ARAUNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARAUNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.278.272

Publication

09/12/2013
ÿþV

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

IIIIIIIII

13 3939*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank var> ~ °n.4"` pdil

te Leuven, d~ "1.!

a_

DE GRIFFIER,

G riffie

Ondernemingsnr : 0502.278.272

Benaming

(voluit) : ARAU NO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsestraat, 29, B-3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neeriegging van het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende een quasi-inbreng.

Nathalie Bladt

Zaakvoerder

21/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.4%

Neergjeftedel OHM@ de Rechtbank van KtItphâirtelêj

te Leuven, ~de y~ 0j 9 JAN, 2013

~c7~irFF~En,

Griffie

*13011965*

~

beh BZ

Se Sta;

Ondernemingsnr : p ~~~ 2-~~ - 2-

Benaming (voluit) : ARAUNO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsestraat 29

3000 Leuven

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op twintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd tweede kantoor te Leuven op drie januari tweeduizend dertien, boek 1375 blad 58 vak 5, Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), getekend De Ontvanger De Clercq G., blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ARAUNO", met zetel te 3000 Leuven, Mechelsestraat 29, van onbepaalde duur, door:

- mevrouw BLADT Nathalie Marie-Paule Pierre, N.N. 74.02.13-188.20, geboren te Vilvoorde op dertien februari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3000 Leuven, Klein Begijnhof 17:

- de heer BLADT Michel Pierre Joseph, N.N. 45.08.12-039.20, geboren te Vilvoorde op twaalf augustus negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 8301 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 3110021,

waarvan het kapitaal ACHTi'IENDUiZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig ln geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) gestort is en vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- mevrouw BLADT Nathalie, voornoemd, die een som gestort heeft van ZESDUIZEND HONDERD ZEVENENZESTIG EURO (¬ 6.167,00), waarvoor haar honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- de heer BLADT Michel, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEËNDERTIG EURO (¬ 33,00), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend, gedeeltelijk volstort.

met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien: met de jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand mei om 14u. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend veertien.

met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld:

mevrouw BLADT Nathalie, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1139852-45 bij ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 12 december 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. De vennootschap heeft ais doel:

- Optiekzaak, detailhandel in optische en fotografische artikelen, foto- en filmapparatuur, optische en precisieinstrumenten;

- Organisatie van allerhande evenementen en festiviteiten;

- Het verlenen van secretariaats- en algemene administratieve diensten aan bedrijven, ondernemingen, overheidsinstanties en vrije beroepen;

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso;oinfanl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

e e

Voor-

behet9dgn aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap zal alle industriële, commerciële en financiële roerende of onroerende handelingen mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens ondernemen in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend op aanverwant doel dat van aard is de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen, de verkoop van haar diensten en producten te vergemakkelijken of uit te breiden.

Bovenstaande lijst is opsommend maar zeker niet beperkend en kan zowel in België ais in het buitenland activiteiten van bovenstaande lijst uitvoeren.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het statutair bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast iis.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, LucTALLOEs`i

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 18.07.2016 16328-0282-015

Coordonnées
ARAUNO

Adresse
MECHELSESTRAAT 29 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande