AR MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AR MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.860.164

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 04.07.2014 14267-0469-012
24/12/2013
ÿþ --,1112: Mod Wob 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden *13193495*

aan het Illill

Belgisch Staatsblad

OFC,' 2tiV

Griffie

Ondernemingsnr : 891.860.164

Benaming

(voluit) : AR MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1180 UKKEL  STALLESTRAAT 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJK ZETEL  GOEDKEURING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN IN DE NEDERLANDSE TAAL

Er blijkt uit een akte verleden op 10 december 2013 voor Meester OLIVIER BROUWERS, Notaris met standplaats te Elsene dat de buitengewone algemene vergadering van bvba AR MEDIA waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1180 Ukkel, Stallestraat 7, de volgende beslissingen heeft genomen na unanimiteit van de stemmen

Eerste beslissing

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering bevestigt en stelt vast dat de maatschappelijke zetel werd verplaatst

van 1180 Ukkel, Stallestraat, 7, naar 1652 Beersel, Fr. De Greefstraat, 56.

De vergadering beslist om. het desbetreffend artikel van de statuten te vervangen

door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1652 Beersel, Fr. De

Greefstraat, 56."

Tweede beslissing

Goedkeuring van een nieuwe tekst van de statuten in de Nederlandse taal naar

[ aanleiding van de verplaatsing van de zetel naar het Nederlandse taalgebied

De vergadering beslist om, rekening houdend met het voorgaande, een nieuwe tekst

van de statuten aan te nemen in het Nederlands, als volgt:

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

' De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard.,

De benaming van de vennootschap is "AR MEDIA".

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1652 Beersel, Fr. De Greefstraat, 56.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Belgische,

" Nederlandstalig Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, op eenvoudige beslissing van het beheer dat over alle bevoegdheden beschikt om de wijzigingen van de statuten die eruit voortvloeien authentiek te laten vaststellen.

Op eenvoudige beslissing van het beheer kan de vennootschap vestigingen, administratieve zetels of exploitatiezetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen of filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of door participatie, in België of in het buitenland:

- aIle verrichtingen inzake raadgeving, consultancy en research en ontwikkeling; alle verrichtingen inzake de communicatie, de promotie, het ontwerpen, de vervaardiging en de raadgeving;

- alle commerciële verrichtingen, waaronder met name de aankoop en de verkoop in de `_ communicatie-_ de_hightech- of de ni verheidssectorx

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

. l r) * t Y - het beheer van een vastgoedvermogen, de aankoop, de verkoop, het beheer, de verhuur, het onderhoud, het verkavelen en het productief maken van alle onroerende goederen en zakelijke rechten;

.t - aandeel hebben op alle wijzen in alle vennootschappen, verenigingen, bestaande of op te richten vestigingen met industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge - Iedere prestatie van modellenwerk en beheer van de rechten van het model.

Zij kan zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen verlenen ten

voordele van elke persoon of vennootschap, al dan niet met haar verbonden.

Zij kan alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, intekening, financiële tussenkomst of op elke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel aan het hare hebben of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen,

Zij kan zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar zijn van andere vennootschappen.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Zij kan worden ontbonden door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen op dezelfde wijze als een statutenwijziging,

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

In geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

Artikel 7: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

AI Vrije overdracht

De aandelen mogen onder de levenden worden overgedragen of mogen wegens overlijden overgaan, zonder instemming, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater, aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn van de vennoten.

B/ Overdracht met toestemming en voorkooprecht

Voor een overdracht of overgang aan andere derden dan diegene vermeld in de vorige alinea, onder kosteloze of bezwarende titel, is de procedure van toestemming en eventueel daarop volgend de procedure van voorkooprecht van toepassing.

I. Overdracht onder levenden

Elke vennoot die zijn aandelen onder levenden wil overdragen aan een andere persoon dan diegene vermeld onder punt AI, moet op straffe van nietigheid de instemming krijgen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld. Hiervoor moet hij per aangetekende brief een verzoek sturen naar het bestuursorgaan, met vermelding van de naam, voornaam, het beroep en adres van de personen die als ontvanger worden voorgesteld alsmede het aantal aandelen waarvoor de overdracht wordt overwogen en de aangeboden prijs,

Binnen de acht dagen na ontvangst van dit schrijven meldt het bestuursorgaan de inhoud ervan, per aangetekend schrijven, aan elk van de vennoten met het verzoek dat ze binnen een termijn van veertien dagen schriftelijk hun instemming of weigering bekend te maken en met de melding dat een onthouding beschouwd wordt als een instemming. Dit antwoord moeten ze per aangetekend schrijven geven.

Binnen de week na het vervallen van de antwoordtermijn laat het bestuursorgaan de overdrager weten welk gevolg er aan het verzoek wordt gegeven.

Als er geen toestemming wordt gegeven voor de overdracht onder levenden, dan is hier geen beroep tegen mogelijk.

Indien de vennoten het niet eens zijn met de voorgestelde ontvangers heeft de overdrager tien dagen nadat de beslissing van het bestuursorgaan wordt verzonden om te beslissen en te melden of hij de overdracht nog steeds wiI uitvoeren of niet. Indien de overdrager die een weigering van overdracht heeft gekregen dit niet meldt aan het bestuursorgaan, dan gaat men ervan uit dat hij het plan van overdracht opgeeft. Indien hij het plan niet opgeeft, ontstaat er voor de andere vennoten een voorkooprecht op de aandelen die in verkoop worden gezet. Het bestuursorgaan zal dit meteen aan de vennoten laten weten.

e" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Binnen de maand na deze melding van het bestuursorgaan kunnen de andere vennoten een

t voorkooprecht uitoefenen pro rata de aandelen die ze in de vennootschap bezitten. Als

sommige vennoten hun voorkooprecht niet uitoefenen, dan wordt het voorkooprecht van de vennoten die het wel uitoefenen groter, nog steeds pro rata de aandelen waar ze al eigenaar van zijn.

Indien een vennoot niets laat weten, gaat men ervan uit dat hij het aanbod afslaat.

Als het voorkooprecht wordt uitgeoefend, dan worden de aandelen gekocht aan de prijs die door de derde werd voorgesteld of, in geval van betwisting van de prijs, aan de prijs die wordt bepaald door een deskundige die door de Voorzitter van de Handelsrechtbank in kortgeding wordt aangeduid op verzoek van de meest gerede partij,

Een vennoot die de aandelen van een andere vennoot koopt in toepassing van de hierboven alineas, betaalt de prijs ervan binnen dertig dagen na de vaststelling van de prijs.

De meldingen die gedaan warden bij toepassing van dit artikel, gebeuren per aangetekend schrijven bij de post waarbij de termijnen beginnen te lopen vanaf de datum van verzending van de brief vermeld op het bewijs van ontvangst.

De brieven kunnen geldig naar de vennoten worden verstuurd op het laatste adres dat bij de vennootschap bekend is.

2. Overgang bij overlijden

Voorafgaande bepalingen zijn mutatis mutandis van toepassing op een overgang bij overlijden naar de erfgenamen en legatarissen die niet van rechtswege vennoot worden overeenkomstig onderhavige statuten.

Erfgena(a)m(en) of legataris(sen) van aandelen die andere personen zijn dan die vermeld onder punt AI, moeten een toestemming vragen. Zij kunnen een toestemming afdwingen indien niet alle verkregen aandelen binnen de voorziene termijn zijn overgenomen.

Artikel 8: AANDELENREGISTER

De nominale aandelen worden ingeschreven in een register dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel waar elke vennoot of belanghebbende derde het kan raadplegen. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen worden overdrachten en vervreemdingen van aandelen in het register genoteerd.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden, In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de. plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger,

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Artikel 11: BEZOLDIGINGEN VAN DE ZAAKVOERDER

De Algemene Vergadering bepaalt of het mandaat van zaakvoerder al dan niet gratis wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen of de enige vennoot het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. De bezoldiging wordt geboekt in de algemene kosten, onafhankelijk van eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand mei, telkens om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

De buitengewone Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen als de belangen van de vennootschap het vereisen of op verzoek van vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de bijeenroeping vermeld staat.

De Algemene Vergaderingen worden bijeengeroepen op initiatief van de zaakvoerder(s) of commissarissen. De bijeenroeping vermeldt de agenda en wordt opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Er is geen bijeenroeping vereist als alle vennoten ermee instemmen bijeen te komen,

De notulen van de Algemene Vergaderingen worden bewaard in een register gehouden op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aanwezige vennoten die dat wensen. De kopieën, afschriften of uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 15: VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Elke gewone of buitengewone Algemene Vergadering kan staande de zitting door het beheer worden verdaagd voor drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en definitief moeten beslissen.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op eerst januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de AIgemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder. Artikel iS: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt niet ontbonden door verbod, door faillissement, insolventie of door het overlijden van een van de vennoten.

Artikel 19: VERE>FENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder voorbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

Artikel 20: KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitoefening van de huidige statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel waar hen alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 21: GEMEEN RECHT

De partijen verbinden zich ertoe het Wetboek van Vennootschappen volledig na te leven. Bijgevolg worden de bepalingen van dat Wetboek, waar niet op geoorloofde wijze van is afgeweken, beschouwd als deel uitmakend van de huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van dat Wetboek worden als ongeschreven beschouwd.

Derde beslissing

Volmacht

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de instrumenterende Notaris `voor de uitvoering van wat voorafgaat en de aanneming van de nieuwe tekst van de statuten.

Teneinde de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren, wordt volmacht gegeven, met macht van indeplaatsstelling, aan GTI FIDUCIAIRE, waarvan de zetel gevestigd is te 1180 Ukkel, Stallestraat, 7.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

OLIVIER BROUWERS

NOTARIS

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 10.05.2013, DPT 29.05.2013 13138-0272-013
03/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 11.05.2012, DPT 28.06.2012 12230-0442-013
03/05/2012
ÿþi.SoO WORD í 7.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXELLES

APR 2012

Greffe

IN~!Wï~~'~hN~dl'~~V9M

*iaoeszi~*

N° d'entreprise : 0891.860.164 Dénomination

(en entier) : AR MEDIA SPRL

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue de Stalle, 7 -1180 Bruxelles

(adresse complète)

Obiat(s) de l'acte :EXTENTION DE L'OBJET SOCIAL - COORDINATION DE STATUTS -

Il résulte d'un acte reçu par Michel CORNELIS, notaire à Anderlecht, le 9 décembre 2012 "Enregistré deux

rôles zéro renvoi au 1er bureau de l'Enregistrement de Forest le 14 décembre 2011 volume 80 folio 43 case 2

Reçu: vingt-cinq euros (25) (s) " que:

l'assemblée générale extraordinaire de la société a pris les résolutions suivantes

PREMIERE RESOLUTION.

L'assemblée dispense le Président de donner lecture du rapport des gérants sur la proposition d'extension

de l'objet social, étant donné que chaque associé a pu en prendre connaissance avant l'assemblée.

Ce rapport restera ci-annexé.

PEUXIEME RESOLUTION.

L'assemblée décide d'étendre l'objet social comme proposé au point 2 de l'ordre du jour.

TROISIEME RESOLUTION.

L'assemblée décide de modifier le texte des statuts comme suit :

Article 4: Insérer avant les mots "Elle peut se porter caution ... ce qui suit;

"- Toutes prestations de mannequinat et gestion des droits de mannequin."

L'assemblée invite le notaire soussigné à procéder à la coordination des statuts.

QUATRIEME RESOLUTION.

Les associés et gérant déclarent nommer pour leur mandataire spécial, avec faculté de substitution et de

subdélégation, la société privée à responsabilité limitée "GTI Fiduciaire", dont le siège social est établi à 1180

Bruxelles, rue de Stalle, 7 pour effectuer toutes démarches et formalités qui seraient nécessaires du chef des

résolutions prises pour la modification de l'inscription de la société à la Banque Carrefour des Entreprises.

Pour extrait analytique.

Le notaire Michel Cornelis.

Déposé:: expédition du procès-verbal avec statuts coordonnés, un rapport et une procuration.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

5),

a u ~~,

~ á~~St~,

23N011. 2

Greffe

+iiieaiaa

N° d'entreprise : 0891.860.164 Dénomination

Réservé

au

Moniteur

belge

(en entier) : AR MEDIA SPRL

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue de Stalle, 7 -1180 Bruxelles

Objet de l'acte : FUSION PAR ABSORPTION DE LA SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE GREET

Il résulte d'un acte reçu par Michel CORNELIS, notaire à Anderlecht, le 15 septembre 2011 "Enregistré trois: rôles sans renvoi au ler bureau de l'Enregistrement de Forest le 21 septembre 2011 volume 80 folio 01 case: 02 Reçu: vingt-cinq euros (25) (s) (illisible)" que:

DECLARATIONS " " "

1. Déclaration que la présente société AR MEDIA SPRL, société absorbante, est titulaire de tous les parts' sociales de la société privée à responsabilité limitée GREET, société absorbée, depuis le 15 juin 2011.

2. Requête des membres de l'assemblée générale au notaire soussigné d'aster la fusion par absorption de' la société GREET par la présente société, conformément à l'article 676 du Code des sociétés.

3- Conformément à l'article 719, dernier alinéa, du Code des sociétés, le projet de fusion a été déposé au. greffe du tribunal de commerce de Bruxelles le 17 mai 2011, soit six semaines au moins avant l'assemblée: générale, par l'organe de gestion des sociétés absorbante et absorbée. Il a été publié par voie de mention à; l'annexe au Moniteur belge du 27 mai suivant sous les numéros 2011-05-27/0080071 pour la société' absorbante et 2011-05-27/0080073 pour la société absorbée.

4- Déclaration du président de l'assemblée que la société absorbée GREET a décidé, aux termes du procès-verbal de son assemblée générale extraordinaire tenue le 15 septembre 2011 devant le notaire: soussigné, sa dissolution sans liquidation et sa fusion par absorption par la présente société suivant un projet: de fusion identique à celui relaté ci-avant.

PREMIERE RESOLUTION

Projet de fusion

Le président donne lecture du projet de fusion.

DEUXIEME RESOLUTION

Fusion

Conformément à ce projet de fusion, l'assemblée générale décide la fusion par absorption par la présente

société de la société privée à responsabilité limitée GREET, registre des personnes morales numéro 0893.322.983, ayant son siège social à 1651 Lot, Laarheidstraat, 320, société absorbée, par voie de transfert par cette dernière, par suite de sa dissolution sans liquidation, de l'intégralité de son patrimoine actif et passif,; rien excepté ni réservé, sur base de la situation arrêtée au 31 décembre 2010.

Toutes les opérations réalisées par la société absorbée depuis le ler janvier 2011 seront considérées, du point de vue comptable, comme accomplies pour compte de la société absorbante, à charge pour cette dernière; de payer tout le passif de la société absorbée, d'exécuter tous ses engagements et obligations, de payer et de supporter tous les frais, impôts et charges quelconques résultant de la fusion et de la garantir contre toutes: actions.

Conformément à l'article 703, § 2, du Code des sociétés, ce transfert ne donne lieu à aucune attribution de' parts sociales, toutes parts sociales de la société absorbée étant détenues par la société absorbante. TROISIEME RESOLUTION

Description du patrimoine transféré et conditions du transfert

A l'instant intervient par l'entremise de son représentant Monsieur Pierre DE GANCK, prénommé, Madame. GERMIS Greet, numéro national 810410 408 51, domiciliée à 1651 Lot, Laarheidstraat, 320,

Agissant conformément à la délégation de pouvoirs lui conférée par l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée GREET, dont le procès-verbal a été dressé ce jour par le' notaire soussigné.

Qui déclare, au nom et pour compte de sa mandante, transférer à la présente société la totalité du: patrimoine actif et passif de la société privée à responsabilité limitée GREET et ce aux conditions suivantes:

.,1, Les biens sont tragsférés dans !'état oû_i!s_se trouvent: La.prësente société déclare ......_._._..., _.-_. __;

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Réserve 4 +au Moniteur belge

Volet B - Suite

avoir parfaite connaissance des biens et droits transférés et ne pas en exiger de description.

2, Le transfert est effectué sur base d'une situation arrêtée au 31 décembre 2010, étant entendu que toutes

les opérations réalisées depuis le 1er janvier 2011 sur les biens transférés sont considérées comme accomplies

pour compte de la société absorbante.

La présente société aura donc la propriété des biens transférés à compter de ce jour et leur jouissance à -

compter du 1er janvier 2011.

D'un point de vue comptable, le transfert du patrimoine est réputé réalisé le ler janvier 2011.

3. Le transfert comprend la totalité du patrimoine actif et passif de la société privée à responsabilité limitée GREET et la société privée à responsabilité limitée AR MEDIA , bénéficiaire du transfert, est subrogée dans tous les droits et obligations de la société absorbée.

4. D'une manière générale, le transfert comprend tous les droits, créances, actions judiciaires et extrajudiciaires, recours administratifs, garanties personnelles ou réelles et autres dont bénéficie ou est titulaire, pour quelque cause que ce soit, la société absorbée à l'égard de tous tiers, y compris les administrations

publiques. " "

5. Le présent transfert est fait à charge pour la société absorbante de :

- supporter tout le passif de la société absorbée envers les tiers s'élevant au 30 décembre 2010 à 6.410,55 euros; exécuter tous les engagements et obligations de la société absorbée;"

- respecter et exécuter tous accords ou engagements que la société absorbée aurait pu conclure, soit avec tous tiers, soit avec son personnel, direction, employés et ouvriers, ainsi que tous autres accords ou engagements l'obligeant à quelque titre que ce soit;

- supporter tous impôts, taxes, contributions, primes et cotisations d'assurances, généralement toutes les charges ordinaires ou extraordinaires qui grèvent ou pourront grever les biens transférés.

QUATRIEME RESOLUTION

Constatations

Le gérant présent et tous les membres de l'assemblée requièrent le notaire soussigné de constater que, suite aux décisions concordantes intervenues au sein des sociétés concernées par la fusion, la fusion desdites sociétés est réalisée et qu'en conséquence :

- la société privée à responsabilité limitée GREET a cessé d'exister;

- l'ensemble du patrimoine actif et passif de la société privée à responsabilité limitée GREET est transféré à la société privée à responsabilité limitée AR MEDIA ;

- les modifications statutaires, objet de la quatrième résolution, sont devenues définitives. CINQUIEME RESOLUTION.

Pouvoirs "

L'assemblée confère tous pouvoirs, avec faculté de substitution et de subdélégation, au gérant de la société pour l'exécution des résolutions prises sur les objets qui précèdent et pour remplir les formalités subséquentes à la fusion.

SIXIEME RESOLUTION

Procuration pour les formalités

L'assemblée désigne pour son mandataire spécial, avec faculté de substitution et de subdélégation, société privée à responsabilité limitée "GTI Fiduciaire", dont le siège social est établi à 1180 Bruxelles, rue de Stalle, 7, pour effectuer toutes démarches et formalités qui seraient nécessaires du chef des résolutions prises auprès du guichet d'entreprises. Le mandataire prénommé pourra, au nom de la société, faire toutes déclarations, signer tous actes et documents et, en général, faire le nécessaire.

ATTESTATION " "

Le notaire soussigné, après vérification, atteste l'existence et la légalité, tant externe qu'interne, de actes et

formalités incombant à la présente société, conformément à l'article 723 du Code des sociétés. "

ELECTION DE DOMICILE

Pour l'exécution des présentes, il est fait élection de domicile au siège social de la société absorbante.

IDENTIFICATION DES PARTIES

L'identité des parties est bien connue du notaire instrumentant.

DECLARATiONS FISCALES

A/ Le patrimoine de la société privée à responsabilité limitée GREET ne comporte pas d'immeubles.

B/ La présente fusion a lieu sous le bénéfice des articles 117, § 1, et 120, dernier alinéa, du Code des droits

d'enregistrement, 211, § 1, du Code des impôts sur les revenus et 11 et 18, § 3, du Code de la TVA.

C/ En vue de la perception du droit d'écriture, les parties déclarent que le présent acte est un acte de i

société soumis au forfait de nonante-cinq (95) euros.

"

Pour extrait analytique.

Le notaire Michel Cornelis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Déposé: expédition du procès-verbal et une procuration.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

20/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 13.05.2011, DPT 13.06.2011 11165-0406-016
27/05/2011
ÿþ Mod 2.1

Volet F Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



IVE IIIVIIYnNnNnlllellll

N` d'entreprise : 0891.860.164 Dénomination

(en entier) : AR MEDIA

rIIRUXELLES

1 ?_ME! ~»

Greff

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Rue de Stalle 7, 1180 Uccle

Objet de l'acte : Dépôt d'un projet de fusion

Dépôt, conformément à l'article 719 du Code des Sociétés, d'un projet de fusion par absorption de la B.V.B.A GREET (numéro d'entreprise 0893.322.983) par la S.P.R.L. AR MEDIA, comme présenté par le! Gérant le 2 mai 2011.

Christophe HOCQUET

Gérant

Annexes du Moniteur bëIgé

Iiijiagen bij hëi Bélgisclï St afslïl cf :27/0512011

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mentionner sur la dernière page du Volet B

25/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 14.05.2010, DPT 19.06.2010 10202-0197-015
10/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 08.05.2009, DPT 04.06.2009 09192-0050-013

Coordonnées
AR MEDIA

Adresse
FR. DE GREEFSTRAAT 56 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande