigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de ef-fectieve leiding van; natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de ' hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het! Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die; ' hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met; betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige or-ganisatie van; i ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van: ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardig-heid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondememin-gen en het' verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

IIlI lll hfl1 flifi IIh 11hl 11hl fl11 II

" il~Z~Bgl"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belas-tingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordi-gen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de

opdrachten zoals be-doeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werk-zaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wet-boek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetge-ving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van ac-countant en van belastingconsulent, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goe-deren, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waameemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsu-lenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een ln-stituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fis-calisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Insti-tuut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd voor 6.200,00 euro bij deze oprichting op een rekening bij KBC Bank, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt. Bijgevolg dient: gezegde Heer ART nog 6.175,00 euro, gezegde vennootschap A.R. Consult nog 4.940,00 euro en gezegde Heer JOOS nog 1.235,00 euro te volstorten.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet en in dat laatste geval worden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering ten allen tijde een einde kan worden gesteld.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Werd benoemd tot enig niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, voor zover de zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingsconsulent heeft, voormelde Heer ART die dit mandaat aanvaard heeft.

"

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de

derde maandag van oktober om negentien uur (19.00 u). in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats

van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van

bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2012.

40'

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juni en eindigt op 31 mei van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf 25 januari 2011 en zal eindigen op 31 mei 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Bij bestaan van aandelen zonder stemrecht, voor zover deze niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoor-digd, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstover-schot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening,is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

"

"

VERDELING VAN HET LIQUIDATIESALDO

."

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal ver-tegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd geven zij een voorrecht op de uitkering van het na vereffening over-blij-vende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de di-recteurs en vereffenaars die in het buitenland wonen,

doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen

geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

"

"

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO-formulieren.

"

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
09/01/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
AR CONSULT-ACCOUNTING - TAXES, AFGEKROT : AR…

Adresse
OVERHEMSTRAAT 13 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande