ARBOR CONSULT

Divers


Dénomination : ARBOR CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 822.214.065

Publication

22/10/2014
ÿþVoor-

behoudçn aattittet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mpd Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neercieleddiontvangen n

1

1111111R11,1jUjyillIII

13 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van keSemdel Brussel

' Ondernemingsnr : 0822.214.065

Benaming

(voluit) : ARBOR CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm: V.O.F.

Zetel: Wolvenheide 3 te 1861 Wolvertern

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vereffening - ontbinding

Op 22 september 2014 heeft de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders volgende beslissingen genomen:

Dat de vennootschap onder firma "ARBOR CONSULT" voortijdig ontbonden wordt vanaf heden.

Gemelde vennootschap werd voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de vennoten, hetgeen hier thans wordt vastgesteld, waardoor de vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden en er geen vereffenaar dient te worden aangesteld. Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en elle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Gelet op het voorgaande wordt de vereffening ais beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

Zij besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden te 1861 Wolvertem, Wolvenheide 3.

Door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen verkrijgt voornoemde aandeelhouder de activa en passive van gezegde vennootschap, waarvan hij uitdrukkelijk aanvaardt de goederen terug te nemen en de schulden persoonlijk en op een onbeperkte wijze ten zijne laste te nemen.

De algemene vergadering besluit het mandaat van de zaakvoerder, voornoemde heer Karl Vansteenkiste, te beëindigen gelet op de ontbinding van de vennootschap,

Toekenning van de bijzondere volmachten. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Filip Diez, Rens Accountants BVBA, met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20c:

- om hen te vertegenwoordigen en te handelen in hun naam ten opzichte van het Belgisch Staatsblad om aile beslissingen en wijzigingen betreffende de vennootschap te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad en hiervoor alle documenten in te vullen, te tekenen en in te dienen, om alle nodige opvragingen te doen en in het algemeen om al het nodige te doen voor het uitvoeren van deze volmacht.

- om hen te vertegenwoordigen en te handelen in hun naam ten opzichte van de Kruispuntbank voor Ondernemingen teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen te vervullen en hiervoor elle documenten in te vullen, te tekenen en in te dienen, om aile nodige opvragingen te doen en in het algemeen om al het nodige te doen voor het uitvoeren van deze volmacht.

Diez Filip, lasthebber

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
ARBOR CONSULT

Adresse
Zetel: Wolvenheide 3 te 1861 Wolvertern

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande